- Konu Sahibi anne_12345
-
Lütfen benim ilk konumu okuyun sanki beni anlatmışsınız ben çocuk yapmadan kurtuldum çok şükür gittikçe daha da kötü olarak o herif çocuğa da şiddet uygulayacak bağımlılığınızdan kurtulun ve sizi manipüle etmesine izin vermeyin narsist insan değişmezArkadaşlar ben öğretmenim eşim de hemşire eşimle severek evlendik 3 yıl konuştuk namazlı düzgün efendi biriydi ama evlendikten sonra içinden bisey çıktı. Babası vaktinde annesini dövermiş hört zört bir adam,eşim de şimdi bir şey söylesem alaya alıyor sürekli küçümsüyor paramı harcıyorum bir kez teşekkür ettiğini görmedim,ne hediye alsam niye aldın modunda,4 yıllık evliyiz 2.5 yaşında çocuğumuz var ve artık sinirlenince eşim beni dövüyor bu konuda o kadar utanıyorum ki okulda öğrencilerime doğruyu ahlaki öğretirken evde bunlara maruz kalmak aşağılanmak çok yoruyor. Boşanalım diyorum o da tamam diyor ama yapamıyoruz çocuğum geliyor gözümün önüne düzelir eşim diyorum. Ne yapmalıyım bir akıl verin ailemede söyleyemiyorum bilirsiniz çok normal karşılanmaz böyle şeyler ve babam duysa eşimi yani mahveder. Nolur bana bir akıl verin dayanacak gücüm kalmadı 28 yaşındayım ama o kadar yorgunum ki,sevilmeye o kadar ihtiyacım var ki
Hanımefendi eğitimli insanla alakası yok bu durumun,karşımdaki de egitimli insan . İnsan konu aile olunca hal çare arıyor yuvayı yapmak çok zor.,
Şu yuvayı yapmak çok zor edebiyatına tilt oluyorum. Parası olana yapmak da zor degil bozmak da. Karşınızdaki kişi çok tehlikeli farkında mısınız? Ne diyelim size dayakçı kocayla mutluluklar(!)Hanımefendi eğitimli insanla alakası yok bu durumun,karşımdaki de egitimli insan . İnsan konu aile olunca hal çare arıyor yuvayı yapmak çok zor.,
ÖHDM( Öğretmen hanımlara danışmanlık merkezi) yeni atılım planım.
Yine öğretmen hanım yine orta maaşlı memur koca. Yine çekip gidemeyen bir kadın. Ne diyim başka?
Nolur kendimize bunu yapmayalım bak aynı durumları bende yaşadım. Tövbeler ediyorlar 1 ay geçmeden yine aynı. Ben boşanma kararı aldım. Sizin mesleğiniz de var ne güzel kendinize ve çocuğunuza bu hayatı reva görmeyin. Görmeyelim.Arkadaşlar ben öğretmenim eşim de hemşire eşimle severek evlendik 3 yıl konuştuk namazlı düzgün efendi biriydi ama evlendikten sonra içinden bisey çıktı. Babası vaktinde annesini dövermiş hört zört bir adam,eşim de şimdi bir şey söylesem alaya alıyor sürekli küçümsüyor paramı harcıyorum bir kez teşekkür ettiğini görmedim,ne hediye alsam niye aldın modunda,4 yıllık evliyiz 2.5 yaşında çocuğumuz var ve artık sinirlenince eşim beni dövüyor bu konuda o kadar utanıyorum ki okulda öğrencilerime doğruyu ahlaki öğretirken evde bunlara maruz kalmak aşağılanmak çok yoruyor. Boşanalım diyorum o da tamam diyor ama yapamıyoruz çocuğum geliyor gözümün önüne düzelir eşim diyorum. Ne yapmalıyım bir akıl verin ailemede söyleyemiyorum bilirsiniz çok normal karşılanmaz böyle şeyler ve babam duysa eşimi yani mahveder. Nolur bana bir akıl verin dayanacak gücüm kalmadı 28 yaşındayım ama o kadar yorgunum ki,sevilmeye o kadar ihtiyacım var ki
Ogretmen diyince bilgili, kulturlu, akli basinda, bu ulkenin evlatlarini yetistiren-ulkenin temel direklerinden olan insanlar geliyor aklimiza.. Bu tanima uymayan kisiler gorunce yadirgiyoruz olay bundan ibaretÖğretmen deyince noluyor,siz insanların derdini neye göre yargılıyorsunuz. Karşınızdaki kişiye neye göre böyle laflar etme cüreti buluyorsunuz. Psikoloğa gidip derdinizi anlatınca size böyle cümleler mi kuruyorlar anlamış değilim
Burhanın gözü yaşlı.Eğitim fakültesi kadınlara yasaklanmalı, diplomayı alan berbat evliliklere yol alıyor
Neresiz zor ya, eşyaya para vermek dışında zor yanı yok. 3 yılda tanıyamamışsınız adamı, boşa geçmiş o süre, gerçekten emek vermiş olsaydınız bu hale gelmezdiniz. Ya da emek vermek sandığınız şey hep taviz vermek olmuş o da emek değil. Asıl yuva kurmak kolay yıkmak çok zor bu ülkede çünkü gelinlikle girdin kefenle çıkarsın zihniyetini atamıyoruz kafamızdan. Adam seni dövüyor, şimdiye kadar yapmadıysa da yarın kızının yanında da dövecek, hatta belki yarın kızını da dövecek. bu mu yuva bunu mu sürdüreceksin.Hanımefendi eğitimli insanla alakası yok bu durumun,karşımdaki de egitimli insan . İnsan konu aile olunca hal çare arıyor yuvayı yapmak çok zor.,
Ogretmen diyince bilgili, kulturlu, akli basinda, bu ulkenin evlatlarini yetistiren-ulkenin temel direklerinden olan insanlar geliyor aklimiza.. Bu tanima uymayan kisiler gorunce yadirgiyoruz olay bundan ibaret
Çözüm belli ama sen beğenmiyorsun. O zaman pohpohla kocanı, sinirlenmesin ki seni dövmesin. Başka çözüm mümkün değil.Vallahi aranızda mantıklı cevaplar veren bir iki kişi dışında kimse yok ki onlara çok teşekkür ediyorum. Okumuş cahil olmak inanın okumamış cahilden daha yeğ bir durum şuan onu anladım. Bir insan çözemediği bir şeyle alakalı hemcinslerinden yardım istiyor verdiğiniz cevaplara bakın. Yazık çok yazık . Anlıyorum ki kimseyi çok yadirgamamak lazım
Evlenmeleri yasaklansın benceEğitim fakültesi kadınlara yasaklanmalı, diplomayı alan berbat evliliklere yol alıyor
Luciferinki de doktordu. Bence mimarla evlensinlerBurhanın gözü yaşlı.Yazzıklarım olsun Dr bulamazsak böyle olur tabi.
Yillar gectikce seviye yukselecegi yerde dusuyor. Nerde cumhuriyet donemi ogretmenler nerde simdiki pasif, yetersiz, 2 kitap okumaktan bile aciz ogretmenler. Kendileri ne biliyor ki bizim cocuklarimiza ne katabilecekler diye dusunmeden edemiyor insanBence eğitim fakültesi toptan kapatılmalı, mezun erkekler vasıfsız, cahil ve açgözlü, kadınlar ezik büzük ve pasif her 2 tarafın da çocuklara verecek bir şeyi yok. ChatGPT benzeri sistemler az biraz oynanarak öğretmen yapılabilir gayet, ciddiyim bizim ülkede toplumu yetiştirme işi acilen insanların elinden alınmalı.
HshshEvlenmeleri yasaklansın benceÖzel izne tabi tutulsun
Luciferinki de doktordu. Bence mimarla evlensinlerBu seferki konu çözülmez. Dünkü öğretmen hanımın ozsaygisi ve bize saygısı vardı. Bu günkü kocasına diyemediklerini burda kusuyor. Kötü kalpli der ayyyy niye buraya sordum ki der. Üyelik iptali. The end. Ben konudan cikiyorum.
Diploma çözmüyor da ev hanımı ben nasıl kurtulurum diye konu açıyor öğretmen hanımlar daha nasıl yapisiriz diye? ( Herkes değil arada istisnalar var)Hshshmaalesef diploma her şeyi çözmüyor. Aynı cümleleri başka meslekten biri yazsa yadırganmıyor ama öğretmen insan inşaa ettiği için haklı olarak göze batıyor. Haklısınız bir şey diyemiciiiiim
Çok haklısınız kime sorsan elinde bir formasyon öğretmenim diye geziniyor . Bence fakülteye alımda psikolojik sosyolojik testler olmalı.Diploma çözmüyor da ev hanımı ben nasıl kurtulurum diye konu açıyor öğretmen hanımlar daha nasıl yapisiriz diye? ( Herkes değil arada istisnalar var)
Bence bunun olma sebebi bu toplumda öğretmenlerin ideal es olarak görülmesi. Nerde ikinci maaş sevdalisı ama eşim de çok çalışmasın diyen varoş varsa onların hedefi oluyor.
Ben ne okudum yaHanımefendi eğitimli insanla alakası yok bu durumun,karşımdaki de egitimli insan . İnsan konu aile olunca hal çare arıyor yuvayı yapmak çok zor.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?