Şiddete meyilli narsist eş ne yapmalıyim sizce?

Lütfen benim ilk konumu okuyun sanki beni anlatmışsınız ben çocuk yapmadan kurtuldum çok şükür gittikçe daha da kötü olarak o herif çocuğa da şiddet uygulayacak bağımlılığınızdan kurtulun ve sizi manipüle etmesine izin vermeyin narsist insan değişmez

Eşinizin size olan davranışları kabul edilemez tedavi olup nasıl davranması gerektiğini öğrenmesi gerekir öfkesini kontrol etmek için. Bunu kabul ederse ne ala etmezse hemen boşanın canınızı kurtarın!

Hanımefendi eğitimli insanla alakası yok bu durumun,karşımdaki de egitimli insan . İnsan konu aile olunca hal çare arıyor yuvayı yapmak çok zor.,
Şu yuvayı yapmak çok zor edebiyatına tilt oluyorum. Parası olana yapmak da zor degil bozmak da. Karşınızdaki kişi çok tehlikeli farkında mısınız? Ne diyelim size dayakçı kocayla mutluluklar(!)

ÖHDM( Öğretmen hanımlara danışmanlık merkezi) yeni atılım planım.
Yine öğretmen hanım yine orta maaşlı memur koca. Yine çekip gidemeyen bir kadın. Ne diyim başka?

Eğitim fakültesi kadınlara yasaklanmalı, diplomayı alan berbat evliliklere yol alıyor

Nolur kendimize bunu yapmayalım bak aynı durumları bende yaşadım. Tövbeler ediyorlar 1 ay geçmeden yine aynı. Ben boşanma kararı aldım. Sizin mesleğiniz de var ne güzel kendinize ve çocuğunuza bu hayatı reva görmeyin. Görmeyelim.

Ogretmen diyince bilgili, kulturlu, akli basinda, bu ulkenin evlatlarini yetistiren-ulkenin temel direklerinden olan insanlar geliyor aklimiza.. Bu tanima uymayan kisiler gorunce yadirgiyoruz olay bundan ibaret

Hanımefendi eğitimli insanla alakası yok bu durumun,karşımdaki de egitimli insan . İnsan konu aile olunca hal çare arıyor yuvayı yapmak çok zor.,
Neresiz zor ya, eşyaya para vermek dışında zor yanı yok. 3 yılda tanıyamamışsınız adamı, boşa geçmiş o süre, gerçekten emek vermiş olsaydınız bu hale gelmezdiniz. Ya da emek vermek sandığınız şey hep taviz vermek olmuş o da emek değil. Asıl yuva kurmak kolay yıkmak çok zor bu ülkede çünkü gelinlikle girdin kefenle çıkarsın zihniyetini atamıyoruz kafamızdan. Adam seni dövüyor, şimdiye kadar yapmadıysa da yarın kızının yanında da dövecek, hatta belki yarın kızını da dövecek. bu mu yuva bunu mu sürdüreceksin.

Ogretmen diyince bilgili, kulturlu, akli basinda, bu ulkenin evlatlarini yetistiren-ulkenin temel direklerinden olan insanlar geliyor aklimiza.. Bu tanima uymayan kisiler gorunce yadirgiyoruz olay bundan ibaret

Bence eğitim fakültesi toptan kapatılmalı, mezun erkekler vasıfsız, cahil ve açgözlü, kadınlar ezik büzük ve pasif her 2 tarafın da çocuklara verecek bir şeyi yok. ChatGPT benzeri sistemler az biraz oynanarak öğretmen yapılabilir gayet, ciddiyim bizim ülkede toplumu yetiştirme işi acilen insanların elinden alınmalı.

Çözüm belli ama sen beğenmiyorsun. O zaman pohpohla kocanı, sinirlenmesin ki seni dövmesin. Başka çözüm mümkün değil.

Psikolojik şiddet fiziksel şiddete dönüşmüş ve siz bu duruma dur diyememissiniz bu saatten sonra diyemezsiniz de ailenize soyleyip bu evliliğe devam ederseniz çok daha kötü olur kızınız babası sevmeye devam edebilir evliliğin içine şiddet girince çok düzelmiyor bence öğretmen olmanızı bu kadar dile getirmeleri de çalışan kendi ayaklarinin üzerinde gayet rahatça durabilecek cahil bir insan olmamanizdan kaynaklanıyor bu platformda iki çocuktan sonra kaza geçirip engelli kalan bir kadın vardı o engellerini rağmen eşi şiddet gösterdiği için boşandı dimdik durdu siz sapasağlamsiniz bu kadar mı değersiz görüyorsunuz kendinizi bu kadar mı baskiladiniz insan konfor alanından ayrılmaktan korkuyor evet ama orası sizin konfor alanıniz değil şuan adam sizi inanılmaz sindirmiş şiddete rağmen en azından evden bırakıp gitmemissiniz bagirmaniz hiç birşey ifade etmez yaptırım ceza görmemiş ki adam düzelsin kat be kat artarak devam edecek bu durum Hülya Avşar akıllı kadın dayak yemez dediğinde çok kızmıştım ama evlenince anladım gerçekten akıllı kadın dayak yemez o raddeye getirmez yani

Eğitim fakültesi kadınlara yasaklanmalı, diplomayı alan berbat evliliklere yol alıyor
Evlenmeleri yasaklansın benceÖzel izne tabi tutulsun
Burhanın gözü yaşlı. Yazzıklarım olsun Dr bulamazsak böyle olur tabi.
Luciferinki de doktordu. Bence mimarla evlensinler Bu seferki konu çözülmez. Dünkü öğretmen hanımın ozsaygisi ve bize saygısı vardı. Bu günkü kocasına diyemediklerini burda kusuyor. Kötü kalpli der ayyyy niye buraya sordum ki der. Üyelik iptali. The end. Ben konudan cikiyorum.

Yillar gectikce seviye yukselecegi yerde dusuyor. Nerde cumhuriyet donemi ogretmenler nerde simdiki pasif, yetersiz, 2 kitap okumaktan bile aciz ogretmenler. Kendileri ne biliyor ki bizim cocuklarimiza ne katabilecekler diye dusunmeden edemiyor insan

Hshsh maalesef diploma her şeyi çözmüyor. Aynı cümleleri başka meslekten biri yazsa yadırganmıyor ama öğretmen insan inşaa ettiği için haklı olarak göze batıyor. Haklısınız bir şey diyemiciiiiim

Diploma çözmüyor da ev hanımı ben nasıl kurtulurum diye konu açıyor öğretmen hanımlar daha nasıl yapisiriz diye? ( Herkes değil arada istisnalar var)
Bence bunun olma sebebi bu toplumda öğretmenlerin ideal es olarak görülmesi. Nerde ikinci maaş sevdalisı ama eşim de çok çalışmasın diyen varoş varsa onların hedefi oluyor.

Çok haklısınız kime sorsan elinde bir formasyon öğretmenim diye geziniyor . Bence fakülteye alımda psikolojik sosyolojik testler olmalı.

Onun dışında bazı arkadaşlarım var okulda. Öyle bir konuşur ki filozof sanırsın. Ama yaşadığı hayata bakıyorum bu arkadaştan farksız.

Neden herkes biranda bukadar kirici olmus anlamadim.Bir kadin caresiz kalmis ve dertlesmek istemis neden herkes biranda bukadar sert elestiriler yapiyor.lütfen biraz daha anlayisli olalim birbirimize karsi.uzakdan herkese davulun sesi hos gelir bosanmak tabikide cok zor bi durum ölümden sonraki enzor ayrilik bosanmaktir hele birde isin icinde cocuk varsa.Siddet tabikide kabul edilemez bir durum ama siddet kelimesini duyan herkes biranda bosan niyr duruyosun falan gibi seyler yaziyolar haklilarda ama bosanmakda zordur arkadaslar

El kaldıran adamı anında koyarım kapıya babama da bırakmam kendim döverim hem de hayatında unutamaz kızgın yağı geçiriveririm kafasına ne çocuğu kimse için katlanamam hediye falanda asla almam nefes aldırmam

Ben ne okudum ya yuvayı yapmak zor diye çabalayın durun o zaman ne diyelim? Kendinize saygınız yok onu anladık da o el kadar sabiye de mi acımıyorsunuz da o kaos ortamında büyütmek istiyorsunuz? O çocuk büyüdüğünde boşanmadığınız için size teşekkür etmeyecek keşke grururlu bir annem olsaydı diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…