- Konu Sahibi balbocegi35
AMİN CANIM İNŞALLAH HEPİMİZE EE NE İŞ YAPIOSUNAynen yaa 5 yıldır sevgimiz taze taptaze :)
Rabbim herkese anlayışlı iyi huylu eşler nasip etsin inşallah.
Birdeee hayırlı evlat nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN CANIM İNŞALLAH HEPİMİZE EE NE İŞ YAPIOSUNAynen yaa 5 yıldır sevgimiz taze taptaze :)
Rabbim herkese anlayışlı iyi huylu eşler nasip etsin inşallah.
Birdeee hayırlı evlat nasip etsin
Bir lastik bayisinde Ön muhasebeAMİN CANIM İNŞALLAH HEPİMİZE EE NE İŞ YAPIOSUN
Ya sorma bizde desteksiz hem düğün hemde evimiz kaba inşaattı onu yaptırdık 4 sene de bitçek kredimiz mayısta 1 sene dolcak inşallah , ama benim rahatsızlığım işi bozdu ancak işsizlik maaşım olursa işin içinden öyle çıkarız yoksa valla çok zorAy bizi gördüm
Bizde ev aldık 2019 ocakta biticek takstimiz :) Ondan sonra çocuk düşünüyoruz .
İnşallah rabbim aratmaz
26 yaşındayım , avukatlık bürosunda hukuk sekreteriyimBir lastik bayisinde Ön muhasebe
Sen ne işle uğraşıyorsunn ve yaşınn :)
Biz 10 yıllık çektik krediyi ama eşimin işleri çok şükür yolunca gitti erken ödeme falan yaptık. Bakalım herhangı bır sıkıntı olmazsa planlarımız o yönde.Ya sorma bizde desteksiz hem düğün hemde evimiz kaba inşaattı onu yaptırdık 4 sene de bitçek kredimiz mayısta 1 sene dolcak inşallah , ama benim rahatsızlığım işi bozdu ancak işsizlik maaşım olursa işin içinden öyle çıkarız yoksa valla çok zor
Hayırlısı valla, burcun ne canım ? ben çok merklıyım burçlaradaBiz 10 yıllık çektik krediyi ama eşimin işleri çok şükür yolunca gitti erken ödeme falan yaptık. Bakalım herhangı bır sıkıntı olmazsa planlarımız o yönde.
Hayrlısı hakkımızdaaa
Yay :) Anlat bakalım burcumun özelliklerini anlaşabilicekmiyiz senınleee :)Hayırlısı valla, burcun ne canım ? ben çok merklıyım burçlarada
yay burcu merhametli oldukça yardımsever ve destekçidir, çok konuşur ama yerine göre susmasınıda bilir, bir anda sinirlenip bir anda sakinleşebilir , kişiye göre davranır o konuda uyanıktır ama bazen olmadık şeyler çıkabilir ağzından ve bundan pişmanlık duyarlarYay :) Anlat bakalım burcumun özelliklerini anlaşabilicekmiyiz senınleee :)
nasıl bildim mi kızYay :) Anlat bakalım burcumun özelliklerini anlaşabilicekmiyiz senınleee :)
nasıl bildim mi kız
KAYINVALİDEM DE YAY KIZ ORDAN BİLİOM
Ayakta alkışlıyorummm valla ben yaa bu kızzzz
ooo :) Anlaşabiliyormusun daha tazesın :)KAYINVALİDEM DE YAY KIZ ORDAN BİLİOM
ANLAŞIYORUZ ŞİMDİLK BAZEN PATAVATSIZLIK EDİO AMA İDARE EDİOZooo :) Anlaşabiliyormusun daha tazesın :)
İKİZLER Mİ AMMAN AMMAN UZAK DUR , EE NAPIOKİBenım kayınvalidem ikizler mümmkünatı yok anlaşamıyoruz
Valla ben 1 ,5 yıldır falan görüşmüyorum. Biz evlendiğimiz günden beri hiç anlaşamadık. En son çare görüşmemeye karar verdım.İKİZLER Mİ AMMAN AMMAN UZAK DUR , EE NAPIOKİ
Ay iyi eşin idare etmiş durumu , benim eski nişanlımdan kv problemi yüzünden ayrıldım kadın bana yapmadığını brakmadı snra baktım çok anacı annesi izin vermezse ben özür dilemezsem evlenemezmişiz bi tane tokat çaktım braktım. allaha çok şükür şuanki kv dem melekValla ben 1 ,5 yıldır falan görüşmüyorum. Biz evlendiğimiz günden beri hiç anlaşamadık. En son çare görüşmemeye karar verdım.
Sizin ağzınızın tadı bozulmasın inşallah
ooohh iyii yapmışsıınn..Ay iyi eşin idare etmiş durumu , benim eski nişanlımdan kv problemi yüzünden ayrıldım kadın bana yapmadığını brakmadı snra baktım çok anacı annesi izin vermezse ben özür dilemezsem evlenemezmişiz bi tane tokat çaktım braktım. allaha çok şükür şuanki kv dem melek
ZATEN HER İŞ EŞTE BİTİYORKİ , EŞ SAHİPLENMEZSE ÇOK EZİYOLAR. ESKİ KV.DEM SENİN ÇOCUĞUN ZOR OLUR DEDİ SNRA HAYIR SEN HASTASIN DEMEDİM DEDİ. TEL AÇARDI BANA HAKARET EDERDİ OĞLUMA KAN KUSTURUON DERDİ, GÖRÜŞÜNCE ÇOK SEVİOMUŞ GİBİ SAÇLARIMI KOKLUYA KOKLUYA SARILIRDI DAHA NELER NELER, SNRA HACI HOCALARA GİTMİŞLER BEN KIZ DEİLMİŞİN O ASKERDEYKEN BANA AİLEM BİRİNİ BULMŞ GÖRÜŞTRMÜŞ , NİŞANLI OLCAK SALAKTA BUNA İNANMIŞ KÖTÜ GÜNLERDİ AMA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR GÖSTERDİ YÜZLERİNİ Kİ BENDE KADERİMİ DEĞİŞTİRDİM.ooohh iyii yapmışsıınn..
Çok şükür eşim beni hiç ezdirmez . Çok Şükürr
Çocuk konusunda bana da o tür baskılar oluyo 5 yıldır yapmadım dıye senın cocugun olmuca deyı duruyorlar . Rabbim herseyın hayırlıısını bılır deyıp suusuyorumZATEN HER İŞ EŞTE BİTİYORKİ , EŞ SAHİPLENMEZSE ÇOK EZİYOLAR. ESKİ KV.DEM SENİN ÇOCUĞUN ZOR OLUR DEDİ SNRA HAYIR SEN HASTASIN DEMEDİM DEDİ. TEL AÇARDI BANA HAKARET EDERDİ OĞLUMA KAN KUSTURUON DERDİ, GÖRÜŞÜNCE ÇOK SEVİOMUŞ GİBİ SAÇLARIMI KOKLUYA KOKLUYA SARILIRDI DAHA NELER NELER, SNRA HACI HOCALARA GİTMİŞLER BEN KIZ DEİLMİŞİN O ASKERDEYKEN BANA AİLEM BİRİNİ BULMŞ GÖRÜŞTRMÜŞ , NİŞANLI OLCAK SALAKTA BUNA İNANMIŞ KÖTÜ GÜNLERDİ AMA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR GÖSTERDİ YÜZLERİNİ Kİ BENDE KADERİMİ DEĞİŞTİRDİM.