- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
Günaydin kızlar bugün acayip derecede iyiyim yağmur havasi iyi geldi galiba siğara olayina gelince giderek onemini iyice yitirmeye başladi benim için
Şuraya bir maşallah bırakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin kızlar bugün acayip derecede iyiyim yağmur havasi iyi geldi galiba siğara olayina gelince giderek onemini iyice yitirmeye başladi benim için
Ne zaman hazır hissederseniz o zamanHerkese günaydın ben kendimden bahsetmiyorum bile hala içtiğim için Sizler nasılsınız?
Bugün 9. günüm canim.
Şu ana kadar hayatımda 1 kere eşimin isteğiyle bırakmaya çalıştım. 3 gün sürmüştü. 3. günün sonunda eşim kendisi içirtti nolur iç dayanamıyorum senin bu haline diye :))) Sen iç çift çizgiyi görünce bırak. Ben çift çizgiyi gördüğüm gün içmeye devam ettim paketim çöpe gitmesin diye Ertesi gün bıraktım.
Keşke bırakabilseydin. Ben bebeğimi düşünüyorum ve hemen sigara fikrinden uzaklaşıyorum. Emzirme dönemim de bitsin tekrar içerim ben kesin
bence hamile kalmadan evvel bırakın derim.. yine siz bilirsiniz ama vücudunuz nikotinden arınmış halde olsun.. ben elbette kendimi düşünerek bıraktım ama ya bir anda hamile kalırsam ve vücudum nikotin doluyken olursa dedim...
Teşekkürler şeker dualarımdasin bigün sende birakacaksinŞuraya bir maşallah bırakalım
Evet daha çiçegi burnunda bi yeşilayciyim ben Rabbim geri dondürmez inş bi daha o pisliğe.Ahh canımmm daha çok tazesin ; Her canın istediğinde nescafe içmeni tavsiye ederim azda olsa nikotin barındırıyor krizini azaltır
Diyene bak kelimm ben kelll
Ben bebeğim olunca bırakacağım inşaALLAH evlatlarımıza kötülük yapmayalım
inşALLAH canim çok isterim ve beklerim buyur gelAminnnnnnnnnnn gerçekten çok pislik birşey insanın açık düşmanı ama işte...
Bende sana katılırım bir aya kalmaz inşaALLAH.
inşALLAH canim çok isterim ve beklerim buyur gel
inş canim seve seve sen yeterki birak.Ben gelene kadar sen 1 aylık falan olursun benimle tecrübelerini paylaşırsınn
inş canim seve seve sen yeterki birak.
Benimde aklımdan geçti burası tam yazacaktım sesiniz çıkmıyor nasılsınız diyyee :)kizlarr bugün 10. günüm siğarsiz tam tamina 10 gün çok şükür sizler ne durumdasinız.
Bence bu topiğin ciddi motivasyonu var güncel tutalım hem daha sen birakacaksin cancazimmmKızlar siz bence bırakmaya alıştınızzzz o yüzden de burası bile aklınıza gelmiyorrr gelmesin de :) yeter ki bırakmış olarak devam edin
inşALLAH canım.Bırakacağım inşaALLAH.
Sende hiç pes etme sana çok ihtiyacımız olacak .
Tebrikler canim inş istemezsin bi daha adina çok sevindim.26 saatim sona erfi kızlar benimde hüç canım istemiyor :) inşaklah boyle devam ederimm