• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

sigara isteği 3 ile 5 dk. arası sürüyormuş bunudaa aklınızdan çıkarmayın belki yardımcı olur size :( bazen banada geliyorda sonra geçip gidiyor... ama işyerinde içerde içenlerden yıldım içmiş gibi kokuyorum resmen ve midem bulanıyor ben kullanırken asla içerde içmezdim :sinirli:

16 sene aralıksız içtim. Severek içiyordum bırakmayı düşünmüyordum. Ancak hamile kalırsam bırakırım diyordum ve öyle de oldu :KK76: Almam gerekenden çok fazla kilo aldım. Çünkü hem hamilelikten hem de sigarayı bıraktığım için iştahım 5 kat açıldı. Azaltarak değil bir anda bırakın. Aşırı yemek yerine birşeyler için sürekli.

Hamilelikte bıraktım demişssiniz insan gerçekten iç güdüsel olarak mı hazır oluyor ?
Bende hamilelik istiyorum fakat hem kilodan hemde başaramamaktan korkuyorum .
Ne berbat birşey ya bu başlaması bir dert bırakması ayrı :KK34::KK34:

Hamilelikte bıraktım demişssiniz insan gerçekten iç güdüsel olarak mı hazır oluyor ?
Bende hamilelik istiyorum fakat hem kilodan hemde başaramamaktan korkuyorum .
Ne berbat birşey ya bu başlaması bir dert bırakması ayrı :KK34::KK34:
Bebeğime verdiği zararı düşünerek içmedim. Yazık günah onun ne suçu var yani keyfim için onu zehirleyemem. Almam gerekenden fazla kilo aldım ama olsun doğumdan sonra veririm çaresi var. Ama sigara içersem bebeğime vereceğim zararın çaresi yok maalesef. Böyle düşünün. Arada çok canım istiyor hatta geçen hafta baya bi sigara aşerdim diyebilirim ama içmedim başka şeylerle oyalandım kafamı dağıttım.

Bebeğime verdiği zararı düşünerek içmedim. Yazık günah onun ne suçu var yani keyfim için onu zehirleyemem. Almam gerekenden fazla kilo aldım ama olsun doğumdan sonra veririm çaresi var. Ama sigara içersem bebeğime vereceğim zararın çaresi yok maalesef. Böyle düşünün. Arada çok canım istiyor hatta geçen hafta baya bi sigara aşerdim diyebilirim ama içmedim başka şeylerle oyalandım kafamı dağıttım.

:KK33: Ben hep sigaraya aşeririm sanırım :stop:
Ne kadar çok niyet ettim başarmaya çalıştım da ,o kadar çok yiyiyordum ki maşaALLAH .
Şimdi bendeki kafaya bak ; Hamile kalana kadar acısını çıkarıyorum şimdiden .
Çok sinirli oluyorum ben birde hamilelik hormonu eşime yazık ki ne yazık :KK35:
Ama hamile olduğumu öğrenince kesinlikle ağzıma sürmeyeceğime eminim inşaALLAH .
Çok piss birşeyy zaten gerçekten.

Ben hamileyken bile birakamadım kii sorunlu bi hamilelik geçirmeme rağmen:kızgın: şuan kendime oyle çok kiziyorumki çocuklarıma nasil yaptim bunu diye:KK61: birakmak bi tarafa azaltmayı bile başaramamiştım bu galiba biraz kafada bitirmeye bağlı.

:KK33: Ben hep sigaraya aşeririm sanırım :stop:
Ne kadar çok niyet ettim başarmaya çalıştım da ,o kadar çok yiyiyordum ki maşaALLAH .
Şimdi bendeki kafaya bak ; Hamile kalana kadar acısını çıkarıyorum şimdiden .
Çok sinirli oluyorum ben birde hamilelik hormonu eşime yazık ki ne yazık :KK35:
Ama hamile olduğumu öğrenince kesinlikle ağzıma sürmeyeceğime eminim inşaALLAH .
Çok piss birşeyy zaten gerçekten.

Şu ana kadar hayatımda 1 kere eşimin isteğiyle bırakmaya çalıştım. 3 gün sürmüştü. 3. günün sonunda eşim kendisi içirtti nolur iç dayanamıyorum senin bu haline diye :))) Sen iç çift çizgiyi görünce bırak. Ben çift çizgiyi gördüğüm gün içmeye devam ettim paketim çöpe gitmesin diye :KK70::KK70: Ertesi gün bıraktım.

Ben hamileyken bile birakamadım kii sorunlu bi hamilelik geçirmeme rağmen:kızgın: şuan kendime oyle çok kiziyorumki çocuklarıma nasil yaptim bunu diye:KK61: birakmak bi tarafa azaltmayı bile başaramamiştım bu galiba biraz kafada bitirmeye bağlı.

Keşke bırakabilseydin. Ben bebeğimi düşünüyorum ve hemen sigara fikrinden uzaklaşıyorum. Emzirme dönemim de bitsin tekrar içerim ben kesin :KK70::KK70::KK70:

Back