- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
Cnm bn daha yeniyim tam olarak. Çözemedm nasıl bakabilirm![]()
tatlım ismimi tıkla
actıgım konulara gir bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bn daha yeniyim tam olarak. Çözemedm nasıl bakabilirm![]()
ay bayıldım ben mutfak tasarımınıza cok genısmıs ve kullanıslı leonlar fılan ne kadar harcadınız
Gerçekten ne kadar güzel ve geniş bir mutfak güle güle oturun.
Çok güzel olmuş.özellikle tezgah arası şahane olmuş
Arkadasim mutfagin super olmus.Iyi gunlerde kullan.Bende iki ay sonra yaptiracam umarim en az senin mutfagin kadar guzel olur.Icinde keyifle saglikla guzel yemekler yaparsin insallah...
merhaba mutfağınızı sağlıkla, tüm sevdiklerinizle beraber kullanın inşallah..bende mutfak yaptıırıyorum ve sizin mutfağa benziyor gibi.her sayfayı okudum ama bakış kapak çizilmez akrilik miydi son kararınız..beyaz düşünüyorum tamamını ..ama dün gece eşime gösterdim sizin mutfağı .bayıldı tutturdu aynısı olsun altlar bordo üstler beyaz diye :) proje falan hazır aslında sizlere gösterip fikir almak isterdim ama teknolojide çok geriyim.beceremem..
Resimler neden acilmiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eger mebran ve beyaz dusunuyosan sararma ihtimalini de goz onunde bulundur arkadasim bence tercihin akrilikten yana olsunMerhaba arkadaşlar konu çok önce açılmış ama yıl 2016. Mutfak dolabında leke göstermeyen kullanışlı birşey arıyorum sadece baktığımda mat membran iyi gibi duruyor ama bu sadece göz attığım birşey. Fikrinİzi almak istiyorum yorum yapacak birileri var mı acaba?
Akrilikte iz olmaz mıEger mebran ve beyaz dusunuyosan sararma ihtimalini de goz onunde bulundur arkadasim bence tercihin akrilikten yana olsun
Arkadasim benim mutfagim tamamen beyaz akrilik ve temizligi cok rahat sararma olmamasi cok daha iyiAkrilikte iz olmaz mı
Merhaba, tezgah yüzeyinde quartz taş kullanmak en akıllıcası. Bunlar arasında yerli markaları tercih etmek gerekir. Çimstone - Sadestone - Calisco - Belenco olabilir. Hepside 5-15 yıl arası garanti veren markalardır.
Resimdeki ürün Çimstone Arcadia ürünü mesela, arkadaki duvar kısmına cam mozaik düşünüyorduk fakat son anda kırılmaz yanmaz camdan yapılan cam panel kaplama bulduk ve bu deseni yaptırdık. İşin ilginci istediğiniz renk ve manzara resmi dahil baskı yapılabiliyor olmasıincelemeden karar vermeyin derim:))
.....
Eki Görüntüle 1906096 Eki Görüntüle 1906096 Eki Görüntüle 1906097 Eki Görüntüle 1906098