• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

Merhaba hanımllaar bugün 25. günüm :KK200: sigaraya verdiğim paraları biriktirmiştim cumartesi günü bir güzel alışveriş yaptım. hem mis kokuyorum hem yeni cicilerim oldu :halay:

selamlaaaaar :) yazmasam da hep takipteyim kızlar süpersiniz aynı azimle devam ediyorsunuz şu dk dan sonra asla geri dönmek yok sizin için.

ShellShock ShellShock güle güle giyin canım her türlü kardasın oh mis

siz zaten burdan çıkmayarak artık bırakacaksınız bence :KK15:
teşekkür ederimm darısı size olsun inşallaahhh:KK200:

selamlaaaaar :) yazmasam da hep takipteyim kızlar süpersiniz aynı azimle devam ediyorsunuz şu dk dan sonra asla geri dönmek yok sizin için.

ShellShock ShellShock güle güle giyin canım her türlü kardasın oh mis
Merhaba canım, takipte olmayı artık bırakp yanımıza gel bence daha ne kadar zehirlemeyi düşünüyorsun kendini o güzel cildine genç yaşına yazık canım benimm az psikolojik baskı uygulayim sana :KK50::KK76:

Merhaba canım, takipte olmayı artık bırakp yanımıza gel bence daha ne kadar zehirlemeyi düşünüyorsun kendini o güzel cildine genç yaşına yazık canım benimm az psikolojik baskı uygulayim sana :KK50::KK76:

Ayyyyy öyle baskı zamanları çok gaza geliyorum ama 20 saat sonra falan krize girip vazgeçiyorum maalesef :(

26 yasındayım16 yasından beri günde 1 palet içiyorum. En fazla 2/3 gün kadad ara vermisimdir. Uzun vadeli hiç bırakamadım.
Hoşgeldiiiin :halay: öncelikle kararından dolayı tebrik ederim seni. Aklına geldikçe gir yaz buraya hemen elin sigaraya gitmesin gel yaz ki biz sana destek olalım keza bu bizim içinde geçerli aklımıza geldikçe birbirimize sarıyoruz :anne:

Hoşgeldiiiin :halay: öncelikle kararından dolayı tebrik ederim seni. Aklına geldikçe gir yaz buraya hemen elin sigaraya gitmesin gel yaz ki biz sana destek olalım keza bu bizim içinde geçerli aklımıza geldikçe birbirimize sarıyoruz :anne:
cok fazla canım ıstemıyor aslında saırım tiksindim

Bizim evde sadece mutfakta sıgara ıcılır pazar sabahı ben uyandım mutfağa girdim annem sigara yeni içmiş. günaydın dedi allahım o nasıl bır koku ağzından geldi. dün sabahtan berı de ıcmıyorum planlı değildi yani

inşallah böylede gider.

cok fazla canım ıstemıyor aslında saırım tiksindim

Bizim evde sadece mutfakta sıgara ıcılır pazar sabahı ben uyandım mutfağa girdim annem sigara yeni içmiş. günaydın dedi allahım o nasıl bır koku ağzından geldi. dün sabahtan berı de ıcmıyorum planlı değildi yani

inşallah böylede gider.
Aynen bizimde evde bir tek mutfakta içilir. Yanlarına gidip oturdum 10 dk sonra odama geçtim saçlarım leş gibi kokmuştu ben içmediğim halde. Durdum düşündüm ben içmediğim halde böyle kokuyorsam içtiğimde allah bilir nasıl kokuyorumdur dedim bitti zaten. Üst üste içince de tiksindim biraz, bir de bakıyorum kadınlar mis gibi kokuyor ama annem içince küllük gibi kokuyor bende mi böyleyim diye düşündüm o oldu. Bittii

ilk ciddi krizle karsı karsıyayım ofiste ordan oraya dolanıyorum suan
Sabreeet geçicek nasılsa öyle düşün. Bak ben kendimden anlatayım sana her seferinde dayanamayıp içtim çünkü. İçersen sadece ve sadece pişmanlık kalıcak yanına başka bir şey değil. Ha bi de miden de bulanıcak yok yere. Yapma. Kendine türk kahvesi yap ya da nescafe :)

Sabreeet geçicek nasılsa öyle düşün. Bak ben kendimden anlatayım sana her seferinde dayanamayıp içtim çünkü. İçersen sadece ve sadece pişmanlık kalıcak yanına başka bir şey değil. Ha bi de miden de bulanıcak yok yere. Yapma. Kendine türk kahvesi yap ya da nescafe :)[/QUOTE

daha iyiyim ama hala ıcesım var, bi nesakafe yapayım bari cok teşekkürler :)

Back