Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle bak bunu dusun derımEvet eşimden hiç hakaret ve dayak yemediğim için sevilmemiş ve sevmemis olabilirim . Çok üzgünüm şuan!
Sankı evlılıgn ben su anlattıklarınzda evlılık degılde bır ıs anlasması gbı hıssettım evlılık bu demek degıl saygı ayrı benım meselm de ayrı bence sız bu gece benım konumu degıl kendı evlılıgınızı dusunun.
PekiKesinlikle bak bunu dusun derım
Buzdolabının uzerınde saatı saatıne nasıl olması gerektıgı yazıyodur bak mesela saat 9 da eşe gunaydın denılıcek saat 12 de marketten ekmek alınacak ve eşe opucuk verilcek falan fılan gbı amlatmak ıstedgm bu anlasma gbı iş anlasmasıNeden iş anlaşması gibi olduğunu düşündünüz?
Mesajı yazan üye -olması gerektiği gibi- saygı çerçevesinde devam eden evliliğini anlatmış.
Eğer siz karşılıklı hakaretler yağdırmanın, kafada bir şeyler kırıp yerlerde sürüklenmenin aşk, tutku, şehvet vs olduğunu sanıyorsanız çok ciddi sorunlarınız var demektir.
Eşinizden boşanıp başka biriyle ilişki yaşasanız aynı noktaya varmanız kaçınılmaz olacak.
PekiSize de bol sevgili, monotonluktan uzak, hakaretli, dayakli evliliğinizde mutluluklar dilerim.
[/QUOTE
Cok sagol canısı
Yerlerde suruklemedigi, iki tokat atmadigi için. Çünkü bunlar çok sevgi göstergesi.....insan bunlar olmadan sevildigini hissedemez hanfendinin bakış açısına göre.Neden iş anlaşması gibi olduğunu düşündünüz?
Mesajı yazan üye -olması gerektiği gibi- saygı çerçevesinde devam eden evliliğini anlatmış.
Eğer siz karşılıklı hakaretler yağdırmanın, kafada bir şeyler kırıp yerlerde sürüklenmenin aşk, tutku, şehvet vs olduğunu sanıyorsanız çok ciddi sorunlarınız var demektir.
Eşinizden boşanıp başka biriyle ilişki yaşasanız aynı noktaya varmanız kaçınılmaz olacak.
Gorursem soylerım..Şiddet var şiddet!!! O an gidip darp raporu almadığın savcılığa gitmediğin için umarım pişmAn olmazsın. İnsanları değiştiremezsin şiddete eğilimse bugun vurur yerlerde sürükler yarın bıçaklar öldürür bunu neden hala idrak edemiyoruz acaba. Gerçekten ağır konusmak istemiyorum. Üzülüyorum gerçekten bu kadar yerlerin dibine geçtiğiniz için. Köpek olucakmış ! Peh olsa ne fark eder o el sana kalktı bi kez kusura bakma da rüyanda görürsğn köpek olmasını.
Ya siz ıyimisnz ben ıkı yıl boyunca sevgının en guzelnı gordum farklıklarımızı asamadım ve ona hem fızıksel hem psıkoljk sıddetı ben uyguladım smdı de o bna uyguladı ben pısmanım oda pısman olsun ve ne yapabrlm dye konu actım nerelere geldı bende sızın gbı dusunurdum ama olay oyle olmuyomus ısteeeYerlerde suruklemedigi, iki tokat atmadigi için. Çünkü bunlar çok sevgi göstergesi.....insan bunlar olmadan sevildigini hissedemez hanfendinin bakış açısına göre.
Konu Sahibi esinizle beraber bir uzmandan yardım alın. Çocuğunuz şahit olduysa onu da götürün.etkilenmistir.
Ayaklarını bıle yıkarım ne varSize gerçek bir tavsiye vereceğim.
Her dayaktan sonra size vuran ellerine masaj yapın. Çok iyi gelecektir, sırf bu keyfi yaşamak için kapınızda köpek olacaktır.
Kafana çok darbe yediysen demek...Buzdolabının uzerınde saatı saatıne nasıl olması gerektıgı yazıyodur bak mesela saat 9 da eşe gunaydın denılıcek saat 12 de marketten ekmek alınacak ve eşe opucuk verilcek falan fılan gbı amlatmak ıstedgm bu anlasma gbı iş anlasması
Herkese merhaba
Ben onceden sureklı burayı okurdum ama ılk defa bır baslık acıyorum. Eşimle gercektn buyuk bır ask ıle evlendık. Uzun bır flort donemının ardından kavustuk dıyebılırım. Evlılıgımızım en basından berı cok sıddetlı kavgalarımız oldu ama son yaptıkları benı gercekten mahvettı.
Suamda amasya ılınde aılesının yanına tatıle geldık esım polis memuru. Ancak esım buraya geldıgmız zaman bna ıkı defa şiddet uyguladı. Yanı bırıncı de tokat attı ıkımcıde anmesımım yanımda yerlerde surukleyıp bogazımı sıktı. Aıleme anlatsam anında alır yanından benı ama anlatamıyorum cnku anlatrsam esım ılerde kendını affetrse bıle aılem affetmez ve ustelık aılem esımı benden daha cok severler. En son yaptıgı sey ıse az omce oldu. Bebegımızım ılacını ver dedım veremem belım agrıyo dedı bende ıcerı gelıp trıp attım oda ıcerı geldı bılegımı sıktı ve annesjnın yanında senın agznı yuzunu kırarım dedı. Bı kez yapan yıne yaparmıs anladım. bunu dıyen adam bı saat once sen yeterkı ıste sana hersyı yapatım dıuen bı adam. Benım sıze sormak ıstedgım ne yapmalı ve nasıö ders vermelıyım oyle bısey yapmak ıstyorum ki kapımda kopek olsun. NOT:Az omce allahıma kıtabıma bende bıttın dedım ve bunu az omce soyledım oda agladı ama asla acıma duygusu olusmadı bende. Kbakmayım bıraz uzun oldu tavsiyelerinizi beklıyorum
Kafana çok darbe yediysen demek...
[/QUOTE
Sna ıcımden mesaj döşedime malum
İnsanların evliliklerini asagilayamazsiniz ve fikirlere saygı duymak zorundasınız.Ya siz ıyimisnz ben ıkı yıl boyunca sevgının en guzelnı gordum farklıklarımızı asamadım ve ona hem fızıksel hem psıkoljk sıddetı ben uyguladım smdı de o bna uyguladı ben pısmanım oda pısman olsun ve ne yapabrlm dye konu actım nerelere geldı bende sızın gbı dusunurdum ama olay oyle olmuyomus ısteee
Köpek olduğunda yazarsın yine bize o zaman... te allam ya kime neyin nispetini yapıyorsun ki suan burdaki herkes senın tekrar şiddeti yaşamamn için çabalıyorYa siz ıyimisnz ben ıkı yıl boyunca sevgının en guzelnı gordum farklıklarımızı asamadım ve ona hem fızıksel hem psıkoljk sıddetı ben uyguladım smdı de o bna uyguladı ben pısmanım oda pısman olsun ve ne yapabrlm dye konu actım nerelere geldı bende sızın gbı dusunurdum ama olay oyle olmuyomus ısteee