- Konu Sahibi balbocegi35
Eee değiştirirsen kullanıcı adını nebilim laa , bak bnim hala aynıAhahahahaaha sen beni nassı hatırlamazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee değiştirirsen kullanıcı adını nebilim laa , bak bnim hala aynıAhahahahaaha sen beni nassı hatırlamazsın
Ben değişiklik severimm ama bu ismimi hiç değiştirmem hep bununla yoluma devam edeceğimEee değiştirirsen kullanıcı adını nebilim laa , bak bnim hala aynı
Günaydın kızlar öğleden sonra çok yoğundum giremedim yaa
valla buna da gelen giden yok gibi yokk gibiiiiBen değişiklik severimm ama bu ismimi hiç değiştirmem hep bununla yoluma devam edeceğim
Benimde geyik topiğim war ama kimse gelmiyor
İyidir bebek senden naber ? Sende benim gibi arada girion sankimGünaydın kuzum naber
Merhaba , hoşgeldin nasılsın ?Merhaba
İyidir bebek senden naber ? Sende benim gibi arada girion sankim
Sağolun iyiyim teşekkürler siz nasılsınızMerhaba , hoşgeldin nasılsın ?
Teşekkür ettim bende ecük gribimNeyse tatlım yarın görüşürüz paydos saatim geldiSağolun iyiyim teşekkürler siz nasılsınız
Anam misafirim gelmiş hoşgelmiş , ama benm paydos saatim geldi ben gidiore yarın geliormm yarın görüşürükMerhaba ben Helena nasılsınız hanımlar
Günaydın milet
Günaydınn bende geldim. Nasilsiniz kizlar :)
Eki Görüntüle 2099371
Merhaba Yeni Gelinler , Anneler , Görümceler , Eltiler , Baldızlar , Anneaneler ve Babaanneler ...
Yeni Topiğimi açmış bulunuyorum.
Tanışalım ,
kaynaşalım ,
sohbet edelim ,
kah gülelim ,
kah ağlayalım
ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 2099370 Eki Görüntüle 2099369
Eki Görüntüle 2099372
Hoşgeldin grupta kimse olmayınca daha yeni gördüm canım mesajını , naber nasılsın ?Günaydınn bende geldim. Nasilsiniz kizlar :)
Mrhaba hoşgeldin , grupta kimse yok diye uğramıyordum nasılsın ?Merhaba ben Helena nasılsınız hanımlar