- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
kızlar bende son sıgara mı dun gece ıctım, hadı ınsallah başarırız bu sefer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya komik olcak ama biri sigara yakınca saçlarımı kokluyorum ohh mis gibi şampuan kokuyorum diyorum.... inşallah başarırız.. hangimizin canı isterse o yazsın diğerimiz telkinde bulunsun:))) BOŞVERİN HİÇ KOKU ALMAYIN BİLE:))BENCE BAŞARICAZ..İÇİMDEN ÖYLE GEÇİYOR...:))
ALEMSİN YA:))ya komik olcak ama biri sigara yakınca saçlarımı kokluyorum ohh mis gibi şampuan kokuyorum diyorum.... inşallah başarırız.. hangimizin canı isterse o yazsın diğerimiz telkinde bulunsun
:)))inşinşallah burayı cevapsız sorularla bırakmayız 6 ay sonra falan ......
hadi bakalım inşallah...neden bugün değiltakipteyim :) yarın aranıza katılacağım
Kitabını bile okudum bitirdim desem Allen Carr in bu gece katılıcam aranıza az kaldı, hadi inşallah başarırız yasiz kendinizi ne zaman hazır hissedersenizz bekliyoruuz. ama daha önceki yorumlarda attığım videoyu lütfen izleyin.. @MiuLego
inşaaalllaaaahhhh... vallahi ben başlamak istemiyoru o yüzden artık hep bu konudayım birbirimize destek olalımKitabını bile okudum bitirdim desem Allen Carr in bu gece katılıcam aranıza az kaldı, hadi inşallah başarırız ya
Paketimdeki sigara bitsin. Kırıp atamıyorum ben, yanımda durursa da içiyorum dayanamayıp içip nokta koyucam inşallahhadi bakalım inşallah...neden bugün değil
inşalllaahhbayanlar bu konu sayfası hiç kapanmasın inşallah....
bende bitirdikten sonra bıraktım deyip bir dahada almadım...inşallah katılırsınız.Paketimdeki sigara bitsin. Kırıp atamıyorum ben, yanımda durursa da içiyorum dayanamayıp içip nokta koyucam inşallah
inşalllaahh
tamam bana uyar...ben herkese inat başartıcam ALLAH ın izniyleDestek çok önemli kendi kendime bırakmaya çalışınca olmuyor benim çok yalnız hissediyoum böyle hep beraber çok güzel olabilir. İçesimiz gelince yazarız zaten diğerleri engel olur her türlü :)