- 15 Haziran 2019
- 37
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi En Densizinden
-
Sifa orucu 21 gun boyunca sadece su içiyorsunuz başka bir yemek veya ekstra birşey çay kahve tüketmiyorsunuz günde en az 2 saat yürüyorsunuz 21 gun sonunda oructan yava yavaş çıkıyorsunuz vücudu arindiriyorsunuzŞifa orucu ne ??
10 gun yapanda var 21 gun yapanda hatta 40 gun bile yapanda var ben ilk yapısında 15 gun dayanabildim şimdi 21 gun düşünüyorumŞifa orucu ne ??
Sadece su mu hiç bir şey yemek yok muSifa orucu 21 gun boyunca sadece su içiyorsunuz başka bir yemek veya ekstra birşey çay kahve tüketmiyorsunuz günde en az 2 saat yürüyorsunuz 21 gun sonunda oructan yava yavaş çıkıyorsunuz vücudu arindiriyorsunuz
bu bana cok agir geliyor yapmak istedim ama mumkun degil gbi.. o gun ogun atlasam ertesi gun bas agrim oluyor. herkes acisindan ne kadar saglikli bu durum.Selam arkadaşlar 94 kiloya ulaşmış biri olarak çeşitli ödem atıcı çaylar denedim ne yazık ki pek başarılı olamadım seneler once sifa orucu yapmistim hem kilo vermistim hemde cildim vucudum çok güzelleşmisti enerji dolu bir halde bitirmiştim toplamda 11 kilo vermiştim ozguvenim yerine gelmişti hicbir zararda olmamıştı 2 kilo geri almıştım sadece şimdi tekrardan yapmak istiyorum fakat çocuklar var evliyim ozguvenim çok düşük yapamam diyorum yeterince yoruluyorum gün içerisinde belki birileriyle yapsam motivasyon acısından rahat giderim diye düşündüm yapmak isteyen olur mu benimle beraber yola çıksak 21 gun yapsak gün gün yazissak hem arkadaşlık yoldaşlık ederiz hemde birazda olsa toksinlerden kurtuluruz ne dersiniz
Doğrudur gerçekten ilk iki gün çok ağır 3.cu günü atlatınca sanki birçok şey yemiş doymuş gibi hissediyorsunuz psikolojik bir durum oluyor işin aslı kilo vermekten ziyade nefisle iyi bir çatışma oluyor sanki manevi doyuyorsunuz tabiki herkes yapamıyor biz 10 kişi başlayıp en son 2 kişi kalmıştıkbu bana cok agir geliyor yapmak istedim ama mumkun degil gbi.. o gun ogun atlasam ertesi gun bas agrim oluyor. herkes acisindan ne kadar saglikli bu durum.
Gerçekten mi özelden müsait olunca yazarsınız o zamanBen yapmayı isterim ihtiyacım var zayıflama ve cildim için
İlk yapista 15 gün mu. Tebrikler10 gun yapanda var 21 gun yapanda hatta 40 gun bile yapanda var ben ilk yapısında 15 gun dayanabildim şimdi 21 gun düşünüyorum
Birlikte başlayalım mıBen araştırıyorum. Takipteyim sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?