Şiddet ve dengesiz eş

Köpek olduğunda yazarsın yine bize o zaman... te allam ya kime neyin nispetini yapıyorsun ki suan burdaki herkes senın tekrar şiddeti yaşamamn için çabalıyor
Nisbet degıl nedn boyle anladın bak smdı bende bunu anlamadım sevgısız bırı ısen snada hayatnda acıl sevgiler dılerımm kalpten dıyorum

Hayatınız iş uzerıne kurulmussa ve bunun ıcın ıletısımınız mınımum duzeyde ıse bu sızın sorununuz. Bence evlılk ıletısımdır yazılı olmayan kurallar butunu degıl. Uzgunum sızın esınızle evlılıgınız sıradan ve monotonlasan bır duzem ıcıne grmıs. Evlılık oyle bıseydır ki kızarsın kırılırsın cok seversım yada ofkelenırsın pekı ne ıcjn karsındkıne deger verdiğiın için. Sız ne yapmıssınız bılıyormusnuz saygı adı altında kurallar koymus ve ona gore yasamıssınız tekrar soyluyorum evlılık bu degıldır ve olmamalı

Evlilik ne olmalı? Sizin örnek evliliğiniz var madem bilirkişisiniz neden konu açtınız? Eşine neden el kaldırırsın peki değer verdiğin için mi? Sizin evlilik anlayışınız buysa zaten çok iyi giden bir evliliğiniz varmış neden buraya danışma ihtiyacı duydunuz? Tabi ki evlilikte kızarsın öfkelenirsin ama hakaret etmez, küfür etmez, şiddet göstermezsin. Bunların olmadığı evlilik size iş anlaşması gibi geliyorsa kafa yapınızı sorgulayın

Gorursem soylerım..
Sizin cümlelerinizde bile şiddet var.Neden farklı fikirlere karşı bukadar agresif ve garip cevaplar verdiğinizi sorgulamıycam.

Ama siz fikir almak için konu açtınız bukadar insan da diyor ki: Bu yaşanılanlar normal değil.Normal evlilik böyle olmaz.Siz nasıl (sizin tabirinizle) “köpek” ederimin cevabını arıyorsunuz ama burda onu bulamazsınız.Çünkü asıl probleminiz bu değil ve dışarıdan çok net görünüyor.Biraz gözden geçirin bence.İyi geceler.

Hayatınız iş uzerıne kurulmussa ve bunun ıcın ıletısımınız mınımum duzeyde ıse bu sızın sorununuz. Bence evlılk ıletısımdır yazılı olmayan kurallar butunu degıl. Uzgunum sızın esınızle evlılıgınız sıradan ve monotonlasan bır duzem ıcıne grmıs. Evlılık oyle bıseydır ki kızarsın kırılırsın cok seversım yada ofkelenırsın pekı ne ıcjn karsındkıne deger verdiğiın için. Sız ne yapmıssınız bılıyormusnuz saygı adı altında kurallar koymus ve ona gore yasamıssınız tekrar soyluyorum evlılık bu degıldır ve olmamalı
Bunların yaşanması doğal ve ben iletişimsizlik yada bu duyguların yasanmamasindan bahsetmedim ki ... dayak yemiyorum dedim, dayak =iletişim derseniz bir sey diyemem. Ben bir hemcinsim dahi üzülsün istemem ama siz kendi sorununuza yanıt ararken, dilediğiniz gibi yanit alamayinca cok ilginc yargılarda bulunuyorsunuz. Ben evliliğimin 11 yılını size özetleyip anlatmadim ki, iletisimsiz olduğumuzu iddia edesiniz.
Yazdıklarımdan bu çıkarımı yapıyor olmanız ilginc çünkü çalışan bir kadin olmam, evliligimi is uzerine kurduğum ve iletisim sorunu yasadigimizi göstermez. Aksine gun içerisinde islerimizle mesgul olunca, artakalan her zamani üçümüz icin en kaliteli sekilde degerlendiririz. Sizin icin iletisim = kavga, şiddet ise zaten size başkaca yorumum yok guzel kardeşim. Ben isterim hic bir hemcinsim bir erkeğin yüzünden üzülüp ağlamasın ama.. yapacak bir sey yok demek ki...

Sizin cümlelerinizde bile şiddet var.Neden farklı fikirlere karşı bukadar agresif ve garip cevaplar verdiğinizi sorgulamıycam.

Ama siz fikir almak için konu açtınız bukadar insan da diyor ki: Bu yaşanılanlar normal değil.Normal evlilik böyle olmaz.Siz nasıl (sizin tabirinizle) “köpek” ederimin cevabını arıyorsunuz ama burda onu bulamazsınız.Çünkü asıl probleminiz bu değil ve dışarıdan çok net görünüyor.Biraz gözden geçirin bence.İyi geceler.
Bana yazdınıgnz mesajı ıyı okuyun kopek oldgunu gorursenız falan yazmıssımz kopek oldgunu gorursem sıze soz ozel mesj atıcam

Buzdolabının uzerınde saatı saatıne nasıl olması gerektıgı yazıyodur bak mesela saat 9 da eşe gunaydın denılıcek saat 12 de marketten ekmek alınacak ve eşe opucuk verilcek falan fılan gbı amlatmak ıstedgm bu anlasma gbı iş anlasması

Hanımefendinin yazdığı mesajın neresinden bu anlamı çıkardınız?
Bir de eşiyle iletişiminin az olduğunu iddia etmişsiniz. Çok iletişince birbirine kafa göz dalmak gerekiyormuş gibi...

Sevgilimi sizin kocanızı gördüğünüzden daha çok görüyorum. Gece gündüz birlikteyiz ve çoğu gün mesai bitiminde 3-4 saat sohbet ederiz.
Bu kadar bir arada olmanın sonucu olarak tartıştığımız da olur ama 4 senedir tek bir hakaretini bile duymadım.

İnsanlar size eşinizi "köpek" etme yolları değil kendinizi kurtarma yolları sundular diye evliliklerini sorgulama ve sorgulamalarını tavsiye etme noktasına nasıl vardınız?
Şiddet dolu evliliği için konu açan sizsiniz farkındaysanız.

Nisbet degıl nedn boyle anladın bak smdı bende bunu anlamadım sevgısız bırı ısen snada hayatnda acıl sevgiler dılerımm kalpten dıyorum
Her şey sevgi değil canım evet iki güzel söz de sevgi değil ne yazıkki seven insan sevdiğine kıyamaz bu duyguyu görmediğin için sana üzülüyorum. İnşallah basına bi iş gelmez.

[/QUOTE[/QUOTE]

Arkadaşım neden güzel ellerini yoruyorsun ki bu kadın için. Değmez. Herkes hakettiğini yaşarmış, çok doğru.

Tabi canım monotonluktan kurtulmak için eş kafasında vazo kırmak, yerlerde sürüklenmek lazım.
Ne güzel bol ekşınlı evlilik. Pardon madem yaşadıklarınız normal niye konu açtınız. Monoton olmayan hayatınızı yasayın güzel güzel.
Aaa sen ekşından ne anlarsin yabancim 😂 Daha bugun kocamin kolunda sigara sondurdum. O da dun benim gozumu morartti mesela. 😁 Arada bunlar lazim ki monoton olmayalim. Mutlu bir evliligimiz olsun. Renk katmali hayata. Mor gibi, kirmizi gibi. Is anlasmasi gibi ne o oyle hep saygi, sevgi ve hosgorunun oldugu ortam. Cok sıkıcı 😂😂😂

Bana yazdınıgnz mesajı ıyı okuyun kopek oldgunu gorursenız falan yazmıssımz kopek oldgunu gorursem sıze soz ozel mesj atıcam
Dikkati okuyun lütfen.Ben öyle bir cümle kurmadım.Samimi birşekilde yaşadığınız evliliğin ve ikili ilişnizin normal olmadığını,yardım almanız gerektiğini söyledim.

Yerlerde suruklemedigi, iki tokat atmadigi için. Çünkü bunlar çok sevgi göstergesi.....insan bunlar olmadan sevildigini hissedemez hanfendinin bakış açısına göre.

Konu Sahibi esinizle beraber bir uzmandan yardım alın. Çocuğunuz şahit olduysa onu da götürün.etkilenmistir.

Biz hiç sevilmiyoruz demek ki. Kısmet değilmiş ne yapalım :olamaz:

Buzdolabının uzerınde saatı saatıne nasıl olması gerektıgı yazıyodur bak mesela saat 9 da eşe gunaydın denılıcek saat 12 de marketten ekmek alınacak ve eşe opucuk verilcek falan fılan gbı amlatmak ıstedgm bu anlasma gbı iş anlasması
A
Kafana çok darbe yediysen demek...
Cevap yazıp yazıp sildim valla, hic oyle amerikan dizilerindeki gibi bir buzdolabi üzeri goruntusu yok 😉

Tavsiye degil gereklilikleri uygula. Bunca kadın şiddetten öldü bilmem farkında mısın? Sessizce birşey olmamış gibi evinize döndüğünüzde eşyalarını varsa altınlarını paraları koy ıkı bavula aılenın yanına kaç ama ona belli etmeden yoksa allah korusun böyle psikopattan herseyı beklerım ben

Aaa sen ekşından ne anlarsin yabancim 😂 Daha bugun kocamin kolunda sigara sondurdum. O da dun benim gozumu morartti mesela. 😁 Arada bunlar lazim ki monoton olmayalim. Mutlu bir evliligimiz olsun. Renk katmali hayata. Mor gibi, kirmizi gibi. Is anlasmasi gibi ne o oyle hep saygi, sevgi ve hosgorunun oldugu ortam. Cok sıkıcı 😂😂😂
Bende diyorum, hayatım neden bu kadar sıkıcı ve monoton, kocamla birbirimize hakaret edip birde uzak doğu dövüşlerini bizzat üzerimizde uygularsak tüm sorun çözülecekmis halbuki 😅 Ben bunu bir düşüneyim, bak gece gece neler öğrendim, öğrendik, huzurla uyuyabiliriz artık :KK70:

Bende diyorum, hayatım neden bu kadar sıkıcı ve monoton, kocamla birbirimize hakaret edip birde uzak doğu dövüşlerini bizzat üzerimizde uygularsak tüm sorun çözülecekmis halbuki 😅 Ben bunu bir düşüneyim, bak gece gece neler öğrendim, öğrendik, huzurla uyuyabiliriz artık :KK70:
Simdi gidip bi iyi geceler tepiği atacagim ona. Sonra o da bana sana da iyi geceler yumrugu atacak 😂 Hatta beni yerlerde suruklesin. Sonra ayaklarini yikacagim. 😋😂 Isim cok oyalama beni. Daha sevgimi gosterecegim 😂

Back
X