Anestezi ve sigara

Alındı ama çok önceden alındı tekrardan ameliyattan bir gün önce muhtemelen alırlar diye düşünüyorum .
Ama boyumu değilde kilomu bilmiyorum
Bazı okuduğum yerlerde kilo çok önemli anestezide ona göre anestezi veriyorlar diyorlardı onun için sormak istedim
Bir de kilolu olduğum için utanırım söylemekten 🥹

Bende capa hastenesınde oldum uyanmam uzun sürmedi hatta hemşire geldi beni dürttü sen de hala ne yatıyorsun dedi kaldırdı beni😅 kanka olmuştuk ben biraz canı yakındım o dönemlerde herkesle konuşur sohbet eder o yüzden beni çok seviyorlardı benim 6 saat sürme sebebi benim öncesinde yaşadığım rahatsızlıklardan dolayıydı ben pankreas kanserinden döndüm hamilelik döneminde de çamurlulaşma iltihapta beraber migde kanaması geçirmiştim o yüzden biraz dikkatli oldular bu senin için geçerli bir şey değil çünkü benim durumum çok farklıydı altında farklı şeyler vardı o yüzden sen sakın bunlara kafayı yorma bunları sen Yaşamadın seninki normal bir ameliyat olacak uyanman da 1 saati 2 saati bulur çünkü benim de öyle oldu ama ben fazla uykucuyum anesteziyi bulunca fazla fazla uyumak istedim😅
Merhaba durumunuz nasıl ? Pankreas kanserinden döndüm demişsniz kemoterapi aldınz mı ? Mide kanamasını nasıl durdurdular şuan aynı durmda hastamız var merak ediyorum haliyle inşallah siz iyisinizdir🙏🏼 allah kimseye cektşrmesin

Back