- Konu Sahibi balbocegi35
-
CANIM HOŞGELDİN , NASILSIN ?Merhablar arkadaşlar
Aynen bende göremedim ya , ne yapayım kuzum 3aylık evl, teze çıtır gelin oldumBen iyiym canım ama eski muhabbet ettiklerimi hiç göremiyorum.sen npysun
Kucagima bı aliyimda öperim kaç yıl önce konuşuyorduk yaa gene buluştukHOŞGELDİN , NASILSIN ?
SENDE KIZINI ÖP BİZİMM İÇİN
Kucagima bı aliyimda öperim kaç yıl önce konuşuyorduk yaa gene buluştuk
İyi yapmışsın bende 5-6 aydır giriyorum ozlediğimi farkettim bide hamile olunca lazım oluyo :)ivit bnde geri döndüm sahalara , işyerinde bi pencere yok bunaldım eve git yemek temizlik derken konuşmayı muhabbet etmeyi özlediğimi farkettim
sağol kuzum seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahİyi yapmışsın bende 5-6 aydır giriyorum ozlediğimi farkettim bide hamile olunca lazım oluyo :)
Sende evlenmişsin Allah mesut etsin
Aynen bende göremedim ya , ne yapayım kuzum 3aylık evl, teze çıtır gelin oldum
ANAM HAYIRLISI OSSUNBende 6 aylık taze gelinim :)
AMİN CANIM AMİNİyi yapmışsın bende 5-6 aydır giriyorum ozlediğimi farkettim bide hamile olunca lazım oluyo :)
Sende evlenmişsin Allah mesut etsin
ANAM HAYIRLISI OSSUN
KONUŞTUĞUMUZ ZAMANLARDA HAYATINDA KMSE YOK DİYE HATIRLIYORUM BEN DOĞRU DİMİ
AY BUGÜN HİÇ UĞRAYAMADIM ÇOK YOĞUNDUM YA , GECE DE TEMİZLİK YAPTIM NASIL YORGUNUM ANLATAMAM
Bol bol dinlen taze gelin bende de misafir eksik olmuyo :)
Bol bol dinlen taze gelin bende de misafir eksik olmuyo :)
teze gelinin işi vardır dimi ama ne işin var misafirin
Valla hangi ara dinlencem bilemedim , katlancak çamaşırlar dağ gibi oldu kimse görmesin diye üstüne çarşaf attım
bendede öle ya kuzu hep misafir evlendiğimizden beri dha da gelcekler var haber yolluolarnapçam bilmiorum
Yeni geline misafir neden gider yahu benim bildigim davet edilir :)
Evet işte çok saçma buyrun gelin misafirimiz olun deseler neyse :))Gelicez diyene gelme diyemiyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?