- 30 Kasım 2013
- 1.805
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi anne_12345
Kesinlikle bosanin sizede çocuğunuza da günah gencecik insansınız arkanıza bile bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse kötü cevap yazmıyor. Umursamasak Aaa canim üzüldük, hayırlısı deriz. Bunun içinde isi olmayan, ailesi sırt çevirmiş, 3 çocuklu kadına bile bak sığınma evleri var diye konuşuruz. Şimdi kocana yapamadigin tribo şimdi sana bu evlilikte durma diyen kadınlara yapma.Vallahi aranızda mantıklı cevaplar veren bir iki kişi dışında kimse yok ki onlara çok teşekkür ediyorum. Okumuş cahil olmak inanın okumamış cahilden daha yeğ bir durum şuan onu anladım. Bir insan çözemediği bir şeyle alakalı hemcinslerinden yardım istiyor verdiğiniz cevaplara bakın. Yazık çok yazık . Anlıyorum ki kimseyi çok yadirgamamak lazım
Psikolojik şiddette mi çocuğun yanında olmuyor? Kendinizi kandırmayın.Kim demiş çocuğumun yanında oluyor bunlar saçma sapan konuşmayın lütfen. Çocuğumuzu emin olun sizden çok düşünüyoruz işinize bakın
Çünkü alamayanlar caresiz kalıyor. Eğitimci ve maaşı olan bir kadının bu işkenceye katlanmasıni o garipsiyoruz. Ki bence onlar da değil. Gül gibi mesleğiniz var hadi bir cesaret.Benim aldığım eğitim sizi niye bu kadar kastı anlamıyorum,alamadınız mi naptiniz
Espri yapmadım ciddi soruyorum? Ben senin yavrucun değilim sen onu dayakçı kocana söyle hadiii. Dikkate alman gereken şeyleri dikkate almadığını fark ettik zaten şaşırmadımYavrucum sen yat uyu hadi iyi geceler. Böyle bir konuda espri yapan adamı ben dikkate bile almam.
Peki o kiyamadiğiniz yavrunuz siz dayak yediğinizde o ortamda oluyor mu? Ya da eşiniz onu da dövüyor mu sinirlenince?Arkadaşlar ben öğretmenim eşim de hemşire eşimle severek evlendik 3 yıl konuştuk namazlı düzgün efendi biriydi ama evlendikten sonra içinden bisey çıktı. Babası vaktinde annesini dövermiş hört zört bir adam,eşim de şimdi bir şey söylesem alaya alıyor sürekli küçümsüyor paramı harcıyorum bir kez teşekkür ettiğini görmedim,ne hediye alsam niye aldın modunda,4 yıllık evliyiz 2.5 yaşında çocuğumuz var ve artık sinirlenince eşim beni dövüyor bu konuda o kadar utanıyorum ki okulda öğrencilerime doğruyu ahlaki öğretirken evde bunlara maruz kalmak aşağılanmak çok yoruyor. Boşanalım diyorum o da tamam diyor ama yapamıyoruz çocuğum geliyor gözümün önüne düzelir eşim diyorum. Ne yapmalıyım bir akıl verin ailemede söyleyemiyorum bilirsiniz çok normal karşılanmaz böyle şeyler ve babam duysa eşimi yani mahveder. Nolur bana bir akıl verin dayanacak gücüm kalmadı 28 yaşındayım ama o kadar yorgunum ki,sevilmeye o kadar ihtiyacım var ki
Bırakın babanız duysun ve eşinizi mahvetsinböyle şeyler ve babam duysa eşimi yani mahveder.
Evet en çok kızım korkutuyor beni,o kadar bağlı ki babasına bir insan gece kalkınca bile.baba deyip sarılıp yatar mı,yada sürekli öpüp durur muBırakın babanız duysun ve eşinizi mahvetsin
Tekmeyi basın gitsin nolur yazık değil mi size? O çocuk sizin dayak yediğinizi görüp babasından nefret ederek mi daha sağlıklı büyür yoksa arada bir babasını görüp en azından kendince iyi olduğunu düşünerek mi? Çocuğunuzdan dolayı birakamiyosaniz bu karar onun için de en doğrusu olacaktır
Şöyle söyleyeyim yani bazen o kadar normaliz ki gayet sevgi saygı çerçevesinde oluyor her şey ama bu adam benim kendinden fazla bilmeme tahammül edemiyor,kendinden fazla bir şeyleri halletmeme gelemiyor,hep kendisi yapsın hep onu övelim en iyisi o modunda bipolar gibi bişey sanki ve ben psikolojik hastaymışım gibi muamele ediyor bana. Yani bir kez haksızım özür dilerim deyip beni öptüğünü görmedim. Bakın harika bir kız babası inanın hani kızı için her şeyi yapar alır gezdirir parklardadir kitaplar okur şehirler gezer ama bazen içinden çıkan o yaratığı tanıyamıyorum. İşte bu yüzden ne yapmalıyım diye soruyorum hani psikoloğa da yanaşmıyor aile terapistine de
cocuklar herseye alisir merak etmeyin ihtiyaclari karsilansin .ayni ilde durursunuz babs kiz bol bol görüşürSizin için şiddet sadece
Evet en çok kızım korkutuyor beni,o kadar bağlı ki babasına bir insan gece kalkınca bile.baba deyip sarılıp yatar mı,yada sürekli öpüp durur mu
bu adamla büyümeye devam ederse on on beş yıla içinde ona karşı hiçbir sevgi kırıntısı kalmayacak zaten, benim tecrübemSizin için şiddet sadece
Evet en çok kızım korkutuyor beni,o kadar bağlı ki babasına bir insan gece kalkınca bile.baba deyip sarılıp yatar mı,yada sürekli öpüp durur mu
Siz mutsuz bir anne olduğunuz için babaya daha yakın hissediyor olabilir. Stresli aşağılanmış sevgi görmeyen şiddet gören bir kadın evladına ne kadar iyi gelebilir sırf bunun için bile ayrılmalısınız. Ama bana nedense şiddeti çok kanıksamış geldinizSizin için şiddet sadece
Öğretmen hanım baskasinin zihniyetine bok atacağınıza o muhteşem kocanızin zihniyetine bı bakinda belki toplumun nereye gideceğini KİMLER sayesinde daha iyi anlarsınızSiz ağaçları dert etmeyin çok şükür ben evlatlarıma verdiğim bilimle o ağaçların karşılığını misliyle ödüyorum. Toplum bu yüzden böyle kötüye gidiyor işte,zihniyet meselesi
O söylediğiniz 3 harfli sözü söyleyecek zihniyette bir toplum olusmasin diye tek gayem.Öğretmen hanım baskasinin zihniyetine bok atacağınıza o muhteşem kocanızin zihniyetine bı bakinda belki toplumun nereye gideceğini KİMLER sayesinde daha iyi anlarsınız
Çocuk bilmez anlamaz sanıyorsunuz ya o çocuklar her şeyin farkındalar. Sadece bunu söylemek için geldim.Kim demiş çocuğumun yanında oluyor bunlar saçma sapan konuşmayın lütfen. Çocuğumuzu emin olun sizden çok düşünüyoruz işinize bakın
Nasil oluyor peki mesela diyelimki cocugun yaninda sinirlendi yavrum odana git diyor ondan sonra mi dovuyor? Cok sacma bazi verdiginiz cevaplar ve tepkiler. Bu zamana kadar cocugun yaninda siddet gostermedi diye bundan sonra da gostermeyecegini nerden biliyorsunuz?Kim demiş çocuğumun yanında oluyor bunlar saçma sapan konuşmayın lütfen. Çocuğumuzu emin olun sizden çok düşünüyoruz işinize bakın
Psikoljiniz bozulmus. Zor bir süreç. Allah yardımcın olsun tek gayen toplumdan ziyade huzursuz siddetli evde eğitimci olarak çocuğunuzu korumaniz. Bunun içinde kendi mentalinizin yerinde olması gerek. Fakat kim ne dese honkuruyosunuz bu sekilde çare bu la maz siniz herkes olur cnm deseydi aradığınız olacaktıO söylediğiniz 3 harfli sözü söyleyecek zihniyette bir toplum olusmasin diye tek gayem.
O yasta bir çocuğa öyle şey denmez hanımefendi. İkimiz tekken çıkıyor böyle kavgalar ve böyle durumlarNasil oluyor peki mesela diyelimki cocugun yaninda sinirlendi yavrum odana git diyor ondan sonra mi dovuyor? Cok sacma bazi verdiginiz cevaplar ve tepkiler. Bu zamana kadar cocugun yaninda siddet gostermedi diye bundan sonra da gostermeyecegini nerden biliyorsunuz?