- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.567
- Konu Sahibi Soguksever
Sigara içen kokar kabul ediyorum, saç, kıyafet, eller kokuyor gerçekten, temizlenmezseniz içen kişiler bile alır o kokuyu ama ciğer kokusu bir hastalık halinde olur ya da sigara içmediğiniz halde ağız veya nefeste geçmeyen bir koku varsa altında sağlık sorunu vardır, aynı sizin bademcik sorunu gibi.
Sigara cici demiyoruz, kötü bir bağımlılık, kabul ediyorum içince küllük gibi, kahvehane gibi kokuyoruz, içmeyen rahatsız olur üstümüze sinen kokudan ama herhangi bir hastalığı olmayan yalnızca sigara içen biri kıyafetlerini değiştirip düzenli duşunu alıyor, ağız bakımını yapıyorsa buna rağmen günlerce kokusu çıkmıyor diye düşünüyorsanız bu sevmediğiniz kokuya psikolojik duyarlılık göstergesidir bence, mesela evcilleri çok severim ama bir hafta kadar önce bir yaramaz kedimiz apartman merdivenlerine büyük tuvaletini yaptı, o kokuya hiç tahammülüm yok, deterjan, çamaşır suyu elime ne geçtiyse döktüm, fırçaladım, yıkadım, yeniden çamaşır suyu döktüm beklettim, yok o koku geçmiyor, dışarıdan her gelene sordum koku var mı diye, koku yok diyorlar ama ikna olmadım çünkü o koku burnuma yerleşti, 2 gün merdivenleri çamaşır suyuyla fırçaladım, hala burnuma ara ara koku geliyor, aslında kokmuyor biliyorum ama kendimi kokmadığına ikna edemiyorum.
Böyle birseyin olduguna kesinlikle inanıyorum
Babam ameliyat olmustu bel fıtığından
O ara pek cok igne,ağrı kesici birsürü hap falan icti
Surekli kokuyorum burnuma geliyor. Dusa giriyorum sanki terim kokuyor tarzinda konusuyordu uzerinden baya zaman gecmisti bu mümkün olamaz ki biz kokmuyorsun dediysek de ya aliyorum sanki diyordu.
Bir arkadasimda babama,psikolojik birsey bu mesela sarimsagi yersin ellersin 21 gun boyunca kokar gibisinden bisey dedi sacma bu nasil oluyor ki