• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

HAYIRLI SABAHLAR BAYANLAR....deneyen var mı. ? ben hala içiyorum...:işsiz:

Tek bir sigara bile icmezsen birakirsin yoksa olmaz.
Mesela annem ben bıraktığımdan beri on kez bıraktı belki...
Çünkü ben iki sene önce kestim annem paket almayacagim dedi. Ama otlamaya devam ettigi için kurtulamıyor.
Başka bir yolu yok üzgünüm. İlk ay zorlansaniz da icmeyeceksiniz. Bir ay canınız cekecek aman bir taneden ne olacak da diyecek içinizden bir ses ama kivransaniz da icmeyeceksiniz
Yoksa kurtulamazsiniz

merhaba,
bende 10 yildir sigara iciyorum ve hamileyim şuanda bebegim ve kendi sağlıgımı tehlikeye sokuyorumm. ama bıraktgmda yasıyacagım stres beni cok geriyor. internette allen carr diye bir yer gordum. keyifle ve eglenceyle bıraktıryorlarms yapamazlarsa para iadesi varmıs son care bunu denicem artık.

merhaba,
bende 10 yildir sigara iciyorum ve hamileyim şuanda bebegim ve kendi sağlıgımı tehlikeye sokuyorumm. ama bıraktgmda yasıyacagım stres beni cok geriyor. internette allen carr diye bir yer gordum. keyifle ve eglenceyle bıraktıryorlarms yapamazlarsa para iadesi varmıs son care bunu denicem artık.
inşallah başarılı olursunuz..hamilelikte diksinmediniz mi

Yaninda sigara icen biri varmi. Onu kokla koklamana gerek yok yanindan gecerken küllük gibi koktuğunu , nefesinin kötu koktugunu goreceksiniz zaten. Hersey istekle bitiyor. Allen car sigarayi birakmanin yolu kitabi var. Videosuda var nette turkce dublaj izleyebilirsin. Methetmislerdi bayagi ise yarar mi bilmiyorum

merhaba,
Hic birsey karnindakinden kiymetli degil.zehirlemeye hakkin yok. İcmek isteyene bahane cok. Karnindaki can sana muhtac . Zehirliyorsunu. Bunun bahanesi yok

ben kendimle savaş vermeye başladım...sabah kalkar kalkmaz ilk işimn sigara yakmaktı.ama hala içmedim.:)))
bu arada günaydııın hayırlı sabahlar bayanlaaaar:)))

https://www.izlesene.com/video/sigara-biraktirma-videosu/6343771

lütfen bu videoyu izleyin. ben dün sigarayı bırakmaktan korkarak izledim.videonun ortasında sigara yakın dedi yakmadım. videonun sonunda son sigaranızı için dedi videodakileri düşüne düşüne yarıda bıraktım ve istemsizce midem bulandı. dün 15:00 dan beri içmiyorum sigara. ve mis gibi kokuyorum :KK200: birbirimize destek olalım hanımlar VuSLat CaNsIn SeN VuSLat CaNsIn SeN siz içtiniz mi şimdiye kadar?

https://www.izlesene.com/video/sigara-biraktirma-videosu/6343771

lütfen bu videoyu izleyin. ben dün sigarayı bırakmaktan korkarak izledim.videonun ortasında sigara yakın dedi yakmadım. videonun sonunda son sigaranızı için dedi videodakileri düşüne düşüne yarıda bıraktım ve istemsizce midem bulandı. dün 15:00 dan beri içmiyorum sigara. ve mis gibi kokuyorum :KK200: birbirimize destek olalım hanımlar VuSLat CaNsIn SeN VuSLat CaNsIn SeN siz içtiniz mi şimdiye kadar?
ben en son düngece 23:30 da içtim ve başka içmedim...ki kalkar kalkmaz ilk işim sigara yakmaktı benm.günde 1 paket içenlerdenm ama

ben en son düngece 23:30 da içtim ve başka içmedim...ki kalkar kalkmaz ilk işim sigara yakmaktı benm.günde 1 paket içenlerdenm ama
harikasınız gerçekten ben günde 7-8 adet falan içerdim canım sıkkın olunca daha fazla içerdim.. umarım başarırız.. iş yeri de efil efil sigara kokuyor şikayetmi etsem acep kapalı ortamda sigara içiyorlar diye :KK70:

harikasınız gerçekten ben günde 7-8 adet falan içerdim canım sıkkın olunca daha fazla içerdim.. umarım başarırız.. iş yeri de efil efil sigara kokuyor şikayetmi etsem acep kapalı ortamda sigara içiyorlar diye :KK70:
:))) BOŞVERİN HİÇ KOKU ALMAYIN BİLE:))BENCE BAŞARICAZ..İÇİMDEN ÖYLE GEÇİYOR...:))

Back