- Konu Sahibi balbocegi35
CANIM HOŞGELDİN , NASILSIN ?Merhablar arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM HOŞGELDİN , NASILSIN ?Merhablar arkadaşlar
Aynen bende göremedim ya , ne yapayım kuzum 3aylık evl, teze çıtır gelin oldumBen iyiym canım ama eski muhabbet ettiklerimi hiç göremiyorum.sen npysun
Kucagima bı aliyimda öperim kaç yıl önce konuşuyorduk yaa gene buluştukHOŞGELDİN , NASILSIN ?
SENDE KIZINI ÖP BİZİMM İÇİN![]()
Kucagima bı aliyimda öperim kaç yıl önce konuşuyorduk yaa gene buluştuk![]()
İyi yapmışsın bende 5-6 aydır giriyorum ozlediğimi farkettim bide hamile olunca lazım oluyo :)ivit bnde geri döndüm sahalara , işyerinde bi pencere yok bunaldım eve git yemek temizlik derken konuşmayı muhabbet etmeyi özlediğimi farkettim
![]()
sağol kuzum seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahİyi yapmışsın bende 5-6 aydır giriyorum ozlediğimi farkettim bide hamile olunca lazım oluyo :)
Sende evlenmişsin Allah mesut etsin
Aynen bende göremedim ya , ne yapayım kuzum 3aylık evl, teze çıtır gelin oldum![]()
ANAM HAYIRLISI OSSUNBende 6 aylık taze gelinim :)
AMİN CANIM AMİNİyi yapmışsın bende 5-6 aydır giriyorum ozlediğimi farkettim bide hamile olunca lazım oluyo :)
Sende evlenmişsin Allah mesut etsin
ANAM HAYIRLISI OSSUN
KONUŞTUĞUMUZ ZAMANLARDA HAYATINDA KMSE YOK DİYE HATIRLIYORUM BEN DOĞRU DİMİ
AY BUGÜN HİÇ UĞRAYAMADIM ÇOK YOĞUNDUM YA , GECE DE TEMİZLİK YAPTIM NASIL YORGUNUM ANLATAMAM![]()
Bol bol dinlen taze gelin bende de misafir eksik olmuyo :)
Bol bol dinlen taze gelin bende de misafir eksik olmuyo :)
teze gelinin işi vardır dimi ama ne işin var misafirin
![]()
Valla hangi ara dinlencem bilemedim , katlancak çamaşırlar dağ gibi oldu kimse görmesin diye üstüne çarşaf attım
bendede öle ya kuzu hep misafir evlendiğimizden beri dha da gelcekler var haber yolluolarnapçam bilmiorum
![]()
Yeni geline misafir neden gider yahu benim bildigim davet edilir :)
Evet işte çok saçma buyrun gelin misafirimiz olun deseler neyse :))Gelicez diyene gelme diyemiyorsun ki