- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
- Konu Sahibi Soguksever
İkinci alıntımda yazdım sigara kullanmıyor
Aman iyi bari akciğeri kokmuyor şanslısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci alıntımda yazdım sigara kullanmıyor
Ciddi komiksin ha içen biri zaten o kokuyu alamaz bırakanların çoğunun dediği gibi ben böyle mi kokuyordum sigara içen biriyle yakından konuşma işkencesiAman iyi bari akciğeri kokmuyor şanslısın
Ciddi komiksin ha içen biri zaten o kokuyu alamaz bırakanların çoğunun dediği gibi ben böyle mi kokuyordum sigara içen biriyle yakından konuşma işkencesi
Kocamın normalde ağzı midesi koksa bilirim heralde psikolojikmiş sigara içenlerinde pis koktuklarını kabul etmemesi saçmalık bence bye insanlarla fazla muhattap olmayın bi tavsiyeBibi üst baş sac el kokar ona itirazım yok .
Bakımlı değilsen zaten kokarsın onun için dedim ki öz bakım malzemeleri var
Ama kabul et artık saçmaladın
Akciğer kokma mevzusunda .
Bu psikolojik hala savunuyorsun yapma Allah askina
Midesi kokuyorsa da gitsin endoskopi yaptırsin bakteri vardır
Ya da adamın dış sağlığı bozuk.
Ay neyse sıkıldım sokağa cikicam
Bye
Kocamın normalde ağzı midesi koksa bilirim heralde psikolojikmiş sigara içenlerinde pis koktuklarını kabul etmemesi saçmalık bence bye insanlarla fazla muhattap olmayın bi tavsiye
Canım erkek bir durumda bırakıyor sigarayı. Doktorun bırakmazsan öleceksin ya da sakat kalacaksın demesi laızm. 2 tanıdığım öyle bıraktı. Kalanı ise söz verip ya gizli gizli içti ya da sözünü tutmaya bile çalışmadıArkadaşlar herkese mutlu yıllar dilerim öncelikle. Benim eşimle problemim sigara. 5 aylık evliyim evlenmeden önce sigarayı bırakacağına ssöz verdi. Ağzıma sürmem evlendikten sonra dedi sadece balayında içmeme izin ver dedi inandım. Fakat o sigara zaman zaman azaltılsa da hiç bırakılmadı. Ben astım hastasıyım etkileniyorum fakat sağlığımdan öte psikolojik olarak etkileniyorum artık. Eşim fazla içmiyor fakat nasıl sözünü tutmaz nasıl beni kandırır diye çıldırıyorum onun keyifle o dumanı çektiğini görünce. Ağladım yalvardım ne yaptımsa olmadı. Katlanamıyorum bu duruma. Lütfen bana hatalı isem de bi öneride bulunun. Çünkü onun için öyle çok fedakarlık yaptım ki onun benim için yapmaması beni psikolojik olarak yoruyor...
bahsettikleri koku aslında kalitesiz sigara kullananlarda ağız bakımını yapmayanlarda falan oluyorKoku almanın psikolojik olduğunu düşünüyorum, sigara kokusu kıyafetlere, ellere, saçlara siner ama akciğer??? Sigara zararlıdır, ciğerlere de vücudun tümüne de zararı vardır ama akciğerlerin kokması için enfeksiyon veya kronik bir hastalığınız olması gerekiyor, sigara içmeyip nefesi kokanlar var, ağız ya da nefes kokusu geçmeyenlerin mutlaka bir sağlık sorunu vardır.
Kocam olduğu için fazla samimi oluyorumdur belki neyse zaten benimki 13 sene oldu bıraktı bırakamıyorum derdi biz daha arkadaşken çok nadir ortam veya keyif sigarası içer onda da samimi olmamayı tercih ediyorum bir gün en azından
bahsettikleri koku aslında kalitesiz sigara kullananlarda ağız bakımını yapmayanlarda falan oluyor
ve evet ben bademciklerimden rahatsızdım bir ara ağız kokum vardı ve herkes alıyordu
5 kere de diş fırçalasam geçmiyordu..
ameliyattan sonra düzeldi.
ciğerden koku gelse ertesi gün ölürüz herhalde
Allahım sana geliyorumahaha bak sana birşey diyim de gül.
bir kere bırakmayı denemiştim (2 ay sürdü) bu süreçte samimi olmak için sigara içmesini bekliyordum tadı ağzıma gelirdi.:))
siz içmeyenler biz bağımlıları asla anlamayacaksınız
Kaliteli sigara nasil oluyor? hepsi ayni b.k kokuyor bence birakanlar koku konusunda biz icmeyenlere hak veriyor. keske isteyen herkes birakabilsebahsettikleri koku aslında kalitesiz sigara kullananlarda ağız bakımını yapmayanlarda falan oluyor
ve evet ben bademciklerimden rahatsızdım bir ara ağız kokum vardı ve herkes alıyordu
5 kere de diş fırçalasam geçmiyordu..
ameliyattan sonra düzeldi.
ciğerden koku gelse ertesi gün ölürüz herhalde
Arkadaşlar herkese mutlu yıllar dilerim öncelikle. Benim eşimle problemim sigara. 5 aylık evliyim evlenmeden önce sigarayı bırakacağına ssöz verdi. Ağzıma sürmem evlendikten sonra dedi sadece balayında içmeme izin ver dedi inandım. Fakat o sigara zaman zaman azaltılsa da hiç bırakılmadı. Ben astım hastasıyım etkileniyorum fakat sağlığımdan öte psikolojik olarak etkileniyorum artık. Eşim fazla içmiyor fakat nasıl sözünü tutmaz nasıl beni kandırır diye çıldırıyorum onun keyifle o dumanı çektiğini görünce. Ağladım yalvardım ne yaptımsa olmadı. Katlanamıyorum bu duruma. Lütfen bana hatalı isem de bi öneride bulunun. Çünkü onun için öyle çok fedakarlık yaptım ki onun benim için yapmaması beni psikolojik olarak yoruyor...
o sizin koku anlayışınız. sigara içenler ne demek istediğimi anladı.Kaliteli sigara nasil oluyor? hepsi ayni b.k kokuyor bence birakanlar koku konusunda biz icmeyenlere hak veriyor. keske isteyen herkes birakabilse