• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

:))) BOŞVERİN HİÇ KOKU ALMAYIN BİLE:))BENCE BAŞARICAZ..İÇİMDEN ÖYLE GEÇİYOR...:))
ya komik olcak ama biri sigara yakınca saçlarımı kokluyorum ohh mis gibi şampuan kokuyorum diyorum.... inşallah başarırız.. hangimizin canı isterse o yazsın diğerimiz telkinde bulunsun :anne:

Destek çok önemli kendi kendime bırakmaya çalışınca olmuyor benim çok yalnız hissediyoum :KK43: böyle hep beraber çok güzel olabilir. İçesimiz gelince yazarız zaten diğerleri engel olur her türlü :)

Bir de çevremdeki özellikle sigara içenlerin "nasılsa geri içeceksin dayanamıcaksın neden kendini böyle zorluyorsun?" tarzı davranışları beni çok demotive ediyor. Sinir oluyorum.

bu arada birde spor mu yapsak acep. zaten normalde kilo aldım birde sigaradan sonra iyice almak istemiyorum. sadece bayanların olduğu bir salona gdecektim ancak evime biraz uzak kaçıyor ev yemeği vs. yapmam gerek çalışıyorum üstelik ünv. okuyorum ne ara spor yapsam diyorum. zumba videoları izleyerek zumba mı yapsak haftanın belli günleri :110:

Back