• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu sıfır mutfak yaptırıyorum fikir verirseniz sevinirim

Merhaba teşekkür ederim.
Biz tanıdık bir marangoza yaptırdık mutfağı Ankara'da yaptı istanbulda monte etti ama çok uzun sürdü
Yinede isterseniz bilgileri size gönderirim ..
Tasarımı ben bir çok mutfakçı gezip bir çok yerde çizim yaptırdım en son bizim marangozla oturup kendi ihtiyaçlarımız doğrultusunda düzenlemeler yaptık.

Bilgileri mesaj atarsanız sevinirim,en azından fikir edinmiş oluruz,teşekkürler....

Mutfak muhteşem olmuş, ben yazın fark etmemişim bitmiş halini eklediğinizi. :46:

Kırmızı/bordo dolapların rengi, hele de ışıklandırmayla birleşince resmen göz kamaştırıcı. Sizin gönlünüz siyah tezgahtaydı, ama bence dolap, tezgah gibi büyük alan kaplayan kısımlarda 2 renk kullanıp üçüncü rengi aksesuarlara saklamak daha yerinde bir karar olmuş. Bana kalırsa siyah bir tezgah ile alt kapakların güzel rengi bu kadar belli olmazdı.

Ocak ve davlumbazın döküm kısımlarının sizi uğraştırdığına üzüldüm, ama o da artık nazar boncuğu olsun. Önemli olan daha maliyetli, dolap, tezgah gibi kısımlarından memnun olmanız.

Güle güle, mutlu günlerde kullanın. :nazar:

çok beğendim güle güle kullanın :nazar:
mümkünse marangozunuzun iletişim bilgilerini gönderebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler

MErhaba kızlar;
yeni evleneceğim yerde mutfağı değiştireceğiz cappicuno ve beyaz nasıl sizce?

Zevk meselesi canım.
Biz de yeni kapiçino ve beyaz yaptırdık. Henüz tezgah vs olmadı ama çok yumuşak ve ferah bir mutfak olacak gibi. :)
Ben de siyah beyaz, düz beyaz vs düşünmüştüm.
Sonradan kapiçino ve beyaza karar verdim.
Alt kapaklar kapiçino, üst dolaplar beyaz.
Daha kullanmadım ama memnun kalacak gibiyim. ;)

Zevk meselesi canım.
Biz de yeni kapiçino ve beyaz yaptırdık. Henüz tezgah vs olmadı ama çok yumuşak ve ferah bir mutfak olacak gibi. :)
Ben de siyah beyaz, düz beyaz vs düşünmüştüm.
Sonradan kapiçino ve beyaza karar verdim.
Alt kapaklar kapiçino, üst dolaplar beyaz.
Daha kullanmadım ama memnun kalacak gibiyim. ;)

Canım öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Benim mutfağın yerleri koyu kahverengi mat kalebodur duvarda bej mat kalebodur buna uygun cappicuno ve beyaz düşündüm herkese soruyorum kimi olumlu cevap veriyor kimide çok pastel duracağını biraz daha canlı renkler seçmem gerektiğini söylüyor.Çok zormuş...

Canım öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Benim mutfağın yerleri koyu kahverengi mat kalebodur duvarda bej mat kalebodur buna uygun cappicuno ve beyaz düşündüm herkese soruyorum kimi olumlu cevap veriyor kimide çok pastel duracağını biraz daha canlı renkler seçmem gerektiğini söylüyor.Çok zormuş...

Bence gayet şık durur.
Benim yerler de kırık beyaz granit taş.
Bugün tadilat yaptırdığımız eve gittim de kapiçino ve beyaz dolaplarla çok hoş duruyordu.
Düz beyaz veya düz krem de düşünebilirsin.
Dedim ya zevk meselesi.
Ben mutfakta dinginliği seviyorum.
:)

Son düzenleme:
Bnde mutfak yaptırcam ama çok kararsızım düz beyaz mı. Yok cappuccino beyaz mı yada daha renklimi karar veremiyorum şu An bom boş evim hiç bişey yok dolap rengine göre karar vericem herşeye yani yerlere duvar rengine ara seramiklere fln sadece bu aralar mint yeşili çok hoşuma gidiyo dekorasyon da bu rengi kullanmak çok istiyorum sizlere göstermek istegim bi kaç model var yeni üye oldum nasıl foto atılıyor bilmiyorum. Yardımcı. Olurmusunuz:(

Back
X