Anneme dil altı hapı verip gütmişler, hepsini şikayet edeceğim, annemi götürmeyi de teklif etmemişlerTamamen yanlış, şikayetçi olun. Polisinde sağlıkçı geldiyse onların yaptığıda yanlış uygulama, sağlıkçılar için cimere, polis için savcılığa şikayette bulunabilirsiniz. Anneniz kardeşinizi değil, kendisinin darp sonucu hastaneye gitmesini istemesi gerek orada rapor tutturcak, darp raporu adlidir işleme girer, darp uygulayan yakalanır varsa hastalığı buna göre işlem devam eder, elinizde rapor ile bu saldırgandır hastaneye yatırın derseniz yatırmazlar, zor kullanmazlar- kullanamazlar- bu zor kullanarak götürme yatış işlemleri için ayrı bir izin almanız gerek, bi evrak vericekler size anne babanızın isteği ile kendisine sorulmadan yatışı yapılabilecek. Bunun dışında şizofren saldırgan deselerde ikna ile ekipler almak zorunda, zor kullanamazlar.
Bu durumda madur kişinin yardım alarak ilerlemesi süreci daha hızlandırır.
yazan kişi kardeşin olamaz mıBabam mesaj attı konuşuyoruz şimdi sen işine git yazmış
Sanmam babamın tarzında yazmış, kelimeler harfler karışık karışıkyazan kişi kardeşin olamaz mı
Anneniz orada ne dedi onu bilmeniz gerek, eğer kendisi gitmek istemediyse sadece kardeşiniz içim götürün vs dediyse onu yapamazlar. Dediğim gibi poliste sağlıkçıda ikna ile almak zorunda ki bu tarz vakalarda üniforma görünce tamamen değişip sakinleşiyolar buda bilindik bir şey, anneniz şikayetçiyim uzaklaştırma istiyorum dememiştir. Bunu diyipte bırakmaları mümkün değil. Bazen aileler gerçekten sadece ağlayıp, hastaneye götürün burada iğne yapın demekten öteye gidemiyor. Çocukları söz konusu olunca çekimser kalıyorAnneme dil altı hapı verip gütmişler, hepsini şikayet edeceğim, annemi götürmeyi de teklif etmemişler
İptal edin anne baba daha önemliÇok detaylı eskileri anlatamayacağım çünkü ellerim titriyor bugün kardeşim annemi tekme tokat dövdü, babam polisi aradı, polise dediler ki bipolar tedavi
Olmuyor bizi dövdü, polis ve sağlık ekipleri kardeşimi konuşarak iknayla geri bıraktılar, ardından yola çıktı abla senin evine geliyorum burada kalamam dedi gelme dedim intihar edecem dedi, tekrar polisi arayop plakayo verdik, polis yüne getirdi eve bıraktı, ben şimdi ailemden haber alamıyorum, polis demiş ki pazartesi dilekçe verin vs, bu gece ne olacak, ben kime nasıl ulaşacağım, bu sefer iyice sinirlenip tlfnlarını ellerinden alır döver yada daha kötü birşey yaparsa kimin nasıl haberi olacak
Polis doğru prosedürü mü uyguladı peki
Annemle en son komuştuğumda çık evden dedim çıkartmıyor dedi, ne babam bakıyor tlfna ne annem ne kardeşim, iş için 2 saat sonra uçağım var yurtışına gideceğim
Ne yapayım iptal mi edeyim gideyüm mi
Neden konuşmuyor da yazıyor fotoğraf iste en azından emin olmak için.Sanmam babamın tarzında yazmış, kelimeler harfler karışık karışık
Bana söyledim dedi ama bilmiyorum hatta babam ve bir akrabam da şahit olup polislere annesini dövdü diye anlattılar, artık kalan işlemleri pazartesi yapın demişler savcılığa dilekçe verin demişler, bilemiyorum o an orda neler oldu gerçekteAnneniz orada ne dedi onu bilmeniz gerek, eğer kendisi gitmek istemediyse sadece kardeşiniz içim götürün vs dediyse onu yapamazlar. Dediğim gibi poliste sağlıkçıda ikna ile almak zorunda ki bu tarz vakalarda üniforma görünce tamamen değişip sakinleşiyolar buda bilindik bir şey, anneniz şikayetçiyim uzaklaştırma istiyorum dememiştir. Bunu diyipte bırakmaları mümkün değil. Bazen aileler gerçekten sadece ağlayıp, hastaneye götürün burada iğne yapın demekten öteye gidemiyor. Çocukları söz konusu olunca çekimser kalıyor
Annem arattırmış polisi bana dediğüne göre hastaneye gçtürün diye yalvarmış ama prosedür öyle değilmiş sanırım, polisler kardeşimin iyi haldee olduğuna ikna olmışlarSizi kırmak veya yargılamak istemiyorum ama anneniz büyuk ihtimalle şikayetçi olmamiştır
Daha önce ki konunuzda da anneniz oğlunu koruyordu hep :/
Anneniz şikayetçi olduysa ve işlem yapmadılarsa gelen polislerden şikayetçi olabilirsinizO halde ya annem sadece ağladı beni dövdü dedi yada derdini anlatamadı, yada öylece gçnderdiler
Anneniz şikayetçi olduysa ve işlem yapmadılarsa gelen polislerden şikayetçi olabilirsinizO halde ya annem sadece ağladı beni dövdü dedi yada derdini anlatamadı, yada öylece gçnderdiler
Polis anneme karakola gidin savcılığa gidin vs demiş, yanarında bulunan yakınıma da sordum şimdi, hepsini şikayet edeceğim ama annemler bu geceyi nasıl sabah edecekler bilmiyorumAnneniz şikayetçi olduysa ve işlem yapmadılarsa gelen polislerden şikayetçi olabilirsiniz
Tamam da ihbarla adrese gelen polis şikayet olduğu zaman alır karakola götürür orda şikayetçi olur sonra savcılıkta da şikayetçi olunur.Polis anneme karakola gidin savcılığa gidin vs demiş, yanarında bulunan yakınıma da sordum şimdi, hepsini şikayet edeceğim ama annemler bu geceyi nasıl sabah edecekler bilmiyorum
Umarım ulaşırsınız ya çok can sıkıcı bi durum şimdi kardeşiniz annenize bişey yapsa Allah korusun o polislerin de başı yanacak çünkü müdahale etmedilerPolis anneme karakola gidin savcılığa gidin vs demiş, yanarında bulunan yakınıma da sordum şimdi, hepsini şikayet edeceğim ama annemler bu geceyi nasıl sabah edecekler bilmiyorum
Aynen böyle oldu hem de üst üste 2 kere, elimizde intihar edeceğim diye mesajı var yine eve bıraktılarTamam da ihbarla adrese gelen polis şikayet olduğu zaman alır karakola götürür orda şikayetçi olur sonra savcılıkta da şikayetçi olunur.
Adrese gelip hadi öpün barışın falan diyemez arabulucu mu bunlar
Kimse işini düzgün yapmıyor ya sinir oluyorum.
Yazın cimereAynen böyle oldu hem de üst üste 2 kere, eliömizee intihar edeceğim diye mesajı var yine eve bıraktılar
30 yaşında 10 sene önce aldı polise bunu da söylemiş babam , 10 senedir böyle diye, bu kadar kolay olmamalıydı, benim annem yımrukla tekmeyle dayak yediKaç yaşında bu adam hiç tedavi almadı mı
Akrabalarınızdan yardım isteyın sizin gücünüz yetmez erkeğe tek başınızaÇok detaylı eskileri anlatamayacağım çünkü ellerim titriyor bugün kardeşim annemi tekme tokat dövdü, babam polisi aradı, polise dediler ki bipolar tedavi
Olmuyor bizi dövdü, polis ve sağlık ekipleri kardeşimi konuşarak iknayla geri bıraktılar, ardından yola çıktı abla senin evine geliyorum burada kalamam dedi gelme dedim intihar edecem dedi, tekrar polisi arayop plakayo verdik, polis yüne getirdi eve bıraktı, ben şimdi ailemden haber alamıyorum, polis demiş ki pazartesi dilekçe verin vs, bu gece ne olacak, ben kime nasıl ulaşacağım, bu sefer iyice sinirlenip tlfnlarını ellerinden alır döver yada daha kötü birşey yaparsa kimin nasıl haberi olacak
Polis doğru prosedürü mü uyguladı peki
Annemle en son komuştuğumda çık evden dedim çıkartmıyor dedi, ne babam bakıyor tlfna ne annem ne kardeşim, iş için 2 saat sonra uçağım var yurtışına gideceğim
Ne yapayım iptal mi edeyim gideyüm mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?