Sigara içen biriyle birliktelik

siz niye derdine düştünüz ? bırakın yaşayanlar kendi çözmüştür zaten. hep böyle başkasının dertleriyle ilgilenir misiniz ? yanlış anlamayın merak ettim sadece ben de siz gibi :KK70:

çok şükür ki eşim içmiyor evde içilmesine müsaade de etmiyoruz kimseye. ama annem ve babam içiyor ne kadar dişlerini fırçalasalar duş alsalar da çok fena kokuyor vallahi

hamileyken onların o sigara kokusunu istemişti canım :KK70: resmen hayatımda içmedmiş olduğum sigaraya aşermiştim biri içse yanımda da koksa diye:KK70:

ben de iğreniyorum o kokudan. eskiden kullanıyodum ama hamilelikten sonra bi iğrenme geldi hala daha midem kalkar :KK55:

Arkadaşlar amacım merak etmekten daha çok bu durumda olanların düşündükleri yaşadıkları hissetiklerini buraya dökmelerini sağlamak. Belki sigara içen biri okurda bırakmaya karar verir...
Sigara içen biri ne kadar temiz olursa olsun yanımdan geçerken bile rahatsız ediyor beni bırakın onunla yanyana durmayı vb.
Hal böyle olunca kişilerin en yakın oldukları sevişme ve ilişki anında sanırım bu en büyük zulüm olur içemeyen kişiye. Ve bunu hiç kimsenin bir başkasına yaşatmaya hakkı yok diye düşünenlerdenim.

Bu konuyu benim için açmış olmalısın.tamda gündemimizde mesele bu.hamileyim eşim sigara kullanıyor ben kullanmıyorum hamilelik den dolayı sigara beni çok rahatsız ediyor mutfakdaki kokusu üstüne sinmesi eskiden kokmazdı hiç ama şimdi her kokuya hassasım zaten. Ne yapsam bilmiyorum bırak desemde olmaz.az içmeye çalışıyor benim için ama bir tanede içse aynı zaten hep miğdem bulanıyor

Sigara kokusundan nefret ediyorum. Çok çirkin ve rahatsız edici kokuyor... Bu yüzden sigara içen biriyle beraber olabileceğimi düşünmüyorum.

asla sigara içen biriyle evlenmem diyorum.. bakalım kaderde nasıl bişey çıkacak

Bu konuyu benim için açmış olmalısın.tamda gündemimizde mesele bu.hamileyim eşim sigara kullanıyor ben kullanmıyorum hamilelik den dolayı sigara beni çok rahatsız ediyor mutfakdaki kokusu üstüne sinmesi eskiden kokmazdı hiç ama şimdi her kokuya hassasım zaten. Ne yapsam bilmiyorum bırak desemde olmaz.az içmeye çalışıyor benim için ama bir tanede içse aynı zaten hep miğdem bulanıyor

Çok basit kapalı mekanda sigara içmeyecek en fazla balkonda o da ayrı kıyafetleri olacak

İçeri girince üstünü değişip ağzını yüzünü yıkayacak

Sigara kıyafeti başlıklı olursa saçı daha az kokar

Bebek doğunca da bu sistemi uygulayacak başka yöntem yok

Hem bu teferruat zor geldiği için az içiliyor

15 yıldır sigara içen birisi ile bu kurallar ile yaşıyoruz

Ciğerlerinden gelen hava bile kokuyor ama yine de hiç yoktan iyidir

Tam su anda bu yüzden tartıştık.evde çalışıyor pc başında akşama kadar evde şapkalı giyiyor içerken ama bir değil iki değil sürekli kıyafet değişemez aralıklarla içiyor sigarayı.balkonda soğuk kıyamıyorum.uff ne yapcaz bilmem bırakamzda işini yaparken pc başında içmemesi bile benim için fedakarlık çünkü reklamcı hayal gücüyle çalışıyor gergin çalışamaz.çay sigara bıktım vallahi

Offff cok dertliyim bu konuda..
Cok canim skiliyor:KK43:(
Ben icmiyorum ve yanimda yoremde evimde icilmesini istemiyorum..
Erkek arkadasim iciyor..
Evlenince kimse evimizde sigara icemez dedim..
Babam da mi icemez diyor(babasi da iciyor ve ataerkil bir ailede yetistigi icin babasinin karsisinda el pence divan hazirolda duruyor),
Evet icemez dediysem de icer diyor..
Kesin kotu gelin olucam bu konu yuzunden..
Ama istemiyorum yani birileri iciyor diye sigara kokusu sinmis koltuklarda oturmak zorunda degilim.
Dua ediyorum kp anlayisli ciksin yoksa cok papaz olucaz.

şükür ki böyle bir derdim yok ancak sigara içerek önümden, sağımda, solumdan geçen biri olduğunda bile iğreniyor ve rahatsız oluyorum.
Hepte şu aklıma geliyor. Bu kişinin eşi acaba birlikte olurken onun bu kokusuna en azından ağzına nasıl dayanabiliyor ya da tahammül edebiliyor?
Bu sigara içmeyen bir bayan ya da bayan sigara içiyorsa erkek için büyük bir zulüm değil mi?
Bu durumda olanlar bununla nasıl yaşıyorsunuz?
berbar berbat berbat valla hic baslama öyle bi iliskiye hem kendini hem karsındakini yıpratıyosun
esim 15 sene icmis 5 senede zor bıraktı ne kavgalar ettik bnun icin simdi sükür 2 sene olucak icmiyo berbat bisey ya eli kokuyo agzı üstü les gibi ee erkekte her isten geldiginde yada dısardan geldiginde dusa sokamıyosu ki erkekler temiz degil zaten genellemiyorum tabi isnisnalar haric sacı bası nefesi igrenc kokuyo sigara icen birinin ee ona göre istahıda kesiliyo ben bi kere tepsiyi duvara fırlatmıstım esim yemek yemiyo diye cocuk gibi pesine geziyodum hadi askım 1 kasık daha diye

Eşimde bende içiyoruz
Yirmi küsür yıldır tiryakiyim, o da öyle
Ancak buna rağmen dumanaltı ortamları sevmem
Kışın en soğuk zamanında bile iki pencerem sürekli açıktır, perdelerimi çok sık yıkarım
Yatarken ikimizde diş fırçalayıp, duş alıyoruz sigara kokusu değil sebep bu benim yıllardır alışkanlığım, birde ağız çalkalama ürünlerinden kullanıyorum nefese iyi geliyor. İkimizde hiç şikayetçi olmadık kokudan ama misafir falan olduğu zaman üç beş kişiye aynı anda içirtmem. Bende gittiğim evde içmeyenin kurallarına saygı duyarım, kardeşimin evinde balkonda içiliyor mesela, doğum yaptığından beri 5 yıldır böyle, saygı duyarım. Bir tiryaki de olsam en zoruma giden şey son nefesini çekip toplu taşıma araçlarına binenler, aklımı oynatıyorum o kokudan

Tam su anda bu yüzden tartıştık.evde çalışıyor pc başında akşama kadar evde şapkalı giyiyor içerken ama bir değil iki değil sürekli kıyafet değişemez aralıklarla içiyor sigarayı.balkonda soğuk kıyamıyorum.uff ne yapcaz bilmem bırakamzda işini yaparken pc başında içmemesi bile benim için fedakarlık çünkü reklamcı hayal gücüyle çalışıyor gergin çalışamaz.çay sigara bıktım vallahi

Sizin için değil bebeği için fedakarlık yapacak

Şehrinizi bilmem ama eşim karlı havada da paltosunu giyip içerdi

Tamam siz evde yoken içse bile havalandırsın siz gelince değişsin üstünü

Bir de bu bir süreçte sizin mide bulantınızın onun keyfinden önemli olduğunu idrak etmesi lazım

İş yerlerinde de yasak millet sokakta ayakta içiyor

Öğretmenler velan okulun bahçesinin dışında

Bebek için fedakarlığa alışsın. Doğunca da yüzüne mi üfleyecek

sigara içmiyorum , nişanlım içiyor..

hiç de kokusundan tiksinmedim :)
her türlü bal bu adam yaa diyorum öpüp kokluyorum ...

başkalarının kokusu rahatsız edici oluyor evet fazlasıyla, otobüste metroda sigarasını iki dk önce söndürmüş insanlar yanıma oturunca inanılmaz tiksinme, rahatsız olma durumum söz konusu..
ancak niyedir bilmem nişanlımdan bir türlü tiksinemiyorum :KK53:
onda sigara bile bir başka kokuyor :KK53:

şükür ki böyle bir derdim yok ancak sigara içerek önümden, sağımda, solumdan geçen biri olduğunda bile iğreniyor ve rahatsız oluyorum.
Hepte şu aklıma geliyor. Bu kişinin eşi acaba birlikte olurken onun bu kokusuna en azından ağzına nasıl dayanabiliyor ya da tahammül edebiliyor?
Bu sigara içmeyen bir bayan ya da bayan sigara içiyorsa erkek için büyük bir zulüm değil mi?

Eşim hayatta ağzına sigara sürmez. Ben bağımlı değilim ama içerim. Çantamda bi paketm vardır. Bir ayda bi paket içerm. Eşim kokusunu sevmez ama genelde alkol alırken içerim sigarayı ve mutlu sonla biter:KK50::KK53: hiç koktuğu için uzaklaşmadı o an :KK53:

Benim icin bu konu sigara icmeyen biri ile beraber olmak :)

Zor olsa gerek.

Sigara icmeyen biri ile olamazdim. Kokuyor cunku. Ne Kadar dikkat edersen et kokuyor.

Hayati cehenneme cevirmeye gerek yok. Ne birakicam diye yalan soyler oyalarim, ne zorla ic derim.

En guzeli iciyorsan tiryaki, icmiyorsan icmeyen birini bulmak. Kimse digerini degIstirmeye calismasin.

Şaka gibisiniz gercekten. Amateme yatıralım sigara icenleri bari.

S
Benim icin bu konu sigara icmeyen biri ile beraber olmak :)

Zor olsa gerek.

Sigara icmeyen biri ile olamazdim. Kokuyor cunku. Ne Kadar dikkat edersen et kokuyor.

Hayati cehenneme cevirmeye gerek yok. Ne birakicam diye yalan soyler oyalarim, ne zorla ic derim.

En guzeli iciyorsan tiryaki, icmiyorsan icmeyen birini bulmak. Kimse digerini degIstirmeye calismasin.

Siz de haklısınız biz içmeyen pencereden baktık siz de içen

Niye bırakayım ki diyorsun haklısın

Sigara kokusu hayatta en hassas olduğum konu.
Brad Pitt gelsin, ayaklarıma kapansın ama sigara içiyorsa mümkün değil yani o derece.

X