Bnm annem sigara icerdi ve bn sacim koktu dye gder banyo yapr ustmu degstrrdim.snra evlendm esimde kullanyordu dertler skintlrcderkn ic bi tane fln dye bnde basladim simdi gunde en az 6 tane icyrm ve karsilikli oldgu icinde etkilemyo.ha basta esime dis fircalatrdim tiksndgm icin smdiyse karsilikli tüttürüyorz offf canim cekti yazarken :) bu arada gunde 3 kez dis fircalrmşükür ki böyle bir derdim yok ancak sigara içerek önümden, sağımda, solumdan geçen biri olduğunda bile iğreniyor ve rahatsız oluyorum.
Hepte şu aklıma geliyor. Bu kişinin eşi acaba birlikte olurken onun bu kokusuna en azından ağzına nasıl dayanabiliyor ya da tahammül edebiliyor?
Bu sigara içmeyen bir bayan ya da bayan sigara içiyorsa erkek için büyük bir zulüm değil mi?
Bu durumda olanlar bununla nasıl yaşıyorsunuz?
Valla konu sahibi arkadaş böyle birşeyi yaşamadan yorum yazman çok duyarlı olmuş. sigaraya karşıyım. içmiyorum da. ama nedense mesajın biraz hakaret içerikli. benim eşim sigara içiyordu ve ben ne onun teninde nede ağzında nede yatakta artık ne durumunu merak ediyorsan hiç rahatsız olmamıştım. hergün dişini fırçalayan ve duş alan bir insan sigara kokmuyor sanırım. şuan bıraktı. bir farkta yok. benim açımdan böyle en azından. ben en çok şeyi merak ediyorumm kadınlar yaz aylarında adetliyken ve pedlerini değiştirme fırsarı bulamadığında eşleriyle yan yanayken eşleri bu kadınlarla nasıl yan yana duruyor.....
Bu tuhaf bir kıyaslama olmuş. Sonuçta herkes bir şekilde wc ihtiyacını gideriyor değil mi? WC ye ulaşabilen bir kadın neden ped değiştiremiyormuş ki? Hayır ped kokusu öyle dışarıdan duyulan birşeyse , hiç birimiz toplu taşıma kullanmayalım, işe gitmek başka bir sorun vs. Kocadan önce elaleme rezil olmak problem olmazmıydı?Valla konu sahibi arkadaş böyle birşeyi yaşamadan yorum yazman çok duyarlı olmuş. sigaraya karşıyım. içmiyorum da. ama nedense mesajın biraz hakaret içerikli. benim eşim sigara içiyordu ve ben ne onun teninde nede ağzında nede yatakta artık ne durumunu merak ediyorsan hiç rahatsız olmamıştım. hergün dişini fırçalayan ve duş alan bir insan sigara kokmuyor sanırım. şuan bıraktı. bir farkta yok. benim açımdan böyle en azından. ben en çok şeyi merak ediyorumm kadınlar yaz aylarında adetliyken ve pedlerini değiştirme fırsarı bulamadığında eşleriyle yan yanayken eşleri bu kadınlarla nasıl yan yana duruyor.....
toplu taşıma aracındakilerle aynı yatağı paylaşmıyorsun. ve şu bir gerçek ki bazen insana kendi kokusu gelmez. herkesin olmamakla birlikte bazı insanların ki kokar. bunu yurtta kaldığım senelerden biliyorum. ve erkek bu kokuyu alabilir. diyeceğim o aki arkadaş biraz küçümser tarzda yazmış. ona cevabenBu tuhaf bir kıyaslama olmuş. Sonuçta herkes bir şekilde wc ihtiyacını gideriyor değil mi? WC ye ulaşabilen bir kadın neden ped değiştiremiyormuş ki? Hayır ped kokusu öyle dışarıdan duyulan birşeyse , hiç birimiz toplu taşıma kullanmayalım, işe gitmek başka bir sorun vs. Kocadan önce elaleme rezil olmak problem olmazmıydı?