Şiddete meyilli narsist eş ne yapmalıyim sizce?

15 yıldır gül gibi bir yuvam var çok şükür ama 1 tokatla adliyede alırım soluğu, kendisi ve çocuklarım da bilir bunu. Şiddet şakaya gelmez. Bu gün 1 yarın öldüresiye, elin alışmasına bakar

Siz gözünüzde fazlaca büyütüyorsunuz bence, zor olabilir ama boşanmak da evlenmek kadar doğal ve anayasamızın biz kadınlara verdiği mükemmel bir nimet. Yok ölümden sonraki en zor şeymiş filan biraz daha abartsaymışsınız.

Ben zaten siddeti savunmuyorum esimden siddet gördüm bir ay önce hemen polisi aradim ve evi terk ettim ayni seyleri yasadim yani bende

Artık dolduk taştık çünkü. Dayakçı psikopat bir adam var karşıda. Nice kadın böyle heriflerin elinde can verdi. Okumuş, çalışan hele bir de kızı olan bir kadın şiddete uğramasına rağmen nasıl yapayim da adamın yanında kalayım diyemez. Adamın kendini değiştirme gibi bir motivasyonu yok. Konu sahibi kendi kendine çalıp oynuyor. Başka bir konu açılmış az önce. Babası felç olmuş da hâlâ eli kolu durmuyor eşine çocuklarına sayıp dövüyor, karısı hâlâ adamın peşinde, olsun ona bakalım derdinde. Nice hayatlar böyle adamların elinde heba oluyor. Empatik yaklaşıp tatlı dille yaklaş, şöyle şöyle yap bak düzelir seviyesini çoktan geçtik. Böyle konular okuyup şiddet gören nice kadının motivasyonu kırılıyor. Öğretmen kadın da şiddet görüyor da katlanıyor demek ki normal. Demek ki benim çarem yok diye düşünmeyecek mi? Burada açılan her konu artık bir emsal niteliğinde. Ben artık bilmiyorum ya kadınlara çalışın, okuyun derken eski inancımı da kaybettim. İnanarak kuramıyorum artık bu cümleleri. Adamların finansörü oluyorlar sadece. Çok sinirliyim bilmiyorum belki de kendimi yanlış ifade ediyorum..

Ben zaten 1 ay önce evi terk ettim ve beni döven esimdende sikayetci oldum ve tabikide bosanicam.birine güvenip bi yola cikiyosunuz ve o yuva dagiliyor bunun bi abarti oldugunu dusunmuyorum siz hayatinizda hic bosandiniz mi

Çocuğunu düşünen şiddet uygulamaz neyi değişecek Allah aşkına çocuğunuzu böyle bir ortamda her türlü şiddetin olduğu evde buyutmek çokmu doğru bir tercih sizce

Ben zaten 1 ay önce evi terk ettim ve beni döven esimdende sikayetci oldum ve tabikide bosanicam.birine güvenip bi yola cikiyosunuz ve o yuva dagiliyor bunun bi abarti oldugunu dusunmuyorum siz hayatinizda hic bosandiniz mi
Boşanmadım ama eşim bana şiddet uygulasa soluğu mahkemede alıp canımı kurtardığım için şükrederim. Ben de boşanmak çok kolay demedim zaten ama işin içine dayak varsa bu kadar dramatize etmek manasız. En doğrusunu yapmışsınız.

Tabikide siddeti savunmuyorum haklisinizda ben sadece kadin zaten cikmazda belliki neden bukadar yüklenildi bianda diye bir yorum yaptim.1 ay önce esimden siddet gordugum icin sikayetci olup darp raporu aldim bende ve evi terk ettim hemde 10 aylik bebegimle

Hic bir kadin siddeti haketmez ve buna boyun egmemeli bende ilk kez böyle bi durumla karsilastim.Isin icine siddet girince hayat otomatik olarak dramatize bi hal aliyo emin olun.10 aylik bebek onca hayal onca emek...

Hanımefendi eğitimli insanla alakası yok bu durumun,karşımdaki de egitimli insan . İnsan konu aile olunca hal çare arıyor yuvayı yapmak çok zor.,
Kendini egitememis olduktan sonra eğitimli olması bir şeyi değiştirmiyor. Ortada aile varsa çare ararsınız hergün şiddet gördüğünüz ev yuva değil cehennem olur.

İşi gücü parası olmayan hanımlar bile dayakçı adamı çekmiyor çocuğunu ezdirmeyip boşanıyor. temizliğe, gündeliğe, zeytine falan gidiyor da siz neyden korkuyorsunuz. İsterseniz okul müdürü olun kalbinizde cesaret yoksa cebinizdeki de işe yaramaz, evim yok arabam yok. Yok da yok bi bahane bulusunuz. Kalmak istiyorsanız kalın. Ama çocuğu bahane etmeyin. Herkes annesini döven bi baba ister zaten dimi ayrılmanızı istemez asla. .şuan çocuk anlamıyor ama ilerde anlayınca iyiki diyecek. Benim babam da yalancı, düzenbazın tekiydi, annemi aldatıyordu, 3 haftada bir eve geliyor du. Eve gelince herşeyi alıyordu. Bu yüzden babamı daha çok seviyorduk çocuk aklı işte. Anneme niye almıyorsun diye ağlıyorduk ki nerden bilelim babam para bırakmıyormuş eve, annem normalde bize bişey belli etmemeye çalışırdı ama o da yoruldu artık koydu babamın bıraktığı parayı önümüze çıkardı faturaları güzelce anlattı bu buraya bu buraya diye elde kalan 50 tl buda pazar parası. Sonra babamın 3 haftada 1 gelip bize yedirdiği hamburger boğazımızdan geçmedi. Bunu yemeyip parasını anneme vermesini istiyorduk ama söyleyemiyorduk da. Babamın aldığı oyuncakları mahallede satıyorduk annem gizlice komşuya temizliğe gidince yardım ediyorduk. babamı seviyordum ama gerçek yüzünü gördüm 3ncü sınıftan beri babamı görmüyorum, görmek te istediğimi sanmıyorum. İnsan şiddete meyilli birini bırakın aile içinde, çevresinde bile istemez kan bağı olması iğrenç bi kişiliği sevmesini sağlamaz, sadece boyun eğer. Anlayışta çocuğu süründürür. Yakın zaman da da öğretmenliğe ara vermeyi düşünüp bi psikoloğa gidin, insan olduğunuzu hatırlayınca devam edersiniz. Öz benliğinizi kaybetmiş gibisiniz biraz.

Ben demiştim kaçar diye

Bu anlattiginiz hayat hikayeniz beni aglatti ne zor seyler yasamissiniz kücük yasinizda.Bende kendi kendime sunu dusunuyodum bikac gündür acaba benim cocugumda bana büyüyünce anne neden bir kez siddet gördün diye evi terk ettin babamdan bosandin der mi yoksa beni anlayip hak verir mi su yazinizi okuyunca cocugumun bana hak vericegini anladim

Reactions: hlz
Geçmiş olsun. Evladınızla size huzurlu ve mutlu bir hayat dilerim. Kadına değil mantalitesine yüklendik. Erkektir yapar sabret, şu otla bunu kaynatıp içirirsen düzelir gibi tavsiyeler bekliyordu çünkü. Onlarca kadın ola ki kocam hayvanın teki çıkar, kapıyı çarpıp kimseye muhtaç olmayayım diye çalışıp didiniyor. Onun olduğu konuma hasret acılı, sahipsiz kurtuluş arayan çok kadın var. Açtığı bu konu kol kanat kıran cinsten. Sinirimiz buna. Yoksa bana ne sabaha kadar kocasıyla boks maçı yapsın. Oradaki çocuğa üzülürüm ben. Çocuğun varsa çok daha temkinli olmalısın.

Tesekkür ederim ben galiba bu konuda hassas oldugum icin duygusal bir bag kurdum konu sahibiyle ister istemez.sizde dusuncelerinizde haklisiniz tabikide

Ailenden destek almalisin.Neden o adamdan dayak yemeye devam edeceksin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…