• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

canım sigara çektikçe sakız çiğniyorum sizde öyle yapın....veya bir meşgale farklı bir şey bulalım.. fesleğeni duydunuzmu? nerede satılır nasıl tüketilir?

Kızlar an itibariyle son sigaramı söndürdüm ( art arda 2 tane içtim inanılmaz midem bulandı) aranıza geldim işte şimdi. Hatta dişlerimi de fırçalayıp ellerimi de yıkayıp mis gibi olucam. Artık temiz olalım yaaaaa ! Hadi bismillah :)

Kızlar an itibariyle son sigaramı söndürdüm ( art arda 2 tane içtim inanılmaz midem bulandı) aranıza geldim işte şimdi. Hatta dişlerimi de fırçalayıp ellerimi de yıkayıp mis gibi olucam. Artık temiz olalım yaaaaa ! Hadi bismillah :)
güzel bir duş alınnn ilk fırsatta tüm kıyafetlerinizi özellikle montlarınızı yıkayın veya kuru temizleme yaptırın. nevresimlerinizi değiştirin aramıza hoşgeldiniz:KK200:

güzel bir duş alınnn ilk fırsatta tüm kıyafetlerinizi özellikle montlarınızı yıkayın veya kuru temizleme yaptırın. nevresimlerinizi değiştirin aramıza hoşgeldiniz:KK200:

Eveeeet işteyim yarım saat sonra çıkıcam işten ve eve gider gitmez duş işini de halledicem. Yeter artık leş gibi koktuğumuz

merhaba,
bende 10 yildir sigara iciyorum ve hamileyim şuanda bebegim ve kendi sağlıgımı tehlikeye sokuyorumm. ama bıraktgmda yasıyacagım stres beni cok geriyor. internette allen carr diye bir yer gordum. keyifle ve eglenceyle bıraktıryorlarms yapamazlarsa para iadesi varmıs son care bunu denicem artık.

Suyu , havasi , yiyecegi sizsiniz o ise belki de bir kilo bile degil. Kordondan ona zehir gönderiyorsunuz. Vitamin , protein yerine nikotin dolasiyor kaninda. Dogunca elline sigarayi verip al ic demezseniz degil mi? Suan yaptiginiz öyle bir sey ama. Hamilelikte Allah korusun bir sey olsa bebeginize , suclu hissetmiyecek misiniz? Onun stresi , sigarasizlik stresinden daha mi az olacak.? Allah korusun.
Hic birakamiyorsaniz hamilelik boyunca icmeyeyim sonra icerim.diyin bari.

Eveeeet işteyim yarım saat sonra çıkıcam işten ve eve gider gitmez duş işini de halledicem. Yeter artık leş gibi koktuğumuz
çok haklısınız. ben bugün durup durup ellerimi saçlarımı üzerimi koklayıp ne güzel kokuyormuşum ben ya dedim. ofisin içi leş gibi sigara kokuyor tabiiii o da midemi bulandırıyor artık boğuluyor gibi oluyorum..

İki buçuk saat önce içtim son sigarayı. Bu kadarcık kısa sürede bile canım sigara istiyor (bi de yemek yedim tabi ) ne iradesiz bir bünyem var nalet ya

Evet uyku en güzel kaçış yöntemi galiba :) içmedim çok şükür . Sizde durumlar nasıl rahat mısınız yoksa zorluyor mu sizi de
Ben en cok yemeklerden sonra zorlaniyorum ama hep sigaraya verdigim parayla alacagim ayakkabi canta vs. Dusunuyorum ve sigaranin asil amaci ne diye soruyorum kendime geciyor :) siz ne yaptini cok once yazmissiniz yeni gordum :)

Selam kızlar ben aranizda yeni sayılırım bende 3-4 gündür sigara içmiyorum zaman zaman motivasyonum cok düşüyor o zaman forumu okuyorum motivasyonum artıyor ama bazen buda yeterli olmuyor birbirimize destek olursak bu illetten daha kolay kurtuluruz insallah hepinize sağlıklı günler dilerim Hoppa bu arada sigara bırakma arkadaşlıgına yazmistim umarım sorun olmaz

Selam kızlar ben aranizda yeni sayılırım bende 3-4 gündür sigara içmiyorum zaman zaman motivasyonum cok düşüyor o zaman forumu okuyorum motivasyonum artıyor ama bazen buda yeterli olmuyor birbirimize destek olursak bu illetten daha kolay kurtuluruz insallah hepinize sağlıklı günler dilerim Hoppa bu arada sigara bırakma arkadaşlıgına yazmistim umarım sorun olmaz

hoşgeldiniiizz.. bende tek kaldım burada umarım diğer sigara bırakma arkadaşlarım bırakmamıştır burayı yoksa çok üzülürüm :( ne kadar zamandır ve günde kaç adet içiyordunuz sigarayı? neden bırakma kararı aldınız benim daha 43 saat oldu :halay:

hoşgeldiniiizz.. bende tek kaldım burada umarım diğer sigara bırakma arkadaşlarım bırakmamıştır burayı yoksa çok üzülürüm :KK43: ne kadar zamandır ve günde kaç adet içiyordunuz sigarayı? neden bırakma kararı aldınız benim daha 43 saat oldu :halay:
Yaklasik 20yildir gunde 1 1.5 paket ki zamaninda gunde 3 paket icmisligim var cok uzun zamandir nefes problemi yasamama ragmen sigara birakmayi hic dusunmedim aksine cok severdim ama gecen Hafta hem alkol hem sigarayla vucudu yorunca sabah nefes alisimdan korktum 10 yasinda bir oglum var ve ben onun gelecekteki guzel gunlerini gormek istiyorum ayyy cok uzun oldu özür dilerim

Yaklasik 20yildir gunde 1 1.5 paket ki zamaninda gunde 3 paket icmisligim var cok uzun zamandir nefes problemi yasamama ragmen sigara birakmayi hic dusunmedim aksine cok severdim ama gecen Hafta hem alkol hem sigarayla vucudu yorunca sabah nefes alisimdan korktum 10 yasinda bir oglum var ve ben onun gelecekteki guzel gunlerini gormek istiyorum ayyy cok uzun oldu özür dilerim
çok çok haklısınız geç kalmış sayılmazsınız. ya ben mesela cildimin güzelleştiğini o pis kokunun üzerimde olmadığını düşününce ve ilerde ne kadar çirkinleşip hasta olacağımı (dişlerimin sararacağını) falan düşününce hemen vazgeçiyorum.... umarım bir daha asla kullanmayız. ama burda bi forumda bir yorum görmüştüm harikaydı kendimi asla şartlandırmıyorum içmeyeceğim diye elbette birgün tekrar baslayacağım ama bugün değil modundayım o yüzdn daha rahatım..

R:duduk:
çok çok haklısınız geç kalmış sayılmazsınız. ya ben mesela cildimin güzelleştiğini o pis kokunun üzerimde olmadığını düşününce ve ilerde ne kadar çirkinleşip hasta olacağımı (dişlerimin sararacağını) falan düşününce hemen vazgeçiyorum.... umarım bir daha asla kullanmayız. ama burda bi forumda bir yorum görmüştüm harikaydı kendimi asla şartlandırmıyorum içmeyeceğim diye elbette birgün tekrar baslayacağım ama bugün değil modundayım o yüzdn daha rahatım..
Bende güne sigarayı bıraktım diye baslamiyorum bitti bu 8s dedigim anda tekrar geri ket vurup icerim diye o yuzden her sabah ben bugun sigara icmeyeceğim diye uyaniyorum ki bende etkili oluyor ama olabildigince saat yada gun sayma psikolojikman zorlayabiliyor beyin ic ic ic diye

R:duduk:
Bende güne sigarayı bıraktım diye baslamiyorum bitti bu 8s dedigim anda tekrar geri ket vurup icerim diye o yuzden her sabah ben bugun sigara icmeyeceğim diye uyaniyorum ki bende etkili oluyor ama olabildigince saat yada gun sayma psikolojikman zorlayabiliyor beyin ic ic ic diye
benide öyle saat sayıyorum resmen çok kötü bir şey :(

Bnde sigaraya hiç bağlanamıyorum hrp keyif şeklinde gün de 1 bazen 2 günde 1 içiyorm bnde bağlananların hep kolay bırakamadığını duyarım ama nasıl olduğunu hiç anlamam hatta bana senin gibi olsam bırakmayı hiç düşünmem diyen arkadaşlarım var eşimde dahil.Allah hepinizin gönlüne göre versin maddi manevi herşeyiyle bir bela..

Bnde sigaraya hiç bağlanamıyorum hrp keyif şeklinde gün de 1 bazen 2 günde 1 içiyorm bnde bağlananların hep kolay bırakamadığını duyarım ama nasıl olduğunu hiç anlamam hatta bana senin gibi olsam bırakmayı hiç düşünmem diyen arkadaşlarım var eşimde dahil.Allah hepinizin gönlüne göre versin maddi manevi herşeyiyle bir bela..
Senin gibi olsam günde 2 tane kahve keyfi ballı börek ama benim icin cok zor

Back