-
- Konu Sahibi Soguksever
#bibibella haklı. hiç bir şey akciğere sinmiş o kokuyu gidermiyor. ilerde ciğeri temizleyen ürünler bulurlarsa bilmem.Siz öz bakımını yapmayan biriyle tanıştınız sanırım .
Zira ağız bakım ürünleri
Gargaralar
Özel diş macunları
Ağız spreyleri var :)
İstediğimi yapsın o ciğerden gelen kokuyu hiç birşey kesmiyor eşim arada keyfine içiyor ilk önce duş sonra diş fırçalama sonrada birşeyler yiyor ama genede 1 gün falan yaklaşmıyorum o içerden gelen kokuyu içenler farketmiyor ama çok iğrenç
Yooo çevremde en az 10 kişi Sigara merkezlerinde ki ilaçla sigarayı bıraktı. İradeyle alakası Yok bilimsel şeylerin.Irade yoksa o sigara birakma haplari filanda hic bir ise yaramiyor tecrubeyle sabit
#bibibella haklı. hiç bir şey akciğere sinmiş o kokuyu gidermiyor. ilerde ciğeri temizleyen ürünler bulurlarsa bilmem.
kokunun olmadığını kanıtlayabilen var mı?Akciğere sinmiş koku mu
Bunu kanıtlayan bir insanoğlu var mı acaba ...
kokunun olmadığını kanıtlayabilen var mı?
siz de bir bağımlisiniz ve ilk mesajda yazdığım cümleler sizin için de geçerli.
maalesef hiç bir kanıt size yeterli gelmeyecek. sigara içen bir insanın akciğer fotolarını inceleyin derim belki mantığınıza yatar. ya da boşverin koku duyusu azalmış bir burnunuzla asla o kokuları alamazsınız ve bunu anlayamazsınız ..
size iyi akşamlar...
Az kaldı,sigara tüm dünyada yavaş yavaş yasaklanacak,ki olması gereken de bu zaten.Kendinizi zehirlemekten hoşlanıyor olabilirsiniz bunu yargılamak kimsenin haddi değil de önümde yürüyen adamın sigara dumanını ben içime çekmek zorunda değilim işte.Çok basit bir şey,sizin özgürlüğünüz benim özgürlüğüme ters ise burada bir sıkıntı var.Sigara ne yazık ki içene değil o kokuyu çeken herkese zararlı,burada sempatik cümlelere gerek yok.Bırakmak isteyen de bırakabilir,herkesin okuduğu forumlarda bağımlılıkların kara delik gibi kaçılması imkansız şeyler olarak lanse edilmesi bence anlamsız.Etrafımda ilaç bile kullanmadan bırakan bir sürü insan oldu,hepsinin ortak noktası da en sonunda sağlıklarının tehlikeye düşmesi.Gerçekten sağlığından endişe eden insanlar biraz oturup düşünsünler,40'ınıza bile gelmeden iki adım yürüdüğünüz için nefes nefese kalmak mı yoksa yaşam sürenizi daha kaliteli bir şekilde uzatmak mı ? ''Ben uzun yaşamak istemiyorum,nefes nefese kalmak da problem değil'' diyorsanız kimse yargılayamaz zaten de en azından negatif örneklerle bırakmayı düşünen insanları ''aman haklılar bu şey bırakılmaz'' diye yanıltmayın.
temizlik icin ne kullanırsa kullansın öpüştüğüm adamın sigara içtiğini anlarim. kafami bir yere sokmama gerek yok.Adamın kafasından içeri kafanızı kokmuyorsanız bilemem ama bibi ye yazdığım sizin içinde geçerli...
Aksine burnum çok iyi koku alır.
Akciğere zararlı olmadığını söylemedim ya da saglikli demedim
Sadece akciğer kokusu dediğinize güldüm
Komik çünkü
Çok mantıksız...
Size de iyi akşamlar
temizlik icin ne kullanırsa kullansın öpüştüğüm adamın sigara içtiğini anlarim. kafami bir yere sokmama gerek yok.
size komik ve mantıksız gelebilir çünkü siz de aynı şekilde kokuyorsunuz bu kokuyu farketmeniz imkansız. duyarsizlasma diye bir şeyden haberiniz vardır ve yaşadığınız şey bu. maalesef kokunuza karşı duyarsizlasmissiniz.
banane sizin kokunuzdan hanımefendi.Annem sigara içmez
Kardeşim de aynı
Niye bana mis gibisin diyolar ?
Onların da mı burnu tıkalı ?
Neyse tamam ben kokuyorum
Rahat olun
Tekrardan iyi akşamlar uğraşamayacağım
Mantıksız olduğunu söyleyince
Ama kokuyosun
Kokuyosun
kokuyosun demek ne bileyim
Koku almanın psikolojik olduğunu düşünüyorum, sigara kokusu kıyafetlere, ellere, saçlara siner ama akciğer??? Sigara zararlıdır, ciğerlere de vücudun tümüne de zararı vardır ama akciğerlerin kokması için enfeksiyon veya kronik bir hastalığınız olması gerekiyor, sigara içmeyip nefesi kokanlar var, ağız ya da nefes kokusu geçmeyenlerin mutlaka bir sağlık sorunu vardır.Adamın kafasından içeri kafanızı sokup kokluyorsanız bilemem ama bibi ye yazdığım sizin içinde geçerli...
Komik çünkü
Çok mantıksız...
Size de iyi akşamlar
Kesinlikle ciğerden mi miğdeden mi nerden geliyor bilmem ama iğrenç koktuğu kesin 1 gün sonra koku falan kalmıyor konuşulmasına bile gerek yok nefesinden bile o koku geliyor bi insan neden bunu kendine yapar bilmiyorum evet komikCiğer den koku mu gelir bibi yapma Allah askina
Bu resmen takıntı.
O zaman bagirsaklarimizdan da koku gelebilirdi
Kokan g.t olarak sokaklarda dolaşabilirdik ..
Iyi güldürdun beni
Kesinlikle ciğerden mi miğdeden mi nerden geliyor bilmem ama iğrenç koktuğu kesin 1 gün sonra koku falan kalmıyor konuşulmasına bile gerek yok nefesinden bile o koku geliyor bi insan neden bunu kendine yapar bilmiyorum evet komik
Kocam olduğu için fazla samimi oluyorumdur belkiAdamın kafasından içeri kafanızı sokup kokluyorsanız bilemem ama bibi ye yazdığım sizin içinde geçerli...
Komik çünkü
Çok mantıksız...
Size de iyi akşamlar
İkinci alıntımda yazdım sigara kullanmıyorSon içtiği sigaradan sonra 1 gün boyunca içmiyor o zaman