merhaba,
pendik'te 2013 yılında gidip sigarayı bıraktığım biorezonans merkezinin tam hatırlayamadığım 375'li numarasını internette aratırken bu konu dikkatimi çekti. konu eski ama belki birilerine yardımcı olabilir düşüncesiyle üye oldum deneyimlerimi paylaşmak için.
lise yıllarında başladığım sigarayı bırakmak için bir kaç yol denemiştim. azaltarak, bitkisel ürünler ve kendi başıma bırakmak gibi. sonuçlar benim için başarısız oldu maalesef. bir akrabamın (ki kendisi sigara canavarıydı resmen) sigarayı bıraktığını öğrendiğimde ilk kez adını duymuştum biorezonansın. son bir sigara içimi, 45 dakika kadar süren bir seans ve sonunda bir çip. çok saçma!
saçma gelen bu yöntemi akrabamın yoğun teşvikiyle denemeye karar verdim.
gittik, gayet güzel konuştuk, son sigaramı içtim ve seans başladı. evet, denildiği gibi rahat, konforlu, pratik ve teknolojik bir yönteme benziyordu. o kadar rahattı ki uykum bile geldi diyebilirim. çipi de taktık, pendik biorezonans merkezinden çıktık. ilk 2-3 saatim gayet rahat geçmişti ancak akşam sigara aklıma gelip gelip duruyordu. ki bunu söylemişlerdi. bir kaç gün aklınıza sigara gelebilir, sigara ile ilgili rüyalar görebilirsiniz diye. ertesi gün ben tekrar arama ihtiyacı duydum. tekrar gelmemi istediler. gittim. ikinci seans uygulandı. evet, kesinlikle daha rahat hissediyordum.
tekrar canım sigara çekerse ne olacak diye merak etmedim çünkü tam 1 yıl ve sayı sınırı olmadan destekleme seansları hakkım olduğunu söylemişlerdi. yani sigara isteği oldukça git.ücretsiz. oh ne güzel.
6 veya 7 ay kadar sonra ben de başka bir arkadaşıma tavsiye ettim, hatta beraber gittik. o , destekleme seanslarına ihtiyaç duymadan bırakabildi benden az içiyordu belki ondandır.
sigara ile alakalı tecrübelerim şöyle bir kanaat oluşturdu bende. bir kere sigara bırakma işi kişisel bir mesele. sigaraya bakış açınız, psikolojik durumunuz, kişilik yapınız, hayat felsefeniz gibi bir takım sebepler sigara bırakma konusundaki başarıyı veya başarısızlığı ortaya koyacaktır. kendi başınıza bırakabilirsiniz. sigara içmeyeceğim dedikten sonra size kim zorla sigara içirebilir ki? ya da tam tersi, eyyt ben içerim savulun diyince içersiniz bu kadar basit. biorezonans yöntemi sigara bırakma yolundaki engelleri ortadan kaldırarak sıkıntılı süreci daha ferah bir hale getirmekte. ancak niyetiniz sigarayı gerçekten bırakmak istemekse..
ben tekrar başladım. 3 sene sonra. şunu unutmayın, bir kere sigara tiryakisi oldunuz mu 10 yıl bile içmeseniz asla o tek sigarayı yakmayacaksınız. ben merak ettim 3 sene sonunda 1 tane içtim yine başladım. neyse bu kadar yeter baya dökmüşüm içim. hazır ramazan da gelmişken bana tekrar pendik'te biorezonans yolları gözüktü. aradım randevuyu aldım. yarın inşallah tamam bu iş. daha tövbe ağzıma sürmem. eğer bıraktığım yeri soran olursa mesajla ulaşın, telefonunu veririm.
herkese hayırlı ramazanlar ve sigasız sağlıklı günler diliyorum.