Şiddet

Bence çağrı merkezini rahat bırakmayın arayın tekrar bağlasınlar polise durumu aynen aktarın. Karakoldan ekip geliyo ilgilenmiyo diyin. Şimdi siz mi alırsıniz yoksa bir dahaki aramamızda cinayet ihbarı mi yapalım ne istiyosunuz diye darlayın olay çıkarın. Resmi ekip bunu yapıyosa sivil ekip yollayın o ilgilensin diyin. Ya da bunların komiserleri varsa bi de ona ulaşmak istiyorum diyin. Ya da karakolu arayıp kavga edin. Yani ben bunları yapardım duramazdım öylece.

Akrabalarınızdan yardım isteyın sizin gücünüz yetmez erkeğe tek başınıza
Yaşadıkları şehirde bir tane akraba var onu ağlaya ağlaya aradım, bana bağırdı çağırdı, yeter sen karışma dedi bende ona bağırdım sus anneme bakmaya git dedim daha ondan bsy istesem de yapar mı bilmem

Anneniz şikayetçi olmadı gibi geliyor bana çünkü sağlıkçılar hasta bıraktığında nakil ret kağıdı imzalatır o kısımda hayır imzalamicam hastaneye götürün derdi anneniz. Bence oğlu için hastaneye götürün dedi, oradaki ekiplerde ikna ile götüremediği için bıraktılar. Annenizi bu konuda bilgilendirmeniz lazım, ayrıca ekiplerden şikayetçi olması gereken yine kendisi, sizin bulunmadığınız ortamda sadece duyarak öğrendiğiniz bilgiler havada kalır. Dediğim gibi bu ortamda aile şiddette görse genelde çocuktan şikayetçi olmuyor nedense çekiniyolar bu konuda. Hastaneye yatırılsın isteniyor sadece

Gerçi kimse karışmak istemeyebilir bu zamanda herkes korkuyor . Sizin yapabilcegınız bisey de yok gibi duruyor suan . Keşke kardesınız evden yola çıkınca ailenizden evden ayrılsaydı pazartesiye kadar

30 yaşında 10 sene önce aldı polise bunu da söylemiş babam , 10 senedir böyle diye, bu kadar kolay olmamalıydı, benim annem yımrukla tekmeyle dayak yedi
on sene ara verilmesi doğru mu? sokaktan geçen birini de dövebilirdi/ dövebilir. Durumdaki ihmalı niye gözardı ediyorsunuz, kendiniz de daha evvel müdahale edebilirdiniz aileyi korumak adına. Başka birinde var mı genetik geçişli olabiliyor bu hastalık

Yok hiçbir şey imzalatmamışlar

Göz ardı etmedik, kucaklayıp bile götürdük, bir ara başladı birkaç sene önce aniden yarım bıraktı daha da kötü oldu, yok dışarda gerçek bir beyefendi gibi davranır, bunu sadece bu hastalıktan yakını olanlar anlar
Bunu da sizi yargılamak için demedim gördğklerime yaşarıklarıma ben bile inanamıyorum çünkü

Chatgpt der ki,

Ciddi bir yaralanma soz konusu olsaydi polis, magdurun sikayeti olmadanda sucluyu gozaltina alabilirdi. Ancak annede ciddi bir yaralanma, gozle gorulur bir sorun yoksa bu durum annenizin sikayetine bagliymis, yani anladigim kadariyla anneniz sikayetci olmamis, siz ayni evde yasamasaniz dahi acaba şikayetçi olabiliyor musunuz, yakininizdaki karakola gidip sikayet etmeyi denemenizi oneriyorum.

Yok hiçbir şey imzalatmamışlar
O halde kayda yerinde müdehale olarak girmişlerdir. Annenizle bi konuşmanız lazım, tekme yumruk yemiş kadın her şey çıkabilir altından, emniyet kısmından bakınca kontrolsüz güç var karakola çekmeleri gerekirdi. Bu işi bırakmayın olay tazeyken aksiyon aldınız aldınız, yoksa sakin dönemi oldu o oldu bu oldu diye hiçbir ilerleme kaydedilemez.

Benim kuzenim de böyle maalesef onda içki ve madde sorunu var 28 yaşında tedavi olmuyor borçları da var hapse de girmiyor en son denetimli serbestlikteydi sanırım girip girip çıkıyor o da babasını dövmeye kalkıyor böyle bir günde babası şikayet etti hapse girdi yine çıktı tekrar girecekmiş. Part time hapis yatıyor kavgadan ceza geldi 6 ay vs yatarım dedi 2 gün yattı çıktı. Zorla tedavi için mahkemeye başvuru yaptılar kabul almadı sanırım herkese de bu sorulmuyor malum. Bipolar takıntılı o da. Evde otur sessiz sessiz sana 35lik 70lik ne istiyorsan alalım diyorlar ama yok. Bu halde bir de sevgilisi var o salak kıza da şiddet uyguluyor 3 güne barışıyorlar. Ama ben bir kere acile gittiğim zaman kolumda morluklar vardı ve direkt polis gelip şiddet mi görüyorsun diye sormuştu ve ısrar etmişlerdi darp raporu diye

Asla bırakmam annem herşekilde pazartesi dilekçe vermeye gidecek bu gece yarun gece sağ salim geçerse

Ne işi ya yemişim işini.Annenle babanın hayatı tehlikede farkında mısın?Annemla babamı yanıma almadan hiçbir yere gitmezdim ben.Acilen yanlarına gitmen lazım

Çok iyi anlıyorum o kadar iyi anlıyorum ki herkesin eli kolu bağlı kalıyor, zorla tedavi için ne olması lazım daha

Asla bırakmam annem herşekilde pazartesi dilekçe vermeye gidecek bu gece yarun gece sağ salim geçerse
Darp raporu alsın mutlaka hastane aciline gidip. Bu önemli, darbe aldığı yerleri göstersin iz olması gerekmez, ağrı şikayeti olayın şekli vs anlatsın. Rapor tutulsun şikayçiyim desin, hastane polisi tutucak bunuda.

Ne işi ya yemişim işini.Annenle babanın hayatı tehlikede farkında mısın?Annemla babamı yanıma almadan hiçbir yere gitmezdim ben.Acilen yanlarına gitmen lazım
Annemle babam beni evde istemiypr, asıl beni bağlayan bu, bugün annem bana asla buralara gelme dedi

Şimdi evden çıkamıyor bana da yazmouor hatta yarın da alabilir mi
Raporu, yardımlarınız için teşekkürşer bu arada, resmi
Bilgiler verdiniz

Çok iyi anlıyorum o kadar iyi anlıyorum ki herkesin eli kolu bağlı kalıyor, zorla tedavi için ne olması lazım daha
Anneniz neden şikayet etmedi ki ben hastaneye acile gittiğim zaman vücudumda morluk ve bere vardı düştüğüm için polis gelmişti ve şiddet mi gördün darp raporu al şikayet et diye uzun uzun konuşmuşlardı

Şimdi evden çıkamıyor bana da yazmouor hatta yarın da alabilir mi
Raporu, yardımlarınız için teşekkürşer bu arada, resmi
Bilgiler verdiniz
Yarında alabilir, hatta yine aynı şekilde baskı altında olduğunuda söylemeli. Anneniz kendinide şikayetinize net ifade etmeli, anne-çocuk meselesi olduğu için anneler inanılmaz değişken davranıyo 5dkda konuşurken fikir değiştiriyolar. Aslında yanında olsanız daha iyi olur bu süreçlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…