• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

✿✿✿Şifre : Gıybet Team Topikisi✿✿✿ Hanımlar Toplanıverin Gari :)

Burdayım canım perşembe misafirim varda alışverişe ciktim yavaştan halledeyim sonra sıkışirim sen napiyon
valla napim ya bnde sabahtan işlerim azdı öğleden snra patlar yoğun olurum.
Eee ne pişircen perşembeye bakalım :kahve:

Kek börek salata kurabiye klasik şeyler işte canım
:mad: en sevdiğim şeyler ya
Bende diyetteyim 2 hafta sonra eşimin kuzeni evleniyo elimin altındaki abiyeyi giyeyim dedim fermuarını çekemedim nitçem bilmiom , 4 kilo vermem lazım :cry:açım

:mad: en sevdiğim şeyler ya
Bende diyetteyim 2 hafta sonra eşimin kuzeni evleniyo elimin altındaki abiyeyi giyeyim dedim fermuarını çekemedim nitçem bilmiom , 4 kilo vermem lazım :cry:açım
Hehehhee evlenince neden kilo alınır yahu anlamadım gitti :deli:evlendigimde 46 kilocuktun hemencik 4 kilo aldım sonra hamilelikte aldım şimdi gene aliyom benn napim sen söyle :eğlence:

Hehehhee evlenince neden kilo alınır yahu anlamadım gitti :deli:evlendigimde 46 kilocuktun hemencik 4 kilo aldım sonra hamilelikte aldım şimdi gene aliyom benn napim sen söyle :eğlence:
Valla onu bende bilmiyorum ya eşimle ikimiz 6 kilo almışız daha 3ayda 1senede duba olcaz:KK17: Düzenli yemek desem o bnde yok zaten

qqqqqqqqq-gif.1318616
qqqqqqqqq-gif.1318616
qqqqqqqqq-gif.1318616
qqqqqqqqq-gif.1318616
qqqqqqqqq-gif.1318616
qqqqqqqqq-gif.1318616

Back