Sigara içen biriyle birliktelik

tanamera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
522
466
şükür ki böyle bir derdim yok ancak sigara içerek önümden, sağımda, solumdan geçen biri olduğunda bile iğreniyor ve rahatsız oluyorum.
Hepte şu aklıma geliyor. Bu kişinin eşi acaba birlikte olurken onun bu kokusuna en azından ağzına nasıl dayanabiliyor ya da tahammül edebiliyor?
Bu sigara içmeyen bir bayan ya da bayan sigara içiyorsa erkek için büyük bir zulüm değil mi?
Bu durumda olanlar bununla nasıl yaşıyorsunuz?

Eski esim icmezdi,nefret ederdi,ama iki taraf ictigi zaman problen olmuyor,kokusunu almiyosun .fakaaaaaat 1 taraf icmiyorsa o ölüm iliskide..eski esim beni oyle kabul etti..ama evlendikten sonra sigara yuzunden bosanma asamasina gelmistik..ama baska seyler yuzunden bosandik zaten...

haaa bide,sigara icerdim ama gunde 3-4 kez dis fircalar 6 aya bir dis dr. kontrola giderdim..dis ipi vs. asla agiz kokusu olmazdi ..sakizlar,agiz sprayi vs..eski esim ise agiz bakiminda iyi degildi bidr bana catardi aptal..bakarsan kendine sorun olmamasi lazim aslinda..ama ciddi anlamda tahammulun yoksa zor bir durum

Ağız temizliği önemli ama nefesi kokuyor ciğerinden geliyor koku

Sigara için bunu bilemiyor ağzını yıkayınca kokmadığını düşünüyor

15 yıldır sigara içen biri ile birliktelik ağzıma sigara koymadım

Valla konu sahibi arkadaş böyle birşeyi yaşamadan yorum yazman çok duyarlı olmuş. sigaraya karşıyım. içmiyorum da. ama nedense mesajın biraz hakaret içerikli. benim eşim sigara içiyordu ve ben ne onun teninde nede ağzında nede yatakta artık ne durumunu merak ediyorsan hiç rahatsız olmamıştım. hergün dişini fırçalayan ve duş alan bir insan sigara kokmuyor sanırım. şuan bıraktı. bir farkta yok. benim açımdan böyle en azından. ben en çok şeyi merak ediyorumm kadınlar yaz aylarında adetliyken ve pedlerini değiştirme fırsarı bulamadığında eşleriyle yan yanayken eşleri bu kadınlarla nasıl yan yana duruyor.....

Ahh ahh kültablasıyla öpüşür gibi oluyorum. Eşim bana verdiği her sözü tuttu sigarayı bırakmak hariç. 9 senedir evlenince bırakcam vs diye diye oyaladı. 1 sene içmedi tekrar başladı falan. Bi süre sonra burnum alıştı. Kokusunu kanıksadım. İstediği kadar diş fırçalasın yine de üstü başı saçları parmakları kokuyor!

Ben ve eşim yeşilaycıyız asla kullanmadık ama sigara içseydi hayatıma sokmazdım annem sağlam içicidir her gün duşunu alır dişlerini düzenli fırçalar ama ben onu her öptüğüm de keskin bir sigara kokusu alırım

Valla benim esim gece tuvalete kalktiginda bile sigarasini icer oyle gelir yataga. Insan tuvalete kalkinca tekrar yataga donmek icin saniyeleri sayar yaw.
Bu ne kadar elzem bir ihtiyacmis mubarek.

Valla benim esim gece tuvalete kalktiginda bile sigarasini icer oyle gelir yataga. Insan tuvalete kalkinca tekrar yataga donmek icin saniyeleri sayar yaw.
Bu ne kadar elzem bir ihtiyacmis mubarek.
benim eşim de bebeğimiz gece uyandığında kazara kendisi de uyanırsa kalkar balkonda bi sigara içer gelir :)
çok komik geliyor bana ki ben de kullanıyorum normalde.
Sanırım uykusu kaçınca efkarlanıyor

ailem sigara içen biriyle evlenmemi istemiyor yani tanıştığımızda içiyorsa bile bırakacaksa evlen diyorlar ben de onları haklı görüyorum, önümden yürüyen biri sigarasının dumanını savura savura gitse yolumu değiştiriyorum sinirleniyorum da evleneceğim kişi çok iyi biriyse fazla umursamazdım heralde bıraktırmaya çalışırdım.
yengem amcama sigara yüzünden hasta olursan ilerde sana bakmam diyor başka sebepten olursa bakacakmış, çocuklarımızın rızkını buna yediriyorsun filan diye kızıyor.. bi tanıdığım da sigarayı bırakmıştı yaza kadar aynı parayı biriktirdi tatilde tüm benzin paraları çıktı her yeri gezdiler. bence gereksiz masraf, ciddi hastalıklara davetiye kokusu da cabası

En nefret ettiğim kokudur.eski nişanlımda içiyordu,ben bıraktırmak için uğraşıyordum,beni kırmamak için içmemeye çalışıyordu,annesi tekrar başlattırdı gözümün önünde sırf benim hatırım için içmiyor diye asla tahammül edemem kokusuna evleneceğim kişinin kesinlikle içmesini istemem

ben içiyorum eşim içmiyoo.hiç koktuğumu söylemedii...çokmu kibar acaba

Sigara kullanmayan biri için, kullanan biriyle evli olmak tek kelimeyle EZİYET.
Eşim içerdi bense nefret ederim, tahammülüm yok kokusuna kustuğumu bilirim o derece. Bıraktı da kurtuldum Allaha şükür.

Diş fırçalamak falan hikaye, ne yaparsa yapsın kokuyor. Tüm vücuduna siniyor kokusu.

eskiden sigara kullanan eşim benimle sevgili olunca bırakmıştı.
şimdi hemen hergün iş yerindeki arkadaşından 1 tane otlanır.
içtiği gunler asla onu opmem oper gıbı yapıp tokadı yapıştırırım
eskimiş sigara kokusu iğrenç.
tek bir tane içtiği halde parmaklarına saçlarına falan siniyor koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…