sıfır ayarında ayakkabı

Esinize yakisacagini dusunup , hediye olarak secip almislar. Siz de bunu satiyo musunuz? Gercekten ilginc bi durum...

Eşimin ayak numarasına uymadığı için asla giyemeyeceği bir ayakkabıyı evde tutmanın bir faydası olmadığını düşündük. Değişim kartı vb. de olmadığı için ve de kullanmadığımız için başka birine faydası olacağını düşünüyorum.

Daha yeni alınmış değiştirebilirsiniz aldığınız kişiyle konusursanız fiş fatura vs verebilir eğer değişim kartı yoksa

Daha yeni alınmış değiştirebilirsiniz aldığınız kişiyle konusursanız fiş fatura vs verebilir eğer değişim kartı yoksa

Yok değiştiremez, zira kendisi sıfır ürün satıcısıdır ve bu üyelik 2. Üyeliğidir.

http://www.kadinlarkulubu.com/bit-p...-ayakkabi-cuzdan-canta-ic-giyim-urunleri.html

Eskiden bu tip şeyleri ifşa etmiyordum fakat 2. el satış bölümlerini adı üstünde üyelerimiz "2. el ürünlerini" satsın diye açtı yönetim, üyeler istedi diye açıldı ama malesef yönetimin iyi niyetini suistimal edenler var.
Hadi yönetimi geçtim, eline harçlık olsun diye tüm kurallara uyarak 2. el eşyalarını satan insanlara haksızlık yapılıyor, ayıp ediliyor, sırf bu yüzden kim haksızlık yaparsa ortaya çıkartırım, çifter çifter üyelikler alıp sanal pazarlarının linkini verenler, insanlar burda evinde kullandıklarını satarken, yurtdışından, ordan burdan getirtip sıfır ürün satanlar üyelerin hakkına giriyor.
Ayrıca usulsüzlüklerde cabası, evinizde ev kadını vasfıyla ( el emeği olmayan ) sıfır ürün satıyorsanız vergisini de vermek zorundasınız.
Yaptığınız vergi usullerine aykırı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…