ilona nın dediği gibi cnım yapımını anlatmış
üçgen olacak yani yuyakı 8 e bölebilirsin
3 gen kenarlı parçanın geniş tarafına malzemeni koy, her iki yandan kenarlarını biraz içe doğru al ki malzemen dışarı dökülmesin sonra sar ucunu ısla yapıştır..
Bol yağda kızart
Bide ben sigara böreğini direk fırına atıyorum çok güzel oluyo hem daha az yağsı oluyo ölede güzzell
tecrübeyle sabittir çok sıkı sıkı sararsan patlar şahsen ben güzel olsun diye sıkı sıkı sarardım hep patlardı. annem bigün a beceriksiz onlar öylemi sarılır azcık bol bol sar dedi. o gün bugün patlamıyor.
ama yumurtada iyi fikir.
kenarlarını biaz içe doğru alınca daha da patlıyo peynirler.böyle yaıyorum aslında ama anlamıyorum neden patlıyor. peynir cinsinden mi acaba dicem ama... benneyaptımki
Benimkilerde patlama çatlama olmuyor ama, kızartamıyorum nedense hoşuma gitmiyor, ya sarı oluyor börek yada kapkara oluyor
Şöyle kahvaltı salonlarındakiler gibi olmuyor, az yağda kızarttığım için miki?
Çok yağ koysamda o yağı atmak zorunda kalıcam, birdaha kullanamam, 2 kuruşluk sigara böreği için 2 bardak yağ telef olacak.
kızlar bırde peynırı koymadan yufkanın ıcıne yag sut karısımı bısey suruyomuyuz yoksa kuru yufkaya dırek peynırmı koyuyoruz
canım ben sigara böreğini fırına atıyorum ne yağ derdi ne bişey hem kalorisi daha düşük olmuş oluyo az zararsızz tavsiye ederim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?