✿✿✿Şifre : Gıybet Team Topikisi✿✿✿ Hanımlar Toplanıverin Gari :)

Burdayım canım perşembe misafirim varda alışverişe ciktim yavaştan halledeyim sonra sıkışirim sen napiyon
valla napim ya bnde sabahtan işlerim azdı öğleden snra patlar yoğun olurum.
Eee ne pişircen perşembeye bakalım

Kek börek salata kurabiye klasik şeyler işte canım
en sevdiğim şeyler ya
Bende diyetteyim 2 hafta sonra eşimin kuzeni evleniyo elimin altındaki abiyeyi giyeyim dedim fermuarını çekemedim nitçem bilmiom , 4 kilo vermem lazım açım

en sevdiğim şeyler ya
Bende diyetteyim 2 hafta sonra eşimin kuzeni evleniyo elimin altındaki abiyeyi giyeyim dedim fermuarını çekemedim nitçem bilmiom , 4 kilo vermem lazım açım
Hehehhee evlenince neden kilo alınır yahu anlamadım gitti evlendigimde 46 kilocuktun hemencik 4 kilo aldım sonra hamilelikte aldım şimdi gene aliyom benn napim sen söyle

Hehehhee evlenince neden kilo alınır yahu anlamadım gitti evlendigimde 46 kilocuktun hemencik 4 kilo aldım sonra hamilelikte aldım şimdi gene aliyom benn napim sen söyle
Valla onu bende bilmiyorum ya eşimle ikimiz 6 kilo almışız daha 3ayda 1senede duba olcaz Düzenli yemek desem o bnde yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…