Sigara

Siz öz bakımını yapmayan biriyle tanıştınız sanırım .
Zira ağız bakım ürünleri
Gargaralar
Özel diş macunları
Ağız spreyleri var :)
#bibibella haklı. hiç bir şey akciğere sinmiş o kokuyu gidermiyor. ilerde ciğeri temizleyen ürünler bulurlarsa bilmem.

İstediğimi yapsın o ciğerden gelen kokuyu hiç birşey kesmiyor eşim arada keyfine içiyor ilk önce duş sonra diş fırçalama sonrada birşeyler yiyor ama genede 1 gün falan yaklaşmıyorum o içerden gelen kokuyu içenler farketmiyor ama çok iğrenç :kusmuk:

Ciğer den koku mu gelir bibi yapma Allah askina :KK70:
Bu resmen takıntı.
O zaman bagirsaklarimizdan da koku gelebilirdi
Kokan g.t olarak sokaklarda dolaşabilirdik ..
Iyi güldürdun beni

Akciğere sinmiş koku mu :KK70:
Bunu kanıtlayan bir insanoğlu var mı acaba ...
kokunun olmadığını kanıtlayabilen var mı?

siz de bir bağımlisiniz ve ilk mesajda yazdığım cümleler sizin için de geçerli.

maalesef hiç bir kanıt size yeterli gelmeyecek. sigara içen bir insanın akciğer fotolarını inceleyin derim belki mantığınıza yatar. ya da boşverin koku duyusu azalmış bir burnunuzla asla o kokuları alamazsınız ve bunu anlayamazsınız ..

size iyi akşamlar...

Az kaldı,sigara tüm dünyada yavaş yavaş yasaklanacak,ki olması gereken de bu zaten.Kendinizi zehirlemekten hoşlanıyor olabilirsiniz bunu yargılamak kimsenin haddi değil de önümde yürüyen adamın sigara dumanını ben içime çekmek zorunda değilim işte.Çok basit bir şey,sizin özgürlüğünüz benim özgürlüğüme ters ise burada bir sıkıntı var.Sigara ne yazık ki içene değil o kokuyu çeken herkese zararlı,burada sempatik cümlelere gerek yok.Bırakmak isteyen de bırakabilir,herkesin okuduğu forumlarda bağımlılıkların kara delik gibi kaçılması imkansız şeyler olarak lanse edilmesi bence anlamsız.Etrafımda ilaç bile kullanmadan bırakan bir sürü insan oldu,hepsinin ortak noktası da en sonunda sağlıklarının tehlikeye düşmesi.Gerçekten sağlığından endişe eden insanlar biraz oturup düşünsünler,40'ınıza bile gelmeden iki adım yürüdüğünüz için nefes nefese kalmak mı yoksa yaşam sürenizi daha kaliteli bir şekilde uzatmak mı ? ''Ben uzun yaşamak istemiyorum,nefes nefese kalmak da problem değil'' diyorsanız kimse yargılayamaz zaten de en azından negatif örneklerle bırakmayı düşünen insanları ''aman haklılar bu şey bırakılmaz'' diye yanıltmayın.

kokunun olmadığını kanıtlayabilen var mı?

siz de bir bağımlisiniz ve ilk mesajda yazdığım cümleler sizin için de geçerli.

maalesef hiç bir kanıt size yeterli gelmeyecek. sigara içen bir insanın akciğer fotolarını inceleyin derim belki mantığınıza yatar. ya da boşverin koku duyusu azalmış bir burnunuzla asla o kokuları alamazsınız ve bunu anlayamazsınız ..

size iyi akşamlar...

Adamın kafasından içeri kafanızı sokup kokluyorsanız bilemem ama bibi ye yazdığım sizin içinde geçerli...
Aksine burnum çok iyi koku alır.
Akciğere zararlı olmadığını söylemedim ya da saglikli demedim
Sadece akciğer kokusu dediğinize güldüm
Komik çünkü :KK70:
Çok mantıksız...
Size de iyi akşamlar

Az kaldı,sigara tüm dünyada yavaş yavaş yasaklanacak,ki olması gereken de bu zaten.Kendinizi zehirlemekten hoşlanıyor olabilirsiniz bunu yargılamak kimsenin haddi değil de önümde yürüyen adamın sigara dumanını ben içime çekmek zorunda değilim işte.Çok basit bir şey,sizin özgürlüğünüz benim özgürlüğüme ters ise burada bir sıkıntı var.Sigara ne yazık ki içene değil o kokuyu çeken herkese zararlı,burada sempatik cümlelere gerek yok.Bırakmak isteyen de bırakabilir,herkesin okuduğu forumlarda bağımlılıkların kara delik gibi kaçılması imkansız şeyler olarak lanse edilmesi bence anlamsız.Etrafımda ilaç bile kullanmadan bırakan bir sürü insan oldu,hepsinin ortak noktası da en sonunda sağlıklarının tehlikeye düşmesi.Gerçekten sağlığından endişe eden insanlar biraz oturup düşünsünler,40'ınıza bile gelmeden iki adım yürüdüğünüz için nefes nefese kalmak mı yoksa yaşam sürenizi daha kaliteli bir şekilde uzatmak mı ? ''Ben uzun yaşamak istemiyorum,nefes nefese kalmak da problem değil'' diyorsanız kimse yargılayamaz zaten de en azından negatif örneklerle bırakmayı düşünen insanları ''aman haklılar bu şey bırakılmaz'' diye yanıltmayın.

Peki...

Adamın kafasından içeri kafanızı kokmuyorsanız bilemem ama bibi ye yazdığım sizin içinde geçerli...
Çok mantıksız...
Size de iyi akşamlar
temizlik icin ne kullanırsa kullansın öpüştüğüm adamın sigara içtiğini anlarim. kafami bir yere sokmama gerek yok.

size komik ve mantıksız gelebilir çünkü siz de aynı şekilde kokuyorsunuz bu kokuyu farketmeniz imkansız. duyarsizlasma diye bir şeyden haberiniz vardır ve yaşadığınız şey bu. maalesef kokunuza karşı duyarsizlasmissiniz.

temizlik icin ne kullanırsa kullansın öpüştüğüm adamın sigara içtiğini anlarim. kafami bir yere sokmama gerek yok.

size komik ve mantıksız gelebilir çünkü siz de aynı şekilde kokuyorsunuz bu kokuyu farketmeniz imkansız. duyarsizlasma diye bir şeyden haberiniz vardır ve yaşadığınız şey bu. maalesef kokunuza karşı duyarsizlasmissiniz.

Annem sigara içmez
Kardeşim de aynı
Niye bana mis gibisin diyolar ?
Onların da mı burnu tıkalı ?
Neyse tamam ben kokuyorum
Rahat olun :KK70:
Tekrardan iyi akşamlar uğraşamayacağım
Mantıksız olduğunu söyleyince
Ama kokuyosun
Kokuyosun
kokuyosun demek ne bileyim :KK70:

Annem sigara içmez
Kardeşim de aynı
Niye bana mis gibisin diyolar ?
Onların da mı burnu tıkalı ?
Neyse tamam ben kokuyorum
Rahat olun :KK70:
Tekrardan iyi akşamlar uğraşamayacağım
Mantıksız olduğunu söyleyince
Ama kokuyosun
Kokuyosun
kokuyosun demek ne bileyim :KK70:
banane sizin kokunuzdan hanımefendi.

benim için sigara içen biriyle birliktelik berbat bir şey demisim. sizi de alıntı yapmamışım. sürekli alıntı yapan sizsiniz.

ben sigara içen insanları anladığımı iddia ediyorum siz kokmadiginizi. aslında mantıksız şeyi siz yapıyorsunuz. ben alıyorum o kokuyu. kıyafetinden alıyorum. saçından aliyorum. sakalından alıyorum. nefesinden alıyorum. siz de sürekli ısrar ediyorsunuz alamazsınız, alamazsiniz. alıyorum yahu yalan mi söyleyeyim güzel hatriniz olsun diye. ben o kokuyu alıyorum.

yalniz bu arada bağımlı biriyle tartışmak yersiz deyip tartistigim için mantıksız davranmışım bakın bu doğru.

Adamın kafasından içeri kafanızı sokup kokluyorsanız bilemem ama bibi ye yazdığım sizin içinde geçerli...
Çok mantıksız...
Size de iyi akşamlar
Koku almanın psikolojik olduğunu düşünüyorum, sigara kokusu kıyafetlere, ellere, saçlara siner ama akciğer??? Sigara zararlıdır, ciğerlere de vücudun tümüne de zararı vardır ama akciğerlerin kokması için enfeksiyon veya kronik bir hastalığınız olması gerekiyor, sigara içmeyip nefesi kokanlar var, ağız ya da nefes kokusu geçmeyenlerin mutlaka bir sağlık sorunu vardır.

Ben de eşime söz vermiştim, sanırım 10 sene oldu. Yani seviyorum Sigarayı diyecek ve yapacak bişey yok..

Ne demek bırakıyım diyince bırakılmıyo.Bırakan ne kadar insan tanıdıysam hepsi bırakıyım diyip bıraktı valla.Astım hastası eşi olan biri de sigarayı bırakmak zorundadır bu çok net bişey.Fedakarlık falan değil mecburiyettir.

Sigarayi birakmak kolay degil.. babam 30 sene icti, biraktiktan sonra astim oldu.. icerken degil biraktiktan sonra oldu saka gibi.. birakmasinin en buyuk sebebi kardesimin astim hastasi olmasiydi, babam sigarayi birakti cocuk tikanmadi bir daha.. oyle balkon falan degil saclariniza kadar cikiyor kokusu.. ama birakamayanlari asla elestirmiyorum, kolay degil.. hic icmedim ama acaba baslasam mi diye de dusunmuyor degilim :KK53:

Ciğer den koku mu gelir bibi yapma Allah askina :KK70:
Bu resmen takıntı.
O zaman bagirsaklarimizdan da koku gelebilirdi
Kokan g.t olarak sokaklarda dolaşabilirdik ..
Iyi güldürdun beni
Kesinlikle ciğerden mi miğdeden mi nerden geliyor bilmem ama iğrenç koktuğu kesin 1 gün sonra koku falan kalmıyor konuşulmasına bile gerek yok nefesinden bile o koku geliyor bi insan neden bunu kendine yapar bilmiyorum evet komik :deli:

Kesinlikle ciğerden mi miğdeden mi nerden geliyor bilmem ama iğrenç koktuğu kesin 1 gün sonra koku falan kalmıyor konuşulmasına bile gerek yok nefesinden bile o koku geliyor bi insan neden bunu kendine yapar bilmiyorum evet komik :deli:

Son içtiği sigaradan sonra 1 gün boyunca içmiyor o zaman :KK64:

Sigara kullanan biri olarak diyorum ki esim sigarama karissa cok uzulurdum..

Çok mantıksız...
Size de iyi akşamlar
Kocam olduğu için fazla samimi oluyorumdur belki :deli: neyse zaten benimki 13 sene oldu bıraktı bırakamıyorum derdi biz daha arkadaşken çok nadir ortam veya keyif sigarası içer onda da samimi olmamayı tercih ediyorum bir gün en azından

X