• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

Şu ana kadar hayatımda 1 kere eşimin isteğiyle bırakmaya çalıştım. 3 gün sürmüştü. 3. günün sonunda eşim kendisi içirtti nolur iç dayanamıyorum senin bu haline diye :))) Sen iç çift çizgiyi görünce bırak. Ben çift çizgiyi gördüğüm gün içmeye devam ettim paketim çöpe gitmesin diye :KK70::KK70: Ertesi gün bıraktım.

Keşke bırakabilseydin. Ben bebeğimi düşünüyorum ve hemen sigara fikrinden uzaklaşıyorum. Emzirme dönemim de bitsin tekrar içerim ben kesin :KK70::KK70::KK70:

Benimde eşim ne olur bırak diyor ama dehşetle yüzüme bakıyor olacakları hayal ediyor olmalı :KK17::KK45:
Canım benim kıyamam ben ona :p

bence hamile kalmadan evvel bırakın derim.. yine siz bilirsiniz ama vücudunuz nikotinden arınmış halde olsun.. ben elbette kendimi düşünerek bıraktım ama ya bir anda hamile kalırsam ve vücudum nikotin doluyken olursa dedim...

Haklısın ama nasıl bazen diyorum nikotin bandı alayım 2 taneyle bırakıyorum hemen..
Ama çokk kilo alıyorum zaten maşaALLAHım var hamile kalacağım diye spor diyet hak getire ..
Birde eşime kıyamıyorum az daha gün görsün canım yaa,,çok çekilmez oluyorum elimde değil patlamaya hazır bombayım ilk aylar bebeğim olursa oturur ona ağlarım :KK73:

Ahh canımmm daha çok tazesin ; Her canın istediğinde nescafe içmeni tavsiye ederim azda olsa nikotin barındırıyor krizini azaltır :KK76:
Diyene bak kelimm ben kelll:bicak::bicak::halay:

Ben bebeğim olunca bırakacağım inşaALLAH evlatlarımıza kötülük yapmayalım :KK17:
Evet daha çiçegi burnunda bi yeşilayciyim ben :KK22: Rabbim geri dondürmez inş bi daha o pisliğe.:KK68:

kizlarr bugün 10. günüm siğarsiz tam tamina 10 gün çok şükür sizler ne durumdasinız.
Benimde aklımdan geçti burası tam yazacaktım sesiniz çıkmıyor nasılsınız diyyee :)
Benim artık pek fazla aklıma gelmiyor canımda istemiyor birde bıraktım bıraktııımm diye artık büyük bir mutlulukta yok :)
Sanırım ben bu konuda monotonlaştım artık :halay:

Back