Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim bunlar 50 tutuyor 40 da ayakkabilar toplam 90 oldu benimkiler. Bu hafta ici balikesire 2 günlüğüne formasyon icin gidiyorum dondukten sonra almaya gelirim karsiya:) oxxo marka farkli kiyafetler de var mi ekleyecegin.
cnm nakit ihtiyacından dolayı senden aldığım şu ürünleri satışa koydum sana soran olursa bana yönlendirirmisin
Eki Görüntüle 993806 Eki Görüntüle 993809 Eki Görüntüle 993810
tatlım mont ne kadar?kullanılma durumu nedir?
cnm 25 TLye aldım o fiyata satacağım Anelsse'cim çok temiz kullanmış neredeyse sıfır durumunda
cnm 25 TLye aldım o fiyata satacağım Anelsse'cim çok temiz kullanmış neredeyse sıfır durumunda
Eki Görüntüle 973517 Eki Görüntüle 973518 Eki Görüntüle 973519
44 beden istenirse etek boyu kısaltılabilir maxi etek ceketli özel gün takım sadece 1 kez giyildi. 50 tl
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=974405&d=1390409980
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=974699&d=1386275334
canım benim bunlar duruo ise almak istiorum
Tamam canim bunlar 50 tutuyor 40 da ayakkabilar toplam 90 oldu benimkiler. Bu hafta ici balikesire 2 günlüğüne formasyon icin gidiyorum dondukten sonra almaya gelirim karsiya:) oxxo marka farkli kiyafetler de var mi ekleyecegin.
Bugun ben de sana msj atacaktim dun gece döndüm balikesirden firsatim olmadi.hepsini alicam bir tek trenckot iptal olsun 90 tutmustu zaten trenckot 25 onu dusunce 65 kaliyor gelip almam uzayabilir en iyisi ptt ile bana kapida ödemeli gonder geri kalanini canim.
Canim elbiseleri de sectim bunlarda da uygun bisey yaparsan hepsini alicam
M beden batik penye elbise 7.5tl
Oxxo kot elbise 5tl
Sifir parlament rengi ince triko elbise 10tl
38 beden kirmizi elbise 5tl
36 beden kot 5 tl.
Bu 5 parca ürünü bana en son ne yaparsin bir de kirmizi trenckot en son ne olur?
Ve elinde baska oxxo marka urun var mi ben oxxo hastasiyom bayiliyorum oranin tarzina. Ayakkabilari zaten aliyorum:) senin tükkanı pek beğendim:)
Canim giysiler burda siraladiklarimdi trenckot yok bi tek.
Ayakkabılar da kapattigin ayakkabi sayfasinin son mesajinda toplu olarak paylasmistin oraya bakabilirsin. Cizme, hardal rengi topuklu, ten rengi topuklu ve hediye olan boncuklu sandalet
canım ben leopara hiç yazmadım zaten toplu olarak benimkileri yazmışsın en son paylaşımında gözüküyor.cnm sen hardal yerine leoparı istemiştn diye leoparı isteyen arkadaş sen alcan onu diye hardal olanı o satın aldı sanırm tekrar bakarım ama öyle hatrlıyorum sen leopara yazmştn oda yorum yazdı hatta duru2013 leoparı istemiş ozmn o kalsn bn hardalı alıym dedi.
canım ben leopara hiç yazmadım zaten toplu olarak benimkileri yazmışsın en son paylaşımında gözüküyor.
ayakkabı sayfanın son msjında.
walla diğer arkadş öyle yazdı diye ona verdim taba olanları hatta oda leoparları istiyordu tüh
ozaman taba olanı çıkarıyoruz. ayakkabılardan sadece krem rugan var birde boncuklu sandaleti hediye gönderiyorum. taba yerine leoparı istiyormusn kalsnmı? kıyafetler tmm.
canım benim bir de siyah çizmeler vardı. leopar kalsın pek kullanamıyorum leoparı.