- 31 Ekim 2016
- 425
- 340
- 23
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
GÜNAYDIIIIN...bende pek giremiyorum.ama herşey yolunda cok şükür:))sen nasılsınShellShock,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiyim çok şükür :) kaç gün oldu sizin nasıl gidiyor :)GÜNAYDIIIIN...bende pek giremiyorum.ama herşey yolunda cok şükür:))sen nasılsınShellShock,
Bende de oluyor o korku ama sizinde bayağı zaman olmuş bence artık kendinize hakim olabilirsinizben sinirlenince kendimden korkuyorum:))ya içersem diye
Günaydin canım bizde seni ozledik artik hassasiyetlerinde başlamiş bitti inş ya.Gunaydin hanimlaar bugun nasilsinizz cok ozledim sizleri iki gundur sinavlarim vardii hic yazamadim burayaa artik birjac saat once icilmis sigara kokularini bile hissediyorum
16 sene aralıksız içtim. Severek içiyordum bırakmayı düşünmüyordum. Ancak hamile kalırsam bırakırım diyordum ve öyle de oldu Almam gerekenden çok fazla kilo aldım. Çünkü hem hamilelikten hem de sigarayı bıraktığım için iştahım 5 kat açıldı. Azaltarak değil bir anda bırakın. Aşırı yemek yerine birşeyler için sürekli.
Bebeğime verdiği zararı düşünerek içmedim. Yazık günah onun ne suçu var yani keyfim için onu zehirleyemem. Almam gerekenden fazla kilo aldım ama olsun doğumdan sonra veririm çaresi var. Ama sigara içersem bebeğime vereceğim zararın çaresi yok maalesef. Böyle düşünün. Arada çok canım istiyor hatta geçen hafta baya bi sigara aşerdim diyebilirim ama içmedim başka şeylerle oyalandım kafamı dağıttım.Hamilelikte bıraktım demişssiniz insan gerçekten iç güdüsel olarak mı hazır oluyor ?
Bende hamilelik istiyorum fakat hem kilodan hemde başaramamaktan korkuyorum .
Ne berbat birşey ya bu başlaması bir dert bırakması ayrı
Bebeğime verdiği zararı düşünerek içmedim. Yazık günah onun ne suçu var yani keyfim için onu zehirleyemem. Almam gerekenden fazla kilo aldım ama olsun doğumdan sonra veririm çaresi var. Ama sigara içersem bebeğime vereceğim zararın çaresi yok maalesef. Böyle düşünün. Arada çok canım istiyor hatta geçen hafta baya bi sigara aşerdim diyebilirim ama içmedim başka şeylerle oyalandım kafamı dağıttım.
Günaydin kızlar bugün acayip derecede iyiyim yağmur havasi iyi geldi galiba siğara olayina gelince giderek onemini iyice yitirmeye başladi benim için
Ben hamileyken bile birakamadım kii sorunlu bi hamilelik geçirmeme rağmen şuan kendime oyle çok kiziyorumki çocuklarıma nasil yaptim bunu diye birakmak bi tarafa azaltmayı bile başaramamiştım bu galiba biraz kafada bitirmeye bağlı.Bebeğime verdiği zararı düşünerek içmedim. Yazık günah onun ne suçu var yani keyfim için onu zehirleyemem. Almam gerekenden fazla kilo aldım ama olsun doğumdan sonra veririm çaresi var. Ama sigara içersem bebeğime vereceğim zararın çaresi yok maalesef. Böyle düşünün. Arada çok canım istiyor hatta geçen hafta baya bi sigara aşerdim diyebilirim ama içmedim başka şeylerle oyalandım kafamı dağıttım.
Bugün 9. günüm canim.Günaydın ne zamandır içmiyorsun
Ben hep sigaraya aşeririm sanırım
Ne kadar çok niyet ettim başarmaya çalıştım da ,o kadar çok yiyiyordum ki maşaALLAH .
Şimdi bendeki kafaya bak ; Hamile kalana kadar acısını çıkarıyorum şimdiden .
Çok sinirli oluyorum ben birde hamilelik hormonu eşime yazık ki ne yazık
Ama hamile olduğumu öğrenince kesinlikle ağzıma sürmeyeceğime eminim inşaALLAH .
Çok piss birşeyy zaten gerçekten.
Ben hamileyken bile birakamadım kii sorunlu bi hamilelik geçirmeme rağmen şuan kendime oyle çok kiziyorumki çocuklarıma nasil yaptim bunu diye birakmak bi tarafa azaltmayı bile başaramamiştım bu galiba biraz kafada bitirmeye bağlı.