- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi balbocegi35
Evet işte çok saçma buyrun gelin misafirimiz olun deseler neyse :))
Gelin de demesinler başbaşa kalalım yeni evliler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet işte çok saçma buyrun gelin misafirimiz olun deseler neyse :))
Hehehhee ay evet ne cagirsinlar ne gelsinlerGelin de demesinler başbaşa kalalım yeni evliler :)
AynenHehehhee ay evet ne cagirsinlar ne gelsinler
KIZ BENİM BAŞLADI 3 GÜN GELİNKEN MİSAFİRLERYeni geline misafir neden gider yahu benim bildigim davet edilir :)
kızçeler nirdesinizHehehhee ay evet ne cagirsinlar ne gelsinler
Burdayım canım perşembe misafirim varda alışverişe ciktim yavaştan halledeyim sonra sıkışirim sen napiyonkızçeler nirdesiniz
valla napim ya bnde sabahtan işlerim azdı öğleden snra patlar yoğun olurum.Burdayım canım perşembe misafirim varda alışverişe ciktim yavaştan halledeyim sonra sıkışirim sen napiyon
en sevdiğim şeyler yaKek börek salata kurabiye klasik şeyler işte canım
Hehehhee evlenince neden kilo alınır yahu anlamadım gitti evlendigimde 46 kilocuktun hemencik 4 kilo aldım sonra hamilelikte aldım şimdi gene aliyom benn napim sen söyleen sevdiğim şeyler ya
Bende diyetteyim 2 hafta sonra eşimin kuzeni evleniyo elimin altındaki abiyeyi giyeyim dedim fermuarını çekemedim nitçem bilmiom , 4 kilo vermem lazım açım
Valla onu bende bilmiyorum ya eşimle ikimiz 6 kilo almışız daha 3ayda 1senede duba olcaz Düzenli yemek desem o bnde yok zatenHehehhee evlenince neden kilo alınır yahu anlamadım gitti evlendigimde 46 kilocuktun hemencik 4 kilo aldım sonra hamilelikte aldım şimdi gene aliyom benn napim sen söyle
Burdayım :)kızçeler nirdesiniz
Burdayım :)
Günaydın kızlar öğleden sonra çok yoğundum giremedim yaa
Balböceği sen beni tanımadın mıGünaydın kızlar öğleden sonra çok yoğundum giremedim yaa
lavinya mıdı nedi senin eski şeysinn unuttum yaa çok oldu kız girmeyeliBalböceği sen beni tanımadın mı
Lilyanalavinya mıdı nedi senin eski şeysinn unuttum yaa çok oldu kız girmeyeli
anaa yell.z seni gel len burayaLilyana
Ahahahahaaha sen beni nassı hatırlamazsınanaa yell.z seni gel len buraya