- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuyu benim için açmış olmalısın.tamda gündemimizde mesele bu.hamileyim eşim sigara kullanıyor ben kullanmıyorum hamilelik den dolayı sigara beni çok rahatsız ediyor mutfakdaki kokusu üstüne sinmesi eskiden kokmazdı hiç ama şimdi her kokuya hassasım zaten. Ne yapsam bilmiyorum bırak desemde olmaz.az içmeye çalışıyor benim için ama bir tanede içse aynı zaten hep miğdem bulanıyor
berbar berbat berbat valla hic baslama öyle bi iliskiye hem kendini hem karsındakini yıpratıyosunşükür ki böyle bir derdim yok ancak sigara içerek önümden, sağımda, solumdan geçen biri olduğunda bile iğreniyor ve rahatsız oluyorum.
Hepte şu aklıma geliyor. Bu kişinin eşi acaba birlikte olurken onun bu kokusuna en azından ağzına nasıl dayanabiliyor ya da tahammül edebiliyor?
Bu sigara içmeyen bir bayan ya da bayan sigara içiyorsa erkek için büyük bir zulüm değil mi?
Bu durumda olanlar bununla nasıl yaşıyorsunuz?
Tam su anda bu yüzden tartıştık.evde çalışıyor pc başında akşama kadar evde şapkalı giyiyor içerken ama bir değil iki değil sürekli kıyafet değişemez aralıklarla içiyor sigarayı.balkonda soğuk kıyamıyorum.uff ne yapcaz bilmem bırakamzda işini yaparken pc başında içmemesi bile benim için fedakarlık çünkü reklamcı hayal gücüyle çalışıyor gergin çalışamaz.çay sigara bıktım vallahi
şükür ki böyle bir derdim yok ancak sigara içerek önümden, sağımda, solumdan geçen biri olduğunda bile iğreniyor ve rahatsız oluyorum.
Hepte şu aklıma geliyor. Bu kişinin eşi acaba birlikte olurken onun bu kokusuna en azından ağzına nasıl dayanabiliyor ya da tahammül edebiliyor?
Bu sigara içmeyen bir bayan ya da bayan sigara içiyorsa erkek için büyük bir zulüm değil mi?
Şaka gibisiniz gercekten. Amateme yatıralım sigara icenleri bari.şükür ki böyle bir derdim yok ancak sigara içerek önümden, sağımda, solumdan geçen biri olduğunda bile iğreniyor ve rahatsız oluyorum.
Benim icin bu konu sigara icmeyen biri ile beraber olmak :)
Zor olsa gerek.
Sigara icmeyen biri ile olamazdim. Kokuyor cunku. Ne Kadar dikkat edersen et kokuyor.
Hayati cehenneme cevirmeye gerek yok. Ne birakicam diye yalan soyler oyalarim, ne zorla ic derim.
En guzeli iciyorsan tiryaki, icmiyorsan icmeyen birini bulmak. Kimse digerini degIstirmeye calismasin.