• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

Nasıl gidiyoooor! Had inşallah başaracaksın
Canım bugünü kapattım sayılır canım istedikçe su içtim bol bol akşam yemeğimi ve üstüne meyvemi de yedim annemin karşımda sigara içmesine müsade ettimki bu durumlarla sıkça karşılaşacağım için alışayım istedim vee ağzıma bile sürmedim darısı diğer günlere inşallahh :KK31: sen ne yaptın canım ?

Günaydııınn kızlar bugün 2. Günümm :halay: maşallah diyeyimm :nazar: sigara aklıma geliyor geldiği anda da 3 dklık nikotin için değer mi başa dönmeye diyorum yine su içiyorum ve 2 gündür saat 7den beri ayakta olmama rağmen içmeden geçiriyorum günleri. Belki uyusam 11 de uyansam daha iyi geçecek ama olsun bünyemi bu yaşama alıştırmak istiyorum sigara içenlerle oturuyorum ki irademe hakim olayım :KK20:

Günaydin c
Günaydııınn kızlar bugün 2. Günümm :halay: maşallah diyeyimm :nazar: sigara aklıma geliyor geldiği anda da 3 dklık nikotin için değer mi başa dönmeye diyorum yine su içiyorum ve 2 gündür saat 7den beri ayakta olmama rağmen içmeden geçiriyorum günleri. Belki uyusam 11 de uyansam daha iyi geçecek ama olsun bünyemi bu yaşama alıştırmak istiyorum sigara içenlerle oturuyorum ki irademe hakim olayım :KK20:
Günaydin canim en güzelini yapıyorsun siğara içenlerden koşe bucak saklanirsak ummadiğımız anda karşımiza çikar ve kotü vurur o yüzden şimdiden siğara içenlerle siğarasizliğa alışmamiz lazim.

Herkese günaydın, nasılsınız tertemiz sigarasız hayatlı arkadaşlarım. Vallahi sizi kıskanıyorum ama güzel güzel kıskanıyorum :nazar:
Günaydin şeker kıskanmak iyidir insani daha çok hirslandirır bakarsin ben neden yapamayim:sinirli: deyip bi hirsla hooppp bizim tarafımiza geçersin ne güzeel olur :KK19:

harikasınız ... bende bol sigara içilen bir ortamda çalışıyorum önceleri problem olmuyordu ama ne yazıkki sonradan tiksinti ile çok rahatsız oluyorsunuz :( Umarım bu istikrarınız devam ederrr yarın sizin için güzel bir gün olacak 3. gününüz bitecek ve daha iyi hissedeceksiniz :KK200::nazar:

Herkese günaydın, nasılsınız tertemiz sigarasız hayatlı arkadaşlarım. Vallahi sizi kıskanıyorum ama güzel güzel kıskanıyorum :nazar:
günaayydıınn ... ben çokk iyiyim... sizde bırakmasanızda desteklediniz hepimizii.. iyiki varsınız :KK200: umarım bir gün sizde sigarasız yaşayacaksınız :KK36:

harikasınız ... bende bol sigara içilen bir ortamda çalışıyorum önceleri problem olmuyordu ama ne yazıkki sonradan tiksinti ile çok rahatsız oluyorsunuz :KK43: Umarım bu istikrarınız devam ederrr yarın sizin için güzel bir gün olacak 3. gününüz bitecek ve daha iyi hissedeceksiniz :KK200::nazar:
Haklısın canım bugün annem yanımda sigara içti odaya geçtim sonra saçımı bir kokladım ki leeşşşş :KK12: ki ben içmediğim halde bu şekilde kokuyorsa saçlarım içtiğim haldeki kokumu tahmin bile edemiyorum. Yazık sözlüm de ağzını açıp hiç kokuyosun ediyosun diyemeden bu kokuya maruz kalmış :KK1:

Haklısın canım bugün annem yanımda sigara içti odaya geçtim sonra saçımı bir kokladım ki leeşşşş :KK12: ki ben içmediğim halde bu şekilde kokuyorsa saçlarım içtiğim haldeki kokumu tahmin bile edemiyorum. Yazık sözlüm de ağzını açıp hiç kokuyosun ediyosun diyemeden bu kokuya maruz kalmış :KK1:
benim eşim eskiden bana kültablası derdi :KK70: ve gerçekten herkes bizi nasıl çekmiş iananamadım.. otobüste içen kadınlardan gelen nefes ve ten kokusu beni bile tiksindiriyor :KK57:

Back