Şiddete meyilli narsist eş ne yapmalıyim sizce?

Siz kocaniza bir teşhis koymaya çalışacağınıza (narsist, bipolar havada uçuşuyor) kendinizi analiz edin. Çalışan, üstelik eğitimci bir kadın neden çocuk bahanesi( çocuğun herşeyden önce sağlıklı anne baba iliskisine ihtiyacı var) ile ayrilmiyorsunuz? Ozsayginiz niye düşük? O gitmiyorsa siz gidin psikiyatrik tedaviye.

Siz ağaçları dert etmeyin çok şükür ben evlatlarıma verdiğim bilimle o ağaçların karşılığını misliyle ödüyorum. Toplum bu yüzden böyle kötüye gidiyor işte,zihniyet meselesi

Siz ağaçları dert etmeyin çok şükür ben evlatlarıma verdiğim bilimle o ağaçların karşılığını misliyle ödüyorum. Toplum bu yüzden böyle kötüye gidiyor işte,zihniyet meselesi

Bilim mi?

Sen daha kendi evladını koruyamıyorsun. Ona bilerek isteyerek kötü, huzursuz bir evde büyütüyorsun. Bu çocuk topluma karışacak değil mi? Toplum senin gibi aman kocacım diyenler yüzünden kötüye gidiyor.

Vallahi aranızda mantıklı cevaplar veren bir iki kişi dışında kimse yok ki onlara çok teşekkür ediyorum. Okumuş cahil olmak inanın okumamış cahilden daha yeğ bir durum şuan onu anladım. Bir insan çözemediği bir şeyle alakalı hemcinslerinden yardım istiyor verdiğiniz cevaplara bakın. Yazık çok yazık . Anlıyorum ki kimseyi çok yadirgamamak lazım

Kim demiş çocuğumun yanında oluyor bunlar saçma sapan konuşmayın lütfen. Çocuğumuzu emin olun sizden çok düşünüyoruz işinize bakın

çocuğum geliyor gözümün önüne düzelir eşim diyorum. Ne yapmalıyım bir akıl verin ailemede söyleyemiyorum bilirsiniz çok normal karşılanmaz böyle şeyler ve babam duysa eşimi yani mahveder.

Cesaretim yok o yüzden boşanamıyorum deyin.
Düzenimi bozmak istemiyorum o yüzden boşanamıyorum deyin.
Boşanmış bir kadın olarak toplumda zorlanmaktan korkuyorum o yüzden boşanamıyorum deyin.
Kocamdan korkuyorum o yüzden boşanamıyorum deyin.
Ama çocuğum için demeyin.
Masum bir çocuğu annesinin şiddet gördüğü bir evde büyümeye mahkum ederken bunun sorumluluğunu yine o masum yavruya yüklemeyin.
Üstelik eşinizin gösterdiği şiddeti büyüdüğü eve ve babasına yüklerken bunu yapmayın.
Siz anlamıyor sanıyorsunuz ama şimdi bile çocuğunuz yaşananları anlıyor.
Yarın öbür gün şiddet gösteren biri olmasa bile travmalarla dolu yaralı bir insan olacak.
O çocuk için yapmanız gereken şey evli kalmak değil boşanmaktır.
Buna cesaret edemiyorsanız da en azından kendi kararınızın sorumluluğunu alın.
Küçücük bir masum için böyle bir sorumluluk çok ağır değil mi sizce?

Son düzenleme:
Kim demiş çocuğumun yanında oluyor bunlar saçma sapan konuşmayın lütfen. Çocuğumuzu emin olun sizden çok düşünüyoruz işinize bakın

Senin aldığın eğitimde çocuklarla ilgili bilgi verilmemiş galiba. Anasının dayak yediğini, sürekli gerginlik olduğunu çocuğun anlamadığını sanıyorsun galiba. Ee tabi kendini kandırmak kolay.

Çocuğunu düşünsen çoktan çocuğunu alır çıkarsın o evden.

Günün birinde çıldırıp çocuğunuzu mu dövmesini bekliyorsunuz? Ne diyelim doktora gidin düzelir mi mesela? Bir kamyon psikiyatrist toplasak canavarı insan yapamayiz. Aklı olan ayrıl çocuğunu koru der ne diyecek? Psikolojik rahatsızlığı varsa da onun sorunu sizin değil. Sizi kaybetmek istemiyorsa o çabalayacak siz değil. Kendinize gelin lütfen ya. Sizi hiç düşünmeden acımasızca döven biriyle nasıl hayatı paylaşmayı düşünebilirsiniz? Eli ayağı tutmadığı zaman düzelir. O zaman da ömür geçmiş olur. Türlü hastalıkla kalakalirsiniz. Gençliğinize ömrünüze emeklerinize yazık.

Ayagini yıkatacak bir eş yok karşımda. İnsan gibi soru sordum insanca cevap bekledim ama maalesef yanlış yapmışım ben en iyisi daha aklı selim kişilerden profesyonel yardımlar alayım.
Aynen döven söven biri var sadece kafanıza biraz fazla mı darbe aldınız yoksa hep mi böyleydiniz?

Kolay kolay kimseye boşanın demek, bekara eş boşamak kolay ne de olsa ama siz boşanın. Boşanın ya ötesi mi var adam sizi dövüyor. Ki ilerde şiddetin dozu emin olun artacak

He düzelir he. Siz dayak yiyip oturmaya devam edin, çocuğunuz boyunuzu aşıp kocanız yaşlanınca sizi dövmeyi bırakır. Az sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…