Sigara içen biriyle birliktelik

şükür ki böyle bir derdim yok ancak sigara içerek önümden, sağımda, solumdan geçen biri olduğunda bile iğreniyor ve rahatsız oluyorum.
Hepte şu aklıma geliyor. Bu kişinin eşi acaba birlikte olurken onun bu kokusuna en azından ağzına nasıl dayanabiliyor ya da tahammül edebiliyor?
Bu sigara içmeyen bir bayan ya da bayan sigara içiyorsa erkek için büyük bir zulüm değil mi?
Bu durumda olanlar bununla nasıl yaşıyorsunuz?
Bnm annem sigara icerdi ve bn sacim koktu dye gder banyo yapr ustmu degstrrdim.snra evlendm esimde kullanyordu dertler skintlrcderkn ic bi tane fln dye bnde basladim simdi gunde en az 6 tane icyrm ve karsilikli oldgu icinde etkilemyo.ha basta esime dis fircalatrdim tiksndgm icin smdiyse karsilikli tüttürüyorz offf canim cekti yazarken :) bu arada gunde 3 kez dis fircalrm

ben kullanmıyorum her çekişinde de içim gidiyor geçen koah anlatılıyordu izah ettim söz aldım evlenince de bıraktırırım :KK60:

Benim nisanlimda iciyor ben eskiden kullaniyordum suan biraktim ama nedense bana kokmuyor yada alistim mi bilmiyorum rahatsiz olucagim bi durum olmuyor.

Sigara içen biriyle bir birliktelik kurmam dedim hep öyle de oldu, erkek arkadaşım kullanmıyor. Alerjim var kokusu da cabası.

Sigara iciyorum, 3 yil icmedim o surecte eşimin kokusundan hic rahatsiz olmadim. Ama yeniden basladiktan sonra kendi kokumdan rahatsiz oluyorum. Hele de triko bisey giyip cikardigimda berbat kokuyor, keske icmesem :KK43:

Valla konu sahibi arkadaş böyle birşeyi yaşamadan yorum yazman çok duyarlı olmuş. sigaraya karşıyım. içmiyorum da. ama nedense mesajın biraz hakaret içerikli. benim eşim sigara içiyordu ve ben ne onun teninde nede ağzında nede yatakta artık ne durumunu merak ediyorsan hiç rahatsız olmamıştım. hergün dişini fırçalayan ve duş alan bir insan sigara kokmuyor sanırım. şuan bıraktı. bir farkta yok. benim açımdan böyle en azından. ben en çok şeyi merak ediyorumm kadınlar yaz aylarında adetliyken ve pedlerini değiştirme fırsarı bulamadığında eşleriyle yan yanayken eşleri bu kadınlarla nasıl yan yana duruyor.....

evet o çok kötü kokuyor

Bnm eşim evlenmeden önce içiyordu. Evlenince bırakıcam die söz verdi. Bıraktı çok şükür. Ama arada arkadaşlarıyla çıkınca bir tane bile içse inanılmaz rahatsız oluyoruz. Ruz diorum çünkü eve geldiği an kendisi bile farkediyor hemen. Duş diş fırçası ağız bakım suyu bir nebze geçiriyor:-D ama devamlı kullansa kabus olurmuş heralde:-D

sigara içmekten fazlasıyla haz alıyorum..
ağız bakımı diye birşey var yani.

ben sigara kullanıyorum, sevgilim kullanmıyor. cidden sıkıntı verici sinir edici bi durum. evde tabi içilmiyor rahat rahat içemiyorsun, sigara kokusuna söylenmeler falan. içmeyen bunun keyfini bilmiyor tabi. sigara içen sigara içenle, alkol alan alkol alanla evlenmeli derim., net...

Valla konu sahibi arkadaş böyle birşeyi yaşamadan yorum yazman çok duyarlı olmuş. sigaraya karşıyım. içmiyorum da. ama nedense mesajın biraz hakaret içerikli. benim eşim sigara içiyordu ve ben ne onun teninde nede ağzında nede yatakta artık ne durumunu merak ediyorsan hiç rahatsız olmamıştım. hergün dişini fırçalayan ve duş alan bir insan sigara kokmuyor sanırım. şuan bıraktı. bir farkta yok. benim açımdan böyle en azından. ben en çok şeyi merak ediyorumm kadınlar yaz aylarında adetliyken ve pedlerini değiştirme fırsarı bulamadığında eşleriyle yan yanayken eşleri bu kadınlarla nasıl yan yana duruyor.....
Bu tuhaf bir kıyaslama olmuş. Sonuçta herkes bir şekilde wc ihtiyacını gideriyor değil mi? WC ye ulaşabilen bir kadın neden ped değiştiremiyormuş ki? Hayır ped kokusu öyle dışarıdan duyulan birşeyse , hiç birimiz toplu taşıma kullanmayalım, işe gitmek başka bir sorun vs. Kocadan önce elaleme rezil olmak problem olmazmıydı?

Bu tuhaf bir kıyaslama olmuş. Sonuçta herkes bir şekilde wc ihtiyacını gideriyor değil mi? WC ye ulaşabilen bir kadın neden ped değiştiremiyormuş ki? Hayır ped kokusu öyle dışarıdan duyulan birşeyse , hiç birimiz toplu taşıma kullanmayalım, işe gitmek başka bir sorun vs. Kocadan önce elaleme rezil olmak problem olmazmıydı?
toplu taşıma aracındakilerle aynı yatağı paylaşmıyorsun. ve şu bir gerçek ki bazen insana kendi kokusu gelmez. herkesin olmamakla birlikte bazı insanların ki kokar. bunu yurtta kaldığım senelerden biliyorum. ve erkek bu kokuyu alabilir. diyeceğim o aki arkadaş biraz küçümser tarzda yazmış. ona cevaben

ben icmiyorum nisanlim gunde 1 paket icer, hic rahatsiz olmuyorum kokusu dumani nebileyim hic rahatsiz etmiyor beni
arkadas cevremdede icenler var rahatsiz etmiyor nebileyim
tabiki onaylamiyorum ne gerek var sagliga zarar cebe zarar ama alisanlar birakamiyor iste deneselerde

herkesin kendi secimi o yuzden yargilamiyorum icen icsin rahatsiz olmam yani :)

haha gerçekten cok guzel bir konuya değinmişsin canımm. Ben diyorum kı ' yanıma gelmeden önce dişlerini fırçalaaa ':KK49::KK49:

Rahatsızlıktan öte sağlık boyutu var işin.
Ben sigara içilen ortamda bulunduğum zaman hemen boğazım şişer, günlerce öksürürüm, ağzım burnum yer değiştirir. Sigara içen biriyle asla derdim neyse ki söylediğimi yutmak zorunda kalmadım. Aslen inanılmaz sabırlı biri olmama rağmen sigaranın zararının sadece kendisine olduğunu düşünüp izin almadan içen insanlardan nefret ederim.

Sigarayı bırakacağım diye vaad eden adaylara inanmayın. ben inandım yanıldım. kesinlikle aşırı sigaraya karşı hassassanız evlenmeyin derim. midem kalkıyor. uzmeyeyim diye belli etmemeye çalışıyorum. esimden arzum azalıyor. kesinlikle sigara içen içenle, alkol alan alanla evlensin.

Benim de oda arkadaşım (yurtta kalıyorum) içiyor. Kutu gibi bir oda, hergün en az birkaç tane içiyor. İçmeyen için, bana göre, inanılmaz rahatsız edici bir şey. Bir de markadan markaya değişiyor sanırım, iğrenç ve ağır kokuyor, izmariti bile. Koku odaya siniyor. Rahatsız etmemek için sanıyorum cam kenarına geçiyor ancak bir faydası yok. Artık içmeye başladığı anda dışarı çıkıyorum.

Böylesine tiryaki birisi ile yapamam, sanırım. Bir de bunu gayet normal bulan ve bırakmaya niyeti olmayan birisiyle. Hem kendine hem çevresine safi zarar. Aynı ortamda zor.

esim gunde bi pakete yakin iciyo nerdeyse.bnde bikac tane icerim gunluk. ama dis ve vucut ytemuzligini yptigin surece rahatszlik verici oldugunu dusunmuyrm.ama evde kimseye sigara icirmem esim dahil kis yaz herkes balkonda icer .cnku evin icine sinen koku cidden rahatszlik verici oluyo

bende hamile olmadan once yıllarca ıçtım ve esım ıcmıyor... aşagılayıp 2.sınıf ınsan mualmelesı yapılmasına da dayanamıyorum hala... ok sızler ıcmeyın... zorlayan yok zaten.. ama kullananlar ıcınde boyle kelımeler kullanmayın lütfen..zira benim eşimde hiçbir zaman bana sırf koku yuzunden asla tek kelıme etmedı..... siz saglıklı hayatınıza devam edınız...

egerhayat arkadaşın hassassa icmeyeceksin. hayat paylaşım. sigara içeceğim diyorsanda sigaradan tiksinen biriyle evlilik yapmayacaksin. bu kadar basit

X