• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

✿✿✿Şifre : Gıybet Team Topikisi✿✿✿ Hanımlar Toplanıverin Gari :)

Helcin ya sen napıon kız iş sonrası yemek olayını , ben hergün bu konudan dertliyim ya :sinirli:
Hangi çalışan kdın dertli değil ki :)

Valla ben aklıma ne eserse 2 3 çeşit takıntım yok . Eşmde sağolsun hiç laf etmez.
Mesalaaa bugun börek yapcem , Yarışmaya katıllcam bu bahaneyle borekle doyaalım :)
Dün fıırında patates yptım .
Haftada 1 makarna :)
BAktım canım yemek yapmak ıstemıyo . *- Aşkııııtttooooooooooooo dışarda yıyelıımmm mıı ?
Diyorum :D :D :D

Hangi çalışan kdın dertli değil ki :)

Valla ben aklıma ne eserse 2 3 çeşit takıntım yok . Eşmde sağolsun hiç laf etmez.
Mesalaaa bugun börek yapcem , Yarışmaya katıllcam bu bahaneyle borekle doyaalım :)
Dün fıırında patates yptım .
Haftada 1 makarna :)
BAktım canım yemek yapmak ıstemıyo . *- Aşkııııtttooooooooooooo dışarda yıyelıımmm mıı ?
Diyorum :KK70: :KK70: :KK70:
:hamarat: ya bende eve 7.30 da varıyorum napçağımı şaşırıyorum canım ya , bizde geçiştiremioz çok sevioz yiyelim içelim , yap ye et saat 10 u buluo ama bi yönden de vakit kalmıo ya sinir gelio :bicak:

:hamarat: ya bende eve 7.30 da varıyorum napçağımı şaşırıyorum canım ya , bizde geçiştiremioz çok sevioz yiyelim içelim , yap ye et saat 10 u buluo ama bi yönden de vakit kalmıo ya sinir gelio :bicak:
Kııızzzz 10 da yeemek mı yenırrr :KK57:
Bn 7 de en gec evde oluyorum hemen aperatif bişeyler 8 de hazır olur .
Bi tek cumartesı pazar çorbalı pilavlı etli yemekler yaparım .
Ayy zor senın içinn yaaaa

Kııızzzz 10 da yeemek mı yenırrr :KK57:
Bn 7 de en gec evde oluyorum hemen aperatif bişeyler 8 de hazır olur .
Bi tek cumartesı pazar çorbalı pilavlı etli yemekler yaparım .
Ayy zor senın içinn yaaaa
zor valla ya bizde 9 gibi oturuoz sofraya 10da kalkıoz . İşte benimki çok çeşit ssevioo die artıkın yapıyorum ama allahtan bu hafta gececi :halay: ama haftaya yine koştur koştur yemekkk :skandal:

zor valla ya bizde 9 gibi oturuoz sofraya 10da kalkıoz . İşte benimki çok çeşit ssevioo die artıkın yapıyorum ama allahtan bu hafta gececi :halay: ama haftaya yine koştur koştur yemekkk :skandal:
Pazardan falan yemek yapanlar var ama ben pazar gunlerı fıldır fıldır gezdiğimden vakit kalmıyo :)
Bide benım kı rejım yapıyo fazla yemıo benım 1 avantajımda o :D

Pazardan falan yemek yapanlar var ama ben pazar gunlerı fıldır fıldır gezdiğimden vakit kalmıyo :)
Bide benım kı rejım yapıyo fazla yemıo benım 1 avantajımda o :KK70:
o_Oay ne güzel benimkisine herkes sölüo kilo aldın göbek yaptın diye de bnmkinde tık yok hala onu getir yiyelim bunu götür yiyelim kafasında. Bugün yalnızım kendime bi brokoli salatası yapçam bana yetio bi kap :süslü:

o_Oay ne güzel benimkisine herkes sölüo kilo aldın göbek yaptın diye de bnmkinde tık yok hala onu getir yiyelim bunu götür yiyelim kafasında. Bugün yalnızım kendime bi brokoli salatası yapçam bana yetio bi kap :süslü:
benımkıde pazartesı ankara ya gidiyo :KK71:
İşten gelip full yatışş oohhhhhhh

Nabersiniz hayırlı olsun balböceği uzun zaman oldu umarım hatırlarsın beni :)

Back