Canım ilk 2 gün bildiğin sersemdim. Ama hırs yaptım. Dedimki ya ben bınu can sıkıntısından, keyiften veya strese girdiğimde üzüldüğümde içiyorum. İçiş sürem 3 dk sürüyor peki bu 3 dk dan sonra benim sıkıntım stresim geçiyor mu ? Hayır. Hala hayatımda bazı sorunlar devam ediyor mu ? Evet. O zaman ne diye kendimi zehirliyorum hemde leşş gibi kokuyorum dedim. Neden diğer kadınlar gibi saçım şampuan vücudum parfüm krem kokmuyor dedim çok içerledim. Bu illet yavaş yavaş öldürür birçok hastalığıda beraberinde getirir daha yaşım genç ne gereği var ya 11 lirayı kendimi zehirlemek için veriyorum değer mi ? Değmez. O beni yönetemicek ben onu yöneticem dedim.
Ve inan canım alıştım canım eskisi gibi istemiyor. Elim boşluğa düştükçe su içiyorum.. bugün ilk defa duş aldım parfümümü sıktım misafirliğe gittim. Ordakiler bile farketti saçın ne güzel kokuyor bıraktın mı dediler çünkü ne kadar içtikten sonra saatler geçsede parfüm sıksakta tenimize saçımıza işlemişti artık. Öylr rahattım ki inan o duyguları yaşamanı canı gönülden isterimm