• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

✿✿✿Şifre : Gıybet Team Topikisi✿✿✿ Hanımlar Toplanıverin Gari :)

Kucagima bı aliyimda öperim kaç yıl önce konuşuyorduk yaa gene buluştuk :KK76:
:halay:ivit bnde geri döndüm sahalara , işyerinde bi pencere yok bunaldım eve git yemek temizlik derken konuşmayı muhabbet etmeyi özlediğimi farkettim :skandal:

:halay:ivit bnde geri döndüm sahalara , işyerinde bi pencere yok bunaldım eve git yemek temizlik derken konuşmayı muhabbet etmeyi özlediğimi farkettim :skandal:
İyi yapmışsın bende 5-6 aydır giriyorum ozlediğimi farkettim bide hamile olunca lazım oluyo :)
Sende evlenmişsin Allah mesut etsin

İyi yapmışsın bende 5-6 aydır giriyorum ozlediğimi farkettim bide hamile olunca lazım oluyo :)
Sende evlenmişsin Allah mesut etsin
sağol kuzum seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah :anneadayı:
Valla yaşlanıp dururuz ya :işsiz:

AY BUGÜN HİÇ UĞRAYAMADIM ÇOK YOĞUNDUM YA , GECE DE TEMİZLİK YAPTIM NASIL YORGUNUM ANLATAMAM :KK35:

Bol bol dinlen taze gelin bende de misafir eksik olmuyo :)
:işsiz:Valla hangi ara dinlencem bilemedim , katlancak çamaşırlar dağ gibi oldu kimse görmesin diye üstüne çarşaf attım :-)
bendede öle ya kuzu hep misafir evlendiğimizden beri dha da gelcekler var haber yolluolar :confused::confused::confused: napçam bilmiorum :KK8:

:işsiz:Valla hangi ara dinlencem bilemedim , katlancak çamaşırlar dağ gibi oldu kimse görmesin diye üstüne çarşaf attım :-)
bendede öle ya kuzu hep misafir evlendiğimizden beri dha da gelcekler var haber yolluolar :confused::confused::confused: napçam bilmiorum :KK8:

Aynı valla bende öyle bitmiyor misafir

Back