• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu sıfır mutfak yaptırıyorum fikir verirseniz sevinirim

Arkadasim mutfagin super olmus.Iyi gunlerde kullan.Bende iki ay sonra yaptiracam umarim en az senin mutfagin kadar guzel olur.Icinde keyifle saglikla guzel yemekler yaparsin insallah...

Arkadasim mutfagin super olmus.Iyi gunlerde kullan.Bende iki ay sonra yaptiracam umarim en az senin mutfagin kadar guzel olur.Icinde keyifle saglikla guzel yemekler yaparsin insallah...

Teşekkür ederim.
Umarım her şey istediğin gibi olur içinize sinen çok güzel bir mutfak olur inşallah
Bizde keyifle resimlerine bakarız :)

merhaba mutfağınızı sağlıkla, tüm sevdiklerinizle beraber kullanın inşallah..bende mutfak yaptıırıyorum ve sizin mutfağa benziyor gibi.her sayfayı okudum ama bakış kapak çizilmez akrilik miydi son kararınız..beyaz düşünüyorum tamamını ..ama dün gece eşime gösterdim sizin mutfağı .bayıldı tutturdu aynısı olsun altlar bordo üstler beyaz diye :) proje falan hazır aslında sizlere gösterip fikir almak isterdim ama teknolojide çok geriyim.beceremem..

:30:
merhaba mutfağınızı sağlıkla, tüm sevdiklerinizle beraber kullanın inşallah..bende mutfak yaptıırıyorum ve sizin mutfağa benziyor gibi.her sayfayı okudum ama bakış kapak çizilmez akrilik miydi son kararınız..beyaz düşünüyorum tamamını ..ama dün gece eşime gösterdim sizin mutfağı .bayıldı tutturdu aynısı olsun altlar bordo üstler beyaz diye :) proje falan hazır aslında sizlere gösterip fikir almak isterdim ama teknolojide çok geriyim.beceremem..

Merhaba beğenmenize sevindim .
Güzel temennileriniz içinde çok teşekkür ederim.
Bakış kapaktan yaptırmadık biz ama inanın markasınıda tam hatırlayamıyorum .
İnşallah sizinde mutfağınız içinizden geçirdiğinizden daha güzel olur.

arkadaşlar çimstone ile belenco'nun arasında kalite olarak herhangi bi fark bulunmamaktadır,sadece üretim tesisleri farklı.çimstone izmir'de belenco manisa'da üretim yapmaktadır.kullanılan hammadde birebir aynı sadece renk çeşitlerinde bazı farklılıklar bulunmaktadır.tezgah yaptırmk isteyenlere tavsiyem çimstone yada belenco yaptırmanızdır neden diye sorarsanız,tezgahınızda herhangi bir çatlama ,defo gibi sonradan olusabılecek sorunlarda (kullanıcı hatası hariç)uygulamayı yaptırdığınız firmayla irtibata geçerek ürünün değişimini sağlayabilirsiniz.çimstone yada belenco ürünlerinde en çok dikkat edilmesi gereken konu ocaktan aldığınız sıcak tencere çaydanlık vs. tezgahın üzerine bırakmayın tezgahınızın çatlayabilme ihtimali %70 tir.bu bilgileri nasıl öğrendiğimi merak edersenız eşimin mermer fabrikasında 1 yıl kadar muhasebede takıldım orda öğrendim.ordada çimstone tezgah imalatı vardı müşterilere anlatırken kendimde tecrübe edinmiş oldum.arkadaşlar çimstone,belenco granit tezgah gibi kafanız atakılan bişey olduğunda çekınmeden sorun cevaplarım.

Selam öncelikle mutfağını güle güle kullan cnm hoş olmuş bende yeni evime mutfak dolabı yaptırıyorum ancak ben sırf beyaz istiyorum ve aksesuarlarla halı perde vs.renklendirmek istiyorum kırmızıyıda düşünmüştüm ama kırmızıdan çabuk sıkılabiliceğimi düşündüm zamanla hatta evimin hryerini beyaz döşemeyi düşünüyorum ferah ve saf bi görüntü elde etmek için tabi bunlar zevkmeselesi

Merhaba, tezgah yüzeyinde quartz taş kullanmak en akıllıcası. Bunlar arasında yerli markaları tercih etmek gerekir. Çimstone - Sadestone - Calisco - Belenco olabilir. Hepside 5-15 yıl arası garanti veren markalardır.
Resimdeki ürün Çimstone Arcadia ürünü mesela, arkadaki duvar kısmına cam mozaik düşünüyorduk fakat son anda kırılmaz yanmaz camdan yapılan cam panel kaplama bulduk ve bu deseni yaptırdık. İşin ilginci istediğiniz renk ve manzara resmi dahil baskı yapılabiliyor olması :KK66: incelemeden karar vermeyin derim:))

.....

IMG_0209.webp
IMG_0209.webp
IMG_0213.webp
IMG_0214.webp

Eklentiler

• PANEL120.webp
    PANEL120.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar konu çok önce açılmış ama yıl 2016. Mutfak dolabında leke göstermeyen kullanışlı birşey arıyorum sadece baktığımda mat membran iyi gibi duruyor ama bu sadece göz attığım birşey. Fikrinİzi almak istiyorum yorum yapacak birileri var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar konu çok önce açılmış ama yıl 2016. Mutfak dolabında leke göstermeyen kullanışlı birşey arıyorum sadece baktığımda mat membran iyi gibi duruyor ama bu sadece göz attığım birşey. Fikrinİzi almak istiyorum yorum yapacak birileri var mı acaba?
Eger mebran ve beyaz dusunuyosan sararma ihtimalini de goz onunde bulundur arkadasim bence tercihin akrilikten yana olsun

Merhaba, tezgah yüzeyinde quartz taş kullanmak en akıllıcası. Bunlar arasında yerli markaları tercih etmek gerekir. Çimstone - Sadestone - Calisco - Belenco olabilir. Hepside 5-15 yıl arası garanti veren markalardır.
Resimdeki ürün Çimstone Arcadia ürünü mesela, arkadaki duvar kısmına cam mozaik düşünüyorduk fakat son anda kırılmaz yanmaz camdan yapılan cam panel kaplama bulduk ve bu deseni yaptırdık. İşin ilginci istediğiniz renk ve manzara resmi dahil baskı yapılabiliyor olması :KK66: incelemeden karar vermeyin derim:))

.....

Eki Görüntüle 1906096 Eki Görüntüle 1906096 Eki Görüntüle 1906097 Eki Görüntüle 1906098

Back
X