Sigara çık hayatımdan artık

evet şu son hafta gerçekten zorlandım ama üstesinden geldim çok şükür
bu kadar ay geçmişken ilaç kullanmak etki edermi bilemem ama zaten ilacada ihtiyaç duymuyorum şu sıralar biraz aklım karıştı galiba ama atlattım
yinede güzel dileklerin için ve bizi düşündüğün için çok teşekkür ederim canım
sen nasılsın ,ilaca devam ediyosun galiba

aynen öyle aslında.. sen daha çok farkındasın kendi gücünü daha iyi anlıyor insan bıraktıktan sonra.. evet sürekli tetikte kal.. gelip kanına girmesine bir daha asla izin verme.. ben de bugün hiç istek yok.. sabah zorlandım içemedim. çünkü içimden gelmiyor artık.. bugun guzel bir gün o sebepten.. ben de burada yazacağım bıraktım diye.. hissediyorum bunu... sonra da bi kereden bişey olmaz dememek en can alıcı yeri orası... onu gömdüğünü düşün.. bir daha hortlamasına da izin verme.. bence işin sırrı bu... hemen senin kanını nasıl emdğini düşün en kötü şeyleri getir aklına çünkü o sağlıklı düşünmeni engellemek için en zor zamanlarında gelir beyninde zevk alan bölge uyarıldığında otomatikman aklına gelir ve o an sana verdiği zararlar umrunda olmaz , gözün görmez.. kendine çok güvenirsin ve bir tane beni tekrar başlatmaz dersin.. ama önemli olan düşmana bir daha o fırsatı vermemek.. kendine ihanet etmemek önemli olan.. ben daha değerliyim ..5 dakkalık zevkten daha değerli benim ve ailemin hayatı diye sürekli tekrarla telkin et kendini.. sonra git kafandan aşağı su dök , aynaya gidip tokatla kendini.. :) aklıma gelenler bunlar :) bi taraflarını çimdikle...

buraya sigarayı bıraktım diye yazacağındn eminim gerçekten istediğini hissettim ve başarırırsın emin ol ,sadece biraz sabır biraz irade geriside geliyo zaten
o tek sigaradan korkuyorum aslında bende biliyorum ki bi kere elime alsam devam edicem ve o kadar uğraşmam boşa çıkacak ve eşimim kızımın gözünde sigaraya yenilen çaresiz bi kadın gibi olucam ve bunu asla istemiyorum
sigara isteği gelince ben parfüm ve gülsuyu sürüyorum elime yüzüme ,gidip saçlarımı tarıyorum derin nefes alıyordum işe yarıyodu
bide dışarda tempolu yürümek bana çok iyi gelmişti

yok ben ilacın başlangıç paketini bile bitiremedim. ama canım sigara isterse bi ilaç içerim. çantamda duruyor hep. ama sırf ilaç içmek zorunda kalmim diye canım sigara istemiyor da olabilir

bu saatten sonra da etki eder, bence. ben zorlandığım zamanlarda kullanmaya devam edicem, ama şu ana kadar hiç zorlanmadım, yani ilk 2 haftayı saymazsak tabi. bırakmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum ve bu ilaçla bırakmanın ne kadar kolay olduğunu da tecrübe ettim, o nedenle zorlanmanızı istemiyorum. ama atlatmışsın, çok sevindim. :)

merhaba
benim 7 ayım bitmek üzere. bu kadar zamandan sonra ilaç kullanmak istemiyorum ben. bu akşam bir arkadaşla beraberdik. 3 yıl önce bırakmış, şimdi olsa içerim dedi. bu sigara böyle bir illet işte. bitmeyen bir mücadele. inşallah hiç başlamayız yeniden. ben bu aralr çok rahatım. hiç canım istemiyor.

bugün güzel bi gündü
sigara isteğim olmadı galiba psikolojik olarak gergin olunca canım istedi, bugün rahatım ve isteğim de kalmadı

arkadaşlar champix cidden işe yarıyor. ben 9.gunumdeydım bugun. 12. gun bırakmaya karar vermiştim. ama vazgeçtim cunku midem bulanıyor sıgara kokusundan bile. 10.gunum yarın artık içmiyeceğim. sigara paketlerini çakmakları çöpe attım. görmek bile istemıyorum. agzımda iğrenc bır tat var. bugun içtim ama el alıskanlıgı olmus yakıp yarısında attım. sanki dilime kömür kurumu sürüyor gibi hissediyorum. biri içerken bile rahatsız oluyorum. pasif içici bile olamayacagım o kadar iğrenc ki, yani su an sigara görunce mıdem bulanıyor az önce son sigaramı iceyım dedim yemin ederım light olmasına ragmen onu bıle zorla içtim. midem bulandı.ve hepsini çöpe attım. bu iş burada biter. ama champix basımı dönduruyor. sarhoş gibiyim. 1 mg.lıkta ilaç kullanırken sigara içenler bence kendilerini zorlamaları gerekecek sigara içmek için bu sefer bırakmak için değil bırakmamak için mücadele veriyorsunuzdur demektir. o duruma geliyorsunuz inanınki bırakmamak için zorluyonuz ama mıdenız bulanıyor sigaradan tiksinmeye başlıyorsunuz. sobadaki kurumu yemekle aynı gibi.

fiyatı 346.17 TL netten baktım saka gibi:)

fiyatı 346.17 TL netten baktım saka gibi:)

senin baktığın 3 kutu ilacın birden kampanyalı hali. normalde başlangıç fiyatı 150 lira ve kredi kartına taksit de yaptırabilirsin. ben o 346 lık tam paketi aldım, dahası aynından eşime de aldık ama sadece başlangıç paketlerini kullanabildik. diğerleri duruyor, canımız sigara isterse kullanıcaz. benim yıllık sigara masrafım 2000 tl idi. onun yanında verdiğim bu para devede kulak kalır.

ne güzel sende kurtulmuşsun sigaradan
ben ilaca başlamayı hiç cesaret edemedim zaten troidimdeki problem yüzünden her ilacı kullanamıyorum malesef .ama siz yazarken sigarayı ilaçla bırakmanın daha kolay olduğunu anlıyorum en azından bundan sonra bırakmayı düşünenlere yardımcı olur yazdıklarınız

Allah yardimciniz olsun nesinden zevk alinir hic anlayamiyorum ben de denedim ama agzimin tadini oyle bi bozdu ki agzima surmedim bidaha. Keske babamda birakmak istese sizin gibi

eşimde sigarayı bıraktı .evimiz miss gibi artık .biraz zorlanıyo ama oda kurtulacak şu illetten .bide babama bıraktırabilsem ama hiç istekli değil ama oda azalttı .bu bile kardır

bende bırakıcam...günde yarım paket falan içiyorum ama çok gencim ve malesef çok erken başladım...22 yaşındym..15 yaşındayken başladım..arkadaş çevresi .(

erçe, nasıl imreniyorumm size ve bütün sigaradan kurtulmayı başaranlara anlatamam

bende bırakıcam...günde yarım paket falan içiyorum ama çok gencim ve malesef çok erken başladım...22 yaşındym..15 yaşındayken başladım..arkadaş çevresi .(

keşke bende senin yaşında bırakabilseydim şu zıkkımı
hadi at elinden sende katıl bize

erçe, nasıl imreniyorumm size ve bütün sigaradan kurtulmayı başaranlara anlatamam

sende bırakabilirsin sadece biraz irade ve aman bi tanecik içim deme bak gerisi nasıl gelicek
sigarayı bırakmak bizim sandığımız kadar zor değil aslında .gözümüzde fazla büyütmüşler ,kesinlikle bırakamazsınız diye diye beynimize işlemişler hayır hiç te öyle değil aslında

ben de bırakabilirsem çok iyi olacak hem kesemize zarar hemde sağlığımıza...

nasıl bir illet ise başka şey oldumu para bulamıosun ay sonu falan ama konu sigara olunca kredi kartı bılmem ne gene alıosun

bırakmak istiyorum....bırakanlar tamamen mi kesti,
yoksa azaltarak mı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…