- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Ay neden olmasınbu arada birde spor mu yapsak acep. zaten normalde kilo aldım birde sigaradan sonra iyice almak istemiyorum. sadece bayanların olduğu bir salona gdecektim ancak evime biraz uzak kaçıyor ev yemeği vs. yapmam gerek çalışıyorum üstelik ünv. okuyorum ne ara spor yapsam diyorum. zumba videoları izleyerek zumba mı yapsak haftanın belli günleri
tatlım bu konuda teksin...bana diyende cok ama tıııın...duyma sendeBir de çevremdeki özellikle sigara içenlerin "nasılsa geri içeceksin dayanamıcaksın neden kendini böyle zorluyorsun?" tarzı davranışları beni çok demotive ediyor. Sinir oluyorum.
aynısını dün bana fikrini dahi sormadığım ik daki adam yaptı.. bu paket başkasına verilince bırakılmaz bırakamazsın falan dedi bende nerden duydnuz bilmiyorum ama kimseye fikir sromuyorum üstelik sigarayı bırakmaya çalışıp bırakamayan sizmi söylüyosunuz dedim bozuldu seni gaza getirmeye çalışıyorum dedi bende sizden böyle bir istekte bulunmadım dedim. gerizekalı çok sinir oldum.Bir de çevremdeki özellikle sigara içenlerin "nasılsa geri içeceksin dayanamıcaksın neden kendini böyle zorluyorsun?" tarzı davranışları beni çok demotive ediyor. Sinir oluyorum.
benim günlerim zaten hareketli geçiyor spor yapamam ki:)))Ay neden olmasın
ben masa basındayımbenim günlerim zaten hareketli geçiyor spor yapamam ki:)))
evet ya gerizekalıya fikrini sordum sanki..Vallahi ağızlarına kürekle vurasım geliyor öyle insanların. Hayır kendi bırakamıyor ya biz bıraksak kuduracak o yüzden bıraktırmamaya çalışıyor. İnadına bırakalım şunu valla.
Bir de paketimde saydım şuan tam 7 sigara var baya sık içicem hem de tiksindirsin art arda. Bittiği anda yazıcam buraya. Sonra da daha yok inşallah.
hem işte hem evde çalışıyorum:)) tüm yük hemen hemen hep bana kalıyor:))ben masa basındayımgünde sadece 30 dk yürüyorum ... siz ne yapıyorsunuzki
benimde öyle ama yinede kilo alıyorumhem işte hem evde çalışıyorum:)) tüm yük hemen hemen hep bana kalıyor:))
Ben doktor kontrolüyle biraktiğım için doktorla belirlediğimiz gün salı o yüzden salı cnm.nie salı canım hayırdır:))
Ben doktor kontrolüyle biraktiğım için doktorla belirlediğimiz gün salı o yüzden salı cnm.hımmm.kolay gelsin bakalım.:)
valla ben yemeğe dikkat ediyorum...kilo almamak için...61 falanım.bakalım bırakınca ne olcak kilombenimde öyle ama yinede kilo alıyorum
çoooook içesim var
hadi inşallahbiz yetişene kadar içmiş olabilir... umarım bu isteğe yenilmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?