- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
Merhaba hanımllaar bugün 25. günüm sigaraya verdiğim paraları biriktirmiştim cumartesi günü bir güzel alışveriş yaptım. hem mis kokuyorum hem yeni cicilerim oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlaaaaar :) yazmasam da hep takipteyim kızlar süpersiniz aynı azimle devam ediyorsunuz şu dk dan sonra asla geri dönmek yok sizin için.
ShellShock güle güle giyin canım her türlü kardasın oh mis
Yeni cicilerini güle güle giy canım benimm ohhh eşikleride atlatmışsın sen ne güzel darısı banaaMerhaba hanımllaar bugün 25. günüm sigaraya verdiğim paraları biriktirmiştim cumartesi günü bir güzel alışveriş yaptım. hem mis kokuyorum hem yeni cicilerim oldu
Merhaba canım, takipte olmayı artık bırakp yanımıza gel bence daha ne kadar zehirlemeyi düşünüyorsun kendini o güzel cildine genç yaşına yazık canım benimm az psikolojik baskı uygulayim sanaselamlaaaaar :) yazmasam da hep takipteyim kızlar süpersiniz aynı azimle devam ediyorsunuz şu dk dan sonra asla geri dönmek yok sizin için.
ShellShock güle güle giyin canım her türlü kardasın oh mis
:)))) evet ben şuan psikolojik bırakıyorum sizleri takip edereksiz zaten burdan çıkmayarak artık bırakacaksınız bence
teşekkür ederimm darısı size olsun inşallaahhh
Merhaba canım, takipte olmayı artık bırakp yanımıza gel bence daha ne kadar zehirlemeyi düşünüyorsun kendini o güzel cildine genç yaşına yazık canım benimm az psikolojik baskı uygulayim sana
sizde çok istikrarlısınız bence ... parayı birikirdikçe insan daha çok dirençli oluyorYeni cicilerini güle güle giy canım benimm ohhh eşikleride atlatmışsın sen ne güzel darısı banaa
hoşgeldiniiizzz... bence zorlu süreci atlatmışssınız.. kaç yıldır içiyodunuz?Kıxlar 1,5 gün oldu bende katıldm aranıza :)
26 yasındayım16 yasından beri günde 1 palet içiyorum. En fazla 2/3 gün kadad ara vermisimdir. Uzun vadeli hiç bırakamadım.hoşgeldiniiizzz... bence zorlu süreci atlatmışssınız.. kaç yıldır içiyodunuz?
Hoşgeldiiiin öncelikle kararından dolayı tebrik ederim seni. Aklına geldikçe gir yaz buraya hemen elin sigaraya gitmesin gel yaz ki biz sana destek olalım keza bu bizim içinde geçerli aklımıza geldikçe birbirimize sarıyoruz26 yasındayım16 yasından beri günde 1 palet içiyorum. En fazla 2/3 gün kadad ara vermisimdir. Uzun vadeli hiç bırakamadım.
cok fazla canım ıstemıyor aslında saırım tiksindimHoşgeldiiiin öncelikle kararından dolayı tebrik ederim seni. Aklına geldikçe gir yaz buraya hemen elin sigaraya gitmesin gel yaz ki biz sana destek olalım keza bu bizim içinde geçerli aklımıza geldikçe birbirimize sarıyoruz
Aynen bizimde evde bir tek mutfakta içilir. Yanlarına gidip oturdum 10 dk sonra odama geçtim saçlarım leş gibi kokmuştu ben içmediğim halde. Durdum düşündüm ben içmediğim halde böyle kokuyorsam içtiğimde allah bilir nasıl kokuyorumdur dedim bitti zaten. Üst üste içince de tiksindim biraz, bir de bakıyorum kadınlar mis gibi kokuyor ama annem içince küllük gibi kokuyor bende mi böyleyim diye düşündüm o oldu. Bittiicok fazla canım ıstemıyor aslında saırım tiksindim
Bizim evde sadece mutfakta sıgara ıcılır pazar sabahı ben uyandım mutfağa girdim annem sigara yeni içmiş. günaydın dedi allahım o nasıl bır koku ağzından geldi. dün sabahtan berı de ıcmıyorum planlı değildi yani
inşallah böylede gider.
sayı gittikçe artıyoooor
İLk 2 gün sersemliği çok yaşadım. Diyette olursunda halsizlik kan şekeri düşmesi olur ya aynen o şekil oldum. Ama şuan normalim 3.günden sonra normal seyrine devsm ediyorsunsizlere bişey sorcam kızlar. bas donmesı ve sersemlik yasıyor musunuz?
Sabreeet geçicek nasılsa öyle düşün. Bak ben kendimden anlatayım sana her seferinde dayanamayıp içtim çünkü. İçersen sadece ve sadece pişmanlık kalıcak yanına başka bir şey değil. Ha bi de miden de bulanıcak yok yere. Yapma. Kendine türk kahvesi yap ya da nescafe :)ilk ciddi krizle karsı karsıyayım ofiste ordan oraya dolanıyorum suan
Sabreeet geçicek nasılsa öyle düşün. Bak ben kendimden anlatayım sana her seferinde dayanamayıp içtim çünkü. İçersen sadece ve sadece pişmanlık kalıcak yanına başka bir şey değil. Ha bi de miden de bulanıcak yok yere. Yapma. Kendine türk kahvesi yap ya da nescafe :)[/QUOTE
daha iyiyim ama hala ıcesım var, bi nesakafe yapayım bari cok teşekkürler :)