• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

Ay ne güzel :) maşallah, İnsan ne kadar dese de kendine anlatsa da işte irade olmayınca olmuyor. Bence kendinizi tebrik edin ödüllendirin kararlığınız ve iradeniz için
Ama canım bendeki bir etken de sözlümün içmiyor olmasıydı. Eskiyi düşündüm bi an ben sigara kullanmadığım zamanlarda annem bana erkek gibi geliyordu ona kızardım küllük gibi kokuyorsun derdim ve şuan ben sözlüme karşı aynı durumdayım allah bilsin çocuk benim hakkımda ne düşünmüştür tuhaf oldum bi :KK12: buda benim için etkendi. Dedim evlendiğimde evimde sigara kokusu olmasın balkonda içip girsemde yine de benden dolayı kokacak diye düşündüm o yüzden geç olmadan bitsin bu işkence dedm canım lütfen sende geç olmadan dön bak ben 6 yıl sonra bıraktım sende bırakırsın yeterki gerçekten karar ver :dua:

Meraba kizlar ben geldim bugün 19. günüm bitti :nazar:bugün kotü bi gün geçirdim hafif hafif yokladi sanki ama tabi aldiriş etmedim bu arada cildim parlamaya başladı 3 gündürde sabahları yarım saat yürüyorum oh misss yani ozet olarak ben iyiyim sizlerden ne haber.:KK28:

Meraba kizlar ben geldim bugün 19. günüm bitti :nazar:bugün kotü bi gün geçirdim hafif hafif yokladi sanki ama tabi aldiriş etmedim bu arada cildim parlamaya başladı 3 gündürde sabahları yarım saat yürüyorum oh misss yani ozet olarak ben iyiyim sizlerden ne haber.:KK28:
Harika canım senin adına çook sevindim alıştın baya desene :eğlence: benimde 4.günüm gayet iyiyim 2 gündür bilerek akşam yemeği yemiyorum yalnızca öğlen yediğimle duruyorum yapacak bişey yok madem metabolizmamız yavaşladı bizde daha çok yiyerek yüklenmeyelim :halay: o ara sıra benide bi yokluyor ama hemen defediyorum :KK49:

Harika canım senin adına çook sevindim alıştın baya desene :eğlence: benimde 4.günüm gayet iyiyim 2 gündür bilerek akşam yemeği yemiyorum yalnızca öğlen yediğimle duruyorum yapacak bişey yok madem metabolizmamız yavaşladı bizde daha çok yiyerek yüklenmeyelim :halay: o ara sıra benide bi yokluyor ama hemen defediyorum :KK49:
Sanada büyük tebrik canim eminim sende başaracaksın bizlerde başaracaz malum hala başardik diyemiyorum çok yeniyiz ama azimliyizz.

Sanada büyük tebrik canim eminim sende başaracaksın bizlerde başaracaz malum hala başardik diyemiyorum çok yeniyiz ama azimliyizz.
Teşekkür ederim canımcım azmimize irademize nazar değmesin :nazar: ama ben artık ağzıma süremem canım çünkü bu kadar sabrediyorsam aklımla zorum mu var daha tekrar başa dönecem hiç gerek yok leş gibi kokmak için ayda 330 lira veremem :KK12:

Teşekkür ederim canımcım azmimize irademize nazar değmesin :nazar: ama ben artık ağzıma süremem canım çünkü bu kadar sabrediyorsam aklımla zorum mu var daha tekrar başa dönecem hiç gerek yok leş gibi kokmak için ayda 330 lira veremem :KK12:
Daha zamlarda yolda bizim zehire bakalım ne kadar zam gelecek varya zamanlamamiz süper :cool:

Eveet.. aa söylemeyi unuttum 25 yıllık tiryaki anneme de bıraktırdım beni baya kıskandı 3 gün oldu oda içmiyor ağzına dahi sürmedi :KK49::KK54:
MaşALLAH kırkbinkere :nazar: anneniz adına çok sevindim süper gidiyorsunuz işin nikotein işini bitirdiniz şimdi geriye kaldi pisikolojik yonü ikinizede kolaylıklar diliyorum :KK15:

Ama canım bendeki bir etken de sözlümün içmiyor olmasıydı. Eskiyi düşündüm bi an ben sigara kullanmadığım zamanlarda annem bana erkek gibi geliyordu ona kızardım küllük gibi kokuyorsun derdim ve şuan ben sözlüme karşı aynı durumdayım allah bilsin çocuk benim hakkımda ne düşünmüştür tuhaf oldum bi :KK12: buda benim için etkendi. Dedim evlendiğimde evimde sigara kokusu olmasın balkonda içip girsemde yine de benden dolayı kokacak diye düşündüm o yüzden geç olmadan bitsin bu işkence dedm canım lütfen sende geç olmadan dön bak ben 6 yıl sonra bıraktım sende bırakırsın yeterki gerçekten karar ver :dua:
Ne kadar güzel sözlün farketmeden nasıl sevaba giriyor senin sigarayı bırakmanı tetiklemiş oluyor inşallah bir ömür de içmezsiniz beraberce :KK200:

Darısı bana :)

Ne kadar güzel sözlün farketmeden nasıl sevaba giriyor senin sigarayı bırakmanı tetiklemiş oluyor inşallah bir ömür de içmezsiniz beraberce :KK200:

Darısı bana :)
Canım darısı sana olsun evet ama sanki sen istemiyorsun henüz yoksa istesen şimdiye çoktaaan bırakmıştın seni gidiii :dondurma:

Nasıl gidiyor canim nasilsiniz annenle siğarasz.
Merhaba canımm :) annem pes etmek üzere habire bahane üretiyor gidip almak için ama aklını çeliyorum bir şekilde :halay: benim de çokk iyi gidiyor maşallah gün geçtikçe sigarasız rutinlere alıştım diyebilirim. İlk zamanlar evde durmamak gerçekten çok iyi oluyormuş bunu anladım. 2.günden sonra evde pek durmadım çnkü hep misafirlikteydim. Buda benim alışmamı çok kolaylaştırdı haliyle. Senin nasıl gidiyor canım alışmışsındır sen baya ne güzeelll :KK51::super:

inş oyleyimdir daha çok yeni kesin konuşmak için ama kararim o yonde tabi diğer kızlar ne yapıyor acaba hiç sesleri çıkmiyor sen ne yaptin bu arada nasil gidiyor.
Aynen canım diğerlerini bende merak ediyorum. Belki hafta sonu diye yoklardır yarın düşmeye başlarlar tek tek :)) gayet iyiyim canım ara sıra aklıma geliyor tabii ama bu kadar dayandım madem ömür boyu böyle sürsün diyorum

Back