• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

Bırakmak deGil de tekrar başlamamak için çok net karar vermek gerekiyor.. bağımlı olduğunuzu kabul edip.. Sigarayı bırakmak ile ilgili ünlü bir kitap var önce hadi canım demiştim ama çok işe yarıyor.. sonrasında baslamamak zor ama yapabilirsiniz yeterki karar verin..

bende 25 yıldır içiyorum ara ara bıraktığım oldu ıkı üç kere ama tekrar başladım bu sefer kararlıyım daha ılk gunum... bakalım neler olacak birlikte başlayalım destek oluruz hem

Tebrik ederim sizi.
Umarım bırakırsanız
Ben ik yıl önce bıraktım. İlk bir iki ay canınız cekecek. Ben o dönem otlakcilik yapmamak için içen arkadaşlarımla gorusmedim. İçilen ortamdan kaçtım. O can çekmesi iki ay sonra kalkıyor tadını unutuyorsunuz.
Sadece iki ay sabredin ve kesinlikle bir fitt bile cekmeyin. Çekerseniz başa donersiniz. O az icecegimler arada bir tane icerimler yalan. Yine başa dönüyorsunuz!
Tek çare asla asla bir firt içmemek
Emin olun iki ay sonra canınız cekmeyecek.

haklısın zaten o bırakmalar bı fırt çekiym bişey olmaz demekten tekrar başlanıldı bu sefer yok kararlıyım.. anladığım kadarıyla siz başarmışsınız ne kadar oldu bırakalı

haklısın zaten o bırakmalar bı fırt çekiym bişey olmaz demekten tekrar başlanıldı bu sefer yok kararlıyım.. anladığım kadarıyla siz başarmışsınız ne kadar oldu bırakalı

İki yıl oldu bıraktığım.
Artık canım da çekmiyor, kokusundan da rahatsız oluyorum. Ne kötü kokuyormuşuz meğer.. Nefes nefese kalmadan koşuyorum, merdiven çıkıyorum, ağzım nefesim kokmuyor.
Sabreder bırakırsanız sonunda siz de kurtulacaksınız.

Ben hamilelik ve emzirme bitsin geri başlayacağım diye geziyorum. Ki hedefim 2 seneye yakın ağzıma sürmemiş olmak.
Bıraktığım sigaraya geri başlamayı böyle yoğun istemek de bayağı saçma ama.
İradem sıfır. Özledim de.
İnşallah bırakırsınız.
171 yardımcı oluyor.

Ah bended iki yıl önce bırakmış ve bir yıl hiç icmenistim.sonra tam bir salak gibi yeniden başladım. şimdi o içmediğim zamanlardaki sağlıklı halimi arıyorum.
Tekrar bırakmak istiyorum.birlikte deneyelim konu sahibi?

Ah bended iki yıl önce bırakmış ve bir yıl hiç icmenistim.sonra tam bir salak gibi yeniden başladım. şimdi o içmediğim zamanlardaki sağlıklı halimi arıyorum.
Tekrar bırakmak istiyorum.birlikte deneyelim konu sahibi?
Bende bırakmak istiyorum tedavi aşamasındayım bebiş için anca 2 tane içtim bugun dün hiç içmedim istersen konu aç sigarayı bırakmak isteyenler için cnm

Hamile kalınca bırakıp kızımın 1. yaş günü ertesi birden başladım.
Halbuki çok mutlu idim içmiyor olmaktan.
Şimdi 4.5 yaşında kardes istiyoruz yine bırakmak istiyorum tez zamanda..
Kilo sorunum da var..
Sigaranin yerine yemeği koyarsak kilo alırız.. bir hiç olduğunu kabullenip yerine bişey koymayarak kilo almamak mümkün..
İnşallah hepimiz bırakır ve tekrar baslamayiz..

SELAMÜN ALEYKÜM....
SİGARAYI BIRAKMAK İSTİYORUM....TECRÜBESİ YADA FİKRİ OLANLAR VARSA BENİMLE PAYLAŞIRMISINIZ..?
ŞİMDİDEN TŞK.
Bende bi kaç kez birakip başlayanlardanim:KK61: ama şiddetle birakmak istiyorum yine siğara topiklerinde dolaşmaya başladim bu aşamada destek çok onemli bırakmak isteyen yada birakma aşamasinda olan arkadaşlar yazarsa birbirimizden güç alırız şimdiden Allah herkesin yardimcisi olsun :KK25:

Hamile kalınca bırakıp kızımın 1. yaş günü ertesi birden başladım.
Halbuki çok mutlu idim içmiyor olmaktan.
Şimdi 4.5 yaşında kardes istiyoruz yine bırakmak istiyorum tez zamanda..
Kilo sorunum da var..
Sigaranin yerine yemeği koyarsak kilo alırız.. bir hiç olduğunu kabullenip yerine bişey koymayarak kilo almamak mümkün..
İnşallah hepimiz bırakır ve tekrar baslamayiz..
inşallah canım...bende cok istiyorum ama hala başaramadım....

Bende bi kaç kez birakip başlayanlardanim:KK61: ama şiddetle birakmak istiyorum yine siğara topiklerinde dolaşmaya başladim bu aşamada destek çok onemli bırakmak isteyen yada birakma aşamasinda olan arkadaşlar yazarsa birbirimizden güç alırız şimdiden Allah herkesin yardimcisi olsun :KK25:
amiiiiiiiin....beyinde bitirmek lazım galiba canım ya...ben hala bitiremedim.

Back