• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

merhaba hanımlar bugün pek giremedim ama bende içmedim 8. günüm. 171 aradı bugün değişiklikleri falan sordular.. bütün gün aöf sınavı için ders çalıştım ve galiba sabahlayacağım çünkü hala çalışmam gerek... ders çalışırken motive olsun diye bir sigara ne iyi giderdi diyorum devamlı :(

merhaba hanımlar bugün pek giremedim ama bende içmedim 8. günüm. 171 aradı bugün değişiklikleri falan sordular.. bütün gün aöf sınavı için ders çalıştım ve galiba sabahlayacağım çünkü hala çalışmam gerek... ders çalışırken motive olsun diye bir sigara ne iyi giderdi diyorum devamlı :KK43:
Ahh kıyamam ya insan öyle bi molaya ihtiyaç duyuyor da o alışkanlıktan bence canın istediği için değil. 171 nerden biliyor sigara içmediğini ShellShock ShellShock ilaç almıyodun sen bildiğim kadarıyla

Ahh kıyamam ya insan öyle bi molaya ihtiyaç duyuyor da o alışkanlıktan bence canın istediği için değil. 171 nerden biliyor sigara içmediğini ShellShock ShellShock ilaç almıyodun sen bildiğim kadarıyla
evet bende wc su çikolaata molası veriyorum :KK70: yok almıyorum ben 171 i ilaç kullanmak için aradım onlarda siz orta dereceli tiryakisiniz önce kendiniz bırakmayı deneyin biz sizi belli aralıklarla arayacağız dediler bende havamı attım :cool:

evet bende wc su çikolaata molası veriyorum :KK70: yok almıyorum ben 171 i ilaç kullanmak için aradım onlarda siz orta dereceli tiryakisiniz önce kendiniz bırakmayı deneyin biz sizi belli aralıklarla arayacağız dediler bende havamı attım :cool:
siğara oyle hayatimiza gırmişki her animizda o varmiş onsuz her yaptiğimiz şey ilk etapda zor geliyor ama ikinci yapışda fazla zor olmuyor yavaş yavaş alışiyoruz onsuzluğa.

Kızlar pazartesi sabahtan tatile gidiyorum kaplıcalarıa 6 gün ordayım oraya adım attığm an bırakıp arıncam inşallah 6 gün hiç içmessem donunce daha kolay olur inş. Pzt aranızdaym
Gel canim bekleriz biz hep buralardayiz :cool:ilk once kafanda bitir sonrada noktayi koy kurtul siğara lanetinden :KK25:

Kızlar pazartesi sabahtan tatile gidiyorum kaplıcalarıa 6 gün ordayım oraya adım attığm an bırakıp arıncam inşallah 6 gün hiç içmessem donunce daha kolay olur inş. Pzt aranızdaym
Hoşgeldiiiiiin öyle bir yerde kendinizi dde bol bol gaza getirip bırakabilirsiniz valla. Gün gün yazın ama güzel olur neler yaptınız nasıl geçiyo günler. Ne zamandır içiyodunuz
Kesinlikle imkansız otesi bişey ben denedim:KK53: olmuyor bence ilk once siğara sonra diyet :KK76:

Doğru diyorsun ya imkansız :(

Back