• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

Bnde sigaraya hiç bağlanamıyorum hrp keyif şeklinde gün de 1 bazen 2 günde 1 içiyorm bnde bağlananların hep kolay bırakamadığını duyarım ama nasıl olduğunu hiç anlamam hatta bana senin gibi olsam bırakmayı hiç düşünmem diyen arkadaşlarım var eşimde dahil.Allah hepinizin gönlüne göre versin maddi manevi herşeyiyle bir bela..
bunu nasıl yapıyorsunuz gerçekten keşke bende böyle olsam...

Bu günlerde bitki caylari mandala nokta birlestirme kafami rahatlatiyor birde hamur yogurmak isyerinde ögleye kadar sıkıntı ögleden sonra rahatim evde esim iciyor kafami dagitiyorum böyle
bende sizin gibiyim hep kk da takılıyorum burasıda olmasa bunalırım herhalde En Büyük KK

bunu nasıl yapıyorsunuz gerçekten keşke bende böyle olsam...
Gerçekten istem dışı oluyor yani bundan bir 8 sene evel falan da paket içen biriydim 1 yıl boyunca içtim sonra bigün sigaram bitti bidaha paket almadım ama bünyemde istemedi yani öle dudak tiryakisi falan da deilim bildiğin içiyorm şuanda eşimden otlanıyorm işte arada

Dayanacagiz kendimize yeni motivasyonlar bulacagiz bu illetten kurtulmak icin de elimizden geleni yapmaya calisacagiz
ben hep yeni ayakkabı ve yeni kıyafetle düşünüyorum gözüm dönüyor. kolay değil her ay 200 tl. maaşımdan da 200 tl harcasam her ay 400 tlye neler alırım :KK70:

ben hep yeni ayakkabı ve yeni kıyafetle düşünüyorum gözüm dönüyor. kolay değil her ay 200 tl. maaşımdan da 200 tl harcasam her ay 400 tlye neler alırım :KK70:
Bende planlar daha cok spora yönelmis durumda 35 yasindaki pismanliklar listemin basinda kendime yatirim yapmadigimi gordum bu illetten kurtulunca yüzmeye baslayacagim sonrasinda yoga yada pilates malum yas gidiyor kiloda onunla dogru orantili belki msa da 8 hafta bile olabilir gerci bu yaklasik 8 ay sürer ama benim 5yıllik hayalim bu

Bende planlar daha cok spora yönelmis durumda 35 yasindaki pismanliklar listemin basinda kendime yatirim yapmadigimi gordum bu illetten kurtulunca yüzmeye baslayacagim sonrasinda yoga yada pilates malum yas gidiyor kiloda onunla dogru orantili belki msa da 8 hafta bile olabilir gerci bu yaklasik 8 ay sürer ama benim 5yıllik hayalim bu
ben spor salonuna yazılmak istiyorum eşim pek yanaşmıyor :sinirli: halbuki çok kilo alacağım şimdiden belli :( siz spor salonuna mı yazılcaksınız?

Kızlar selaaaaam. Burayı sürekli takip edeceğim burdan el çekmek yok! Ben dün içtim malesef :( eve geldiğimde ablam bir paket hediye sigara almıştı (bırakmaya çalıştığımı bilmiyor, başaramazsam rezil olucam diye söylemiyorum) gece uyuma saatime kadar dayandım ama uyumadan hemen önce içtim ve öyle uyudum. Pes etmedim ama deneye deneye olacak bu iş. Her gün daha da iradeli olmayı öğrenicem inşallah

Benim 21 saat sonra falan çok zor geçiyor bir kerecik 48 saat geçirebilsem içmeden gerisi gelicek diye düşünüyorum ama işte...

Kendini cok zorlama saat sayma mesala bugun ve yarin kapali alanlarla ol sinema tiyatro avm hatta saunaya bile gidebilirsin hem vakit gecer hemde toksin atarsin kolay gelsin

Saat saymamaya çalışıyorum ama hep saate bakarken yakalıyorum kendimi nasıl başarıcam bilemiyorum

Kızlar selaaaaam. Burayı sürekli takip edeceğim burdan el çekmek yok! Ben dün içtim malesef :KK43: eve geldiğimde ablam bir paket hediye sigara almıştı (bırakmaya çalıştığımı bilmiyor, başaramazsam rezil olucam diye söylemiyorum) gece uyuma saatime kadar dayandım ama uyumadan hemen önce içtim ve öyle uyudum. Pes etmedim ama deneye deneye olacak bu iş. Her gün daha da iradeli olmayı öğrenicem inşallah
Olsun.., bence kalan paketi çöpe atin... benim 49 saat oldu bir tane bile icmedim

Kizlar son durum ne ben saat gun saymiyorum 15 kasim saat 17 son sigara biriniz benim yerine hesaplayi verin saat sayip düsencemin yolu sapsın istemiyorum

Back