- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- Konu Sahibi Soguksever
Eşiniz size evlenmeden önce söz vererek hata yapmış zaten. Sigara öyle sözle filan bırakılacak bişey değil içinden gelmesi lazım bırakma isteğinin. Siz çok mu üzerine gittiniz böyle takıntı haline getirip söz aldınız acaba. Biraz abartıyorsunuz bence. Bu kadar üzerine gitmek aranızın açılmasına da sebep olur.Arkadaşlar herkese mutlu yıllar dilerim öncelikle. Benim eşimle problemim sigara. 5 aylık evliyim evlenmeden önce sigarayı bırakacağına ssöz verdi. Ağzıma sürmem evlendikten sonra dedi sadece balayında içmeme izin ver dedi inandım. Fakat o sigara zaman zaman azaltılsa da hiç bırakılmadı. Ben astım hastasıyım etkileniyorum fakat sağlığımdan öte psikolojik olarak etkileniyorum artık. Eşim fazla içmiyor fakat nasıl sözünü tutmaz nasıl beni kandırır diye çıldırıyorum onun keyifle o dumanı çektiğini görünce. Ağladım yalvardım ne yaptımsa olmadı. Katlanamıyorum bu duruma. Lütfen bana hatalı isem de bi öneride bulunun. Çünkü onun için öyle çok fedakarlık yaptım ki onun benim için yapmaması beni psikolojik olarak yoruyor...