• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfır ve 2.el albümüm giyim ayakkabı çanta aksesuar hepsi......

Taşınacağım için albümü bitirme çabasındayım albümden 2 ürün alana 5 tl lik ürünlerden istediği herhangi birini hediye gönderiyorum. Bu fırsat kaçmazzz:)

$019.jpg $021.jpg
$023.jpg
collezione ayakkabılar sıfır no uymadığı için giyilmedi 15 tl mağazada (39 tl şuan)
Lacoste yaka kısa kollu bluz L beden sıfır poşette kaldı zaman geçti diye değiştremedim 5 tl
20 tlye eşe sevgiliye hediye:)

Son düzenleme:
kızlar tekliflere açığım yeterki şu dolapları boşaltayım beğendklerinz için mesaj atın makul teklifleri geri çevirmiyorum

Cnm geçde olsa yazayım dedim kargomu aldım çok güzel bir alışverişti. Tabi aldıklarımın hepsi çok büyük geldi o ayrı bir konu :1::1: tabiki bu benimle alakalı bir konu bence herkes senden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir ilgin için çok teşekkür ederim :16::16:

Cnm geçde olsa yazayım dedim kargomu aldım çok güzel bir alışverişti. Tabi aldıklarımın hepsi çok büyük geldi o ayrı bir konu :1::1: tabiki bu benimle alakalı bir konu bence herkes senden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir ilgin için çok teşekkür ederim :16::16:

büyükmü geldi üzüldüm:( mont 34-36 beden hatta genç reyonundan:)) elbisede 36 beden aslında nasıl büyük oldu anlayamadım:S sweet büyüktü ztn bedenini belirtmiştm ama, neyse sağlık olsun güzel günlerde kullan hepsni arkadaşım görüşmek üzere sevgiler..

büyükmü geldi üzüldüm:( mont 34-36 beden hatta genç reyonundan:)) elbisede 36 beden aslında nasıl büyük oldu anlayamadım:S sweet büyüktü ztn bedenini belirtmiştm ama, neyse sağlık olsun güzel günlerde kullan hepsni arkadaşım görüşmek üzere sevgiler..

canım bn genç reyonundan üst olarak 13-14 yaş giyiyorum alt olarakta 11-12 yaş giyorum artık :1::1: annemin deyimiyle azcık daha zayıflasam yok olucam :1::1:büyükde olsa çok beğendim giyicem çok teşekkürler :16::16::16:

canım bn genç reyonundan üst olarak 13-14 yaş giyiyorum alt olarakta 11-12 yaş giyorum artık :1::1: annemin deyimiyle azcık daha zayıflasam yok olucam :1::1:büyükde olsa çok beğendim giyicem çok teşekkürler :16::16::16:

bende aynı bnmkilerde 15-7 yaş civarı pekde farkımz yok yani ama sen direk 34 sün ozmn ben 34-36 bedenim:) aman sağlık olsunda zayıf kilolu napalım artık:)

Canim dun sectigim ayakkabilari bir hafta bekletirsen ben karsiya gelip elden mutlaka alicam hatta baska seylerde alicam ben nasil gormemisim bunlari ne hos seyler varmis bu arada oxxo kot elbiseyi de istiyorum 5 tl olan daha bakamadim kahvalti telasi bakip baska seylerde ekleyebilirim:)))

Canim elbiseleri de sectim bunlarda da uygun bisey yaparsan hepsini alicam
M beden batik penye elbise 7.5tl
Oxxo kot elbise 5tl
Sifir parlament rengi ince triko elbise 10tl
38 beden kirmizi elbise 5tl
36 beden kot 5 tl.

Bu 5 parca ürünü bana en son ne yaparsin bir de kirmizi trenckot en son ne olur?
Ve elinde baska oxxo marka urun var mi ben oxxo hastasiyom bayiliyorum oranin tarzina. Ayakkabilari zaten aliyorum:) senin tükkanı pek beğendim:)

Canim elbiseleri de sectim bunlarda da uygun bisey yaparsan hepsini alicam
M beden batik penye elbise 7.5tl
Oxxo kot elbise 5tl
Sifir parlament rengi ince triko elbise 10tl
38 beden kirmizi elbise 5tl
36 beden kot 5 tl.

Bu 5 parca ürünü bana en son ne yaparsin bir de kirmizi trenckot en son ne olur?
Ve elinde baska oxxo marka urun var mi ben oxxo hastasiyom bayiliyorum oranin tarzina. Ayakkabilari zaten aliyorum:) senin tükkanı pek beğendim:)

cnm bunların fiyatları çok uygun yazdım ztn 30 olsun bunlarda yine hediye veriym bn sana:)

25 yapamaz miyiz:) bir de kirmizi lcw trenckot ne olur en son

Son düzenleme:
Back