• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

sigara içmen gerekiyormuş gibi düşünebilirsin. bi kitapta okumuştum; sigarayı bırakmak isteyeni diğeri saçma saatlerde arıyor. anlaşma da şu; yalnızca ben aradığımda sigara içeceksin, ama kesinlikle içmen lazım. gece uyandırıp içiriyor falan. nefret ediyor adam da. böyle bir numara!

sigara içmen gerekiyormuş gibi düşünebilirsin. bi kitapta okumuştum; sigarayı bırakmak isteyeni diğeri saçma saatlerde arıyor. anlaşma da şu; yalnızca ben aradığımda sigara içeceksin, ama kesinlikle içmen lazım. gece uyandırıp içiriyor falan. nefret ediyor adam da. böyle bir numara!
Tam olarak anlayamadim sağlam bi tiryakiyse aramasin 4 gozle bekler siğara iyice değer kazanir hayatinda gibi geldi sanki bilemedimki .

15. günüm:nazar: çok şükür siğarasizda yaşanirmiş hemde çok daha kaliteli çok daha keyifli yaşanırmiş içen tüm arkadaşlar bence daha fazla o zehire esir olmasinlar sağlık herşeydir MiuLego Shellshock Vuslat hepinizde iyiki varsiniz desteğiniz ciddi anlamda motive ediyor beni seviliyorsunuz.:KK15:

Back