- Konu Sahibi kararsizkararli
Şiddet tartılabilecek, kabul edilecebilecek bir şey değil, bunda hem fikiriz de; peki sadece vurmak mıdır şiddet? Biz eşimle 1 hafta önce atıştık, sohbet bir anda tartışmaya döndü; sonra alevlendi. Olay nasıl gelişti bende anlamadım. Eşim masaya vurdu, başka odaya geçti...Bende arkasından gittim, çünkü tartışalacak birşey yoktu..Neden böyle yapıyorsun dedim, çünkü gerçekten sorun yoktu. Durdu yere ortaya çıktı; üstüme gelme yeter falan dedi. Lütfen dedi, omzumdan tuttu; beni yalnız bırak...Bende bıraktım...Kapıy çarptı, benimle 2 gün konuşmadı...Konuştu ama soğuk olarak, bende yüz vermedim.
Dünde sohbet ederken, bu da şiddettin türü dedim. Eğer bir daha masaya vs. vurursan sonrası bana da gelebilir dedim. Ben kabul edemem vs. Onun böyle birşey yapmayacağına inanıyorum ama öfkelenince gözleri değişiyor, açıkcası ağzından laf almak istedim. O da, bunun normal olduğunu, bunları şiddet kabul edersek bütün evli çiflerin hatta tüm insanların birbirine şiddet uyguladığını kabul etmem gerektiğini söyledi. Bende ortada birşey yokken sinirlenen ve tepki veren eşimin beni kaygılandırdığını düşünüyorum. Şiddet gören eşler bunların olabileceğini öngörmediler, ben eşim omzumu tutunca korktum sanırım...
Dünde sohbet ederken, bu da şiddettin türü dedim. Eğer bir daha masaya vs. vurursan sonrası bana da gelebilir dedim. Ben kabul edemem vs. Onun böyle birşey yapmayacağına inanıyorum ama öfkelenince gözleri değişiyor, açıkcası ağzından laf almak istedim. O da, bunun normal olduğunu, bunları şiddet kabul edersek bütün evli çiflerin hatta tüm insanların birbirine şiddet uyguladığını kabul etmem gerektiğini söyledi. Bende ortada birşey yokken sinirlenen ve tepki veren eşimin beni kaygılandırdığını düşünüyorum. Şiddet gören eşler bunların olabileceğini öngörmediler, ben eşim omzumu tutunca korktum sanırım...