- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
teşekkür ederiiimm bugün 1. haftamı kutlamak için sigara içeceğim hahahaHELAL SİZE
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederiiimm bugün 1. haftamı kutlamak için sigara içeceğim hahahaHELAL SİZE
![]()
SAKIN İÇMEYİN..DEVAMI GELEBİLİR:))teşekkür ederiiimm bugün 1. haftamı kutlamak için sigara içeceğim hahaha![]()
bende inanamıyorum kendime gerçekten bir hafta boyunca ne çok aşırı bir kriz geçirdim ne de yoksunluk çektim ... ayrıca bir hafta da 50 tl cebimde kaldıGünaydınn, 1 hafta ne ara bittiShellShock süpersin
kesinlikle içmemmm gece rüyamda unutup içiyordum nasıl üzüldümmmSAKIN İÇMEYİN..DEVAMI GELEBİLİR:))
nedenn ? sizin bugün kaçıncı gün? çok mu canınz istiyorBUGÜN BEN İYİ DEĞİLİM GALİBA![]()
kesinlikle içmemmm gece rüyamda unutup içiyordum nasıl üzüldümmm![]()
en azından 1 tane içmişsiniz.. yani şu psikoloji olmamış nasılsa içtim devamınıda getireyim dememişsiniz bu da bir irade sonuçta :)BİLMEM Kİ...TADIM YOK.BUGÜN 1 TANE İÇTİM MALESEF
BİLMEM Kİ...TADIM YOK.BUGÜN 1 TANE İÇTİM MALESEF
Bu rüyalarkesinlikle içmemmm gece rüyamda unutup içiyordum nasıl üzüldümmm![]()
evet yaaa gerçek gibiydi nasıl bir pişmanlıkla uyandım ama rüyamda bir tane unutup içip sonra ikinciyi yakıyordumBu rüyalar![]()
valla yaaa olsun rüyalarda buluştuk sigaramla o d a olurBilinçaltı bile darmaduman oldu![]()
bence oldu bu iş artık :)Kizlar 4. günümde kazasiz belasiz bitmek üzere bu iş olcak galiba hadi bakalım darisi birakmak isteyen herkese olsun..
inşALLAH başarıriz ya emeklerimiz boşa çıkmaz ..bence oldu bu iş artık :)
ewet...öyle avutuyorum kendimi..günde bir paket içiyordum ben.Olsun ama ne kadar azalttığınızı bile düşünüp mutlu olabilirsiniz. Eskiden bir sigara çerez gibiydi öyle düşünün